Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

Sveikos, gal kuri esat pirkusi iš hm.co.uk
Nesuprantu leidžia sumojėti, parašo, kad kai išsiųsim pranešim, bet nenuskaito pinigų ir asmeninėje info rašo ,,pending order" g.gif
Atsakyti
QUOTE(Loram @ 2015 11 25, 13:10)
Mums irgi pirkinys numero uno. Neįsivizduoju kaip be jo vaiką augint biggrin.gif Aš galėčiau vežimo atsisakyt, bet tik ne gultuko biggrin.gif

BB gultas man buvo nepamainoms dalyks. Virtuvej ant stalo pasidedavau, jis ten maskatuojas, as viska pasidarydavau. Gaila, kad eme ir atsisedo 5 menesiu budams, tada gultui buvo fsioooooo, nenorejo nei uz ka jame sedet, reikejo jam i laisve - sestis ant zemes, sliauzt, ropot ir t.t. Pirkau deveta, ir pardaviau uz tiek pat.
Atsakyti
Merginos, junkites prie Snoop, pirktu is mytoys su 10 proc zaislams
Atsakyti
QUOTE(Lauruciuk @ 2015 11 24, 20:15)
Yra, bent jau Kaune tai tikrai  mirksiukas.gif

Kurioj kauno.maximok matet lego kalendoriu?
Turiu 40 proc. Nuolaida ;-)
Atsakyti
QUOTE(wicked @ 2015 11 25, 12:56)
aš esu iš Tasty Fun pirkus...

Kokia parduotuvė wub.gif . Ačiū, jau prisikroviau visko krepšą, tik nerandu pristatymo sąlygų ax.gif

QUOTE(Auruma @ 2015 11 25, 13:13)
Persiprašau ne į temą  biggrin.gif  . Jūs mokytojoms (visoms/pasirinktinai) asmeniškai dovanojat dovanas Kalėdų/velykų/mokslo metų baigimo progomis? Ar čia kalbama apie dovaną nuo klasės?

Aš tai asmeniškai dovanoju, dviems mokytojoms šiemet į muzikos mokyklą. Klasėj tradiciškai -dovanų čekis ax.gif doh.gif
Papildyta:
QUOTE(JMD @ 2015 11 25, 13:05)
Siemet sugalvojau ziauriai originalia dovana biggrin.gif tikiuos neisbrokys biggrin.gif  blush2.gif

Išduokit paslaptį ax.gif
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2015 11 25, 12:16)
BB gultas man buvo nepamainoms dalyks. Virtuvej ant stalo pasidedavau, jis ten maskatuojas, as viska pasidarydavau. Gaila, kad eme ir atsisedo 5 menesiu budams, tada gultui buvo fsioooooo, nenorejo nei uz ka jame sedet, reikejo jam i laisve - sestis ant zemes, sliauzt, ropot ir t.t. Pirkau deveta, ir pardaviau uz tiek pat.

o ne... ant stalo tai nededu, nes maniškė išmoko pati suptis greitai, tai tiek įsisupdavo, kad po namus "važinėdavos" su gultuku. Dabar 1,1m., tai vis dar įsėda, pasisupa ir toliau bėga smile.gif ir pietų miegą miega gultuke sad.gif nežinau kaip išmokyt lovytėj dieną miegot sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2015 11 25, 12:37)
Kokia parduotuvė wub.gif . Ačiū, jau prisikroviau visko krepšą, tik nerandu pristatymo sąlygų ax.gif

pristatymo sąlygos 4u.gif

parduotuvė tai ten kepančių svajonė biggrin.gif
nuvažiuoji ir atrodo, viską imtum biggrin.gif
bet brangoka...
Atsakyti
QUOTE(dziulike @ 2015 11 25, 13:31)
Kurioj kauno.maximok matet lego kalendoriu?
Turiu 40 proc. Nuolaida ;-)

Akropolio yra tikrai, lego friends ir lego city mirksiukas.gif Po kelis padeta prie visu lego, ir salia atskiras stendas tik su kalendoriais
Atsakyti
QUOTE(agnulia @ 2015 11 25, 12:53)
Gal man kazkas pasakys kas tokio ypatingo siame gultuke uz tookia kaina? Gal as kazko nezinau,nes parduotuveje ji apziurejus kazkaip nesusigundziau uz tokia kaina.

Aš pagailėjau pinigų, turėjom vibro kėdutę, kuri visiškai vaikui nepatiko. Paskui pas draugę nuėjom, kuri turėjo šį gultuką. Du kartus užsupau savo vaiką, užmigo, deja buvo per didelis neapsimokėjo pirkti. Bet jei būčiau anksčiau žinojusi, kad gultuke taip ramiai jausis, būčiau nuo gimimo nusipirkusi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Eglezuzu @ 2015 11 25, 13:16)
Nesuprantu leidžia sumojėti, parašo, kad kai išsiųsim pranešim, bet nenuskaito pinigų ir asmeninėje info rašo ,,pending order" g.gif

Gali būti :
1. adresas, i kuri siunciate - komercinis
2. korteles registruota ne UK. Kai kurios "praeina", o kai kurios ir ne.
Atsakyti
QUOTE(padraika22 @ 2015 11 25, 12:14)
Isduokit paslapti, ka sugalvojot? O niekas nedovanoja dovaanu nuo visos klases?  g.gif

mes pirksim nuo klases, manau tai bus cekis

QUOTE(Eglezuzu @ 2015 11 25, 12:16)

kaip matau jau atsake
labai mazai kas perka is HM.co.uk
Atsakyti
QUOTE(Lauruciuk @ 2015 11 25, 13:51)
Akropolio yra tikrai, lego friends ir lego city  mirksiukas.gif Po kelis padeta prie visu lego, ir salia atskiras stendas tik su kalendoriais

šiand. 12val tikrai nei vieno nebuvo 4u.gif
Atsakyti