Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(padraika22 @ 2015 11 25, 11:08)
Bet tai saldainius suvalgei ir ramu. O jei puodelius atnes 5 vaikai, dar 5 statuleles. Kur tai vargsei mokytojai su tomis dovanomis detis? As nemegstu tokiu dovanu ir pati nedovanoju. Man nepatinka apsikrauti niekuciais. Jau geriau kazka suvartojamo

drinks_cheers.gif už suvartojamus
Atsakyti
Gal kas perkat is shoesworld.de???
Atsakyti
pernai mokytojai dovanojau kalėdinį pyragą dėžutėje,
kažkas ale tokio http://www.bottlery....classico-1kg-4/

buvo labai patenkinta, 4u.gif
tai jei saldainiai ir šokoladas atsibodo gera idėja biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Kimora @ 2015 11 25, 12:18)
el.paštu pati parduotuvė atsiunčia  mirksiukas.gif

nes aš tris kartus apsipirkau ir man nebegalioja jau nuo praėjusios savaitės

ka tik pirkau, suvedziau "mazylis" ir pritaike nuolaida thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(padraika22 @ 2015 11 25, 12:08)
Bet tai saldainius suvalgei ir ramu. O jei puodelius atnes 5 vaikai, dar 5 statuleles. Kur tai vargsei mokytojai su tomis dovanomis detis? As nemegstu tokiu dovanu ir pati nedovanoju. Man nepatinka apsikrauti niekuciais. Jau geriau kazka suvartojamo

ne, statulėlės ne, bet puodeliai dužta gi ax.gif Rimi už lipdukus neblogi visai, prie arbatos galvoju 2 pripakuoti ax.gif
Man saldainiai tai toks "atkišimas", jokios dušios. O puodelį turėdama prisimins, jis jos vienas geriausių mokinių ax.gif

QUOTE(Kriiste @ 2015 11 25, 12:13)

bet i kuna anie gyvates eina lotuliukas.gif 

Jo, kam "žudyt" mokytojas biggrin.gif

QUOTE(raimaza @ 2015 11 25, 12:28)
pernai mokytojai dovanojau kalėdinį pyragą dėžutėje,
kažkas ale tokio http://www.bottlery....classico-1kg-4/

buvo labai patenkinta,  4u.gif
tai jei saldainiai ir šokoladas atsibodo gera idėja biggrin.gif

Ačiū 4u.gif, labai nebloga įdėja. Pernai baigiantis mokslo metams iškepiau savo grybukus, kaštonus, irgi labai patenkinta buvo. Šiemet gal imbierinių sausainukų Kalėdoms iškept ax.gif . O kur nusipirkti dailius maišelius ar popierių įpakavimui g.gif ?
Atsakyti
QUOTE(Kimora @ 2015 11 24, 23:20)
Prieš 3-4savaites pirkau pikom mes gultukus, kaip buvo 15proc. nuolaidą viskam.
Tai su siuntimu į LT gultukas gavosi 84,45eur  ax.gif (95eur-15proc)
Lietuvoj nelabai neralu už tokią kainą rasti, nebent trijų vaikų naudota biggrin.gif

Gal man kazkas pasakys kas tokio ypatingo siame gultuke uz tookia kaina? Gal as kazko nezinau,nes parduotuveje ji apziurejus kazkaip nesusigundziau uz tokia kaina.
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2015 11 25, 11:51)
O kur nusipirkti dailius maišelius ar popierių įpakavimui g.gif ?

aš esu iš Tasty Fun pirkus...
QUOTE(agnulia @ 2015 11 25, 11:53)
Gal man kazkas pasakys kas tokio ypatingo siame gultuke uz tookia kaina? Gal as kazko nezinau,nes parduotuveje ji apziurejus kazkaip nesusigundziau uz tokia kaina.

žinokit, visas genialumas ir yra tam paprastume biggrin.gif
su trečiu turėjau, nu tai nepakeičiamas daiktas thumbup.gif maniškis laaaabai mylėjo tą gultuką, o aš dar labiau hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(padraika22 @ 2015 11 25, 12:05)
As siaip esu linkusi dovanoti kava, saldainiu dezute ar sokodalo plytele kokia (aisku ne karunos ar milkos:)) rutos parduotuveje yra ydomiu

As pernai per Kaledas dovanojau po 2,5 kg svorio didziule Pergales sokolado plyta ir pridejau po Clinique tusa blakstutem. Velykom pirkau is asdos po sokoladini Kiausa ta dideli ir kiausininio likerio is DE parveziau. Siemet sugalvojau ziauriai originalia dovana biggrin.gif tikiuos neisbrokys biggrin.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(agnulia @ 2015 11 25, 11:53)
Mums irgi pirkinys numero uno. Neįsivizduoju kaip be jo vaiką augint biggrin.gif Aš galėčiau vežimo atsisakyt, bet tik ne gultuko biggrin.gif
Atsakyti
Persiprašau ne į temą biggrin.gif . Jūs mokytojoms (visoms/pasirinktinai) asmeniškai dovanojat dovanas Kalėdų/velykų/mokslo metų baigimo progomis? Ar čia kalbama apie dovaną nuo klasės?
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2015 11 25, 12:05)
As pernai per Kaledas dovanojau po 2,5 kg svorio didziule Pergales sokolado plyta ir pridejau po Clinique tusa blakstutem. Velykom pirkau is asdos po sokoladini Kiausa ta dideli ir kiausininio likerio is DE parveziau. Siemet sugalvojau ziauriai originalia dovana biggrin.gif tikiuos neisbrokys biggrin.gif  blush2.gif

Isduokit paslapti, ka sugalvojot? O niekas nedovanoja dovaanu nuo visos klases? g.gif
Atsakyti
Sveikutes,
gal kas uzmatet fisher price virtuveliu leliukams? ;-)
Atsakyti