Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(wicked @ 2015 11 24, 18:22)
taip, duos 4u.gif

Puiku. Noreciau jungtis
Atsakyti
QUOTE(-Braskeele @ 2015 11 24, 18:51)
Nuo Sauletekio link Dvarcioniu vaziuojant

šitas man prie namų, bet niekad nebuvau, savaitgalį eisiu ieškot smile.gif
Atsakyti
QUOTE(padraika22 @ 2015 11 24, 16:54)
O tarp musu dar daugiau kursenieciu yra, ne tik as viena:) kada pirksit? O nukainuotiems neminusuoja?

aš dar nenusprendžiau, aš jau šiaulietė ar dar kuršėnietė biggrin.gif ne, naudosiu kodą pilnos kainos prekėms, pirksiu kombį... išaugo prieš du mėn pirktą, o dar toks didelis buvo doh.gif gal dar kam irgi taip nutiko, ir norit jungtis??? doh.gif
Atsakyti
QUOTE(agnulia @ 2015 11 24, 19:04)
Pas jus aparatas Delonghi? Jei taip,tai idedama nustate ant filtro kuriam laikui naudosite?

taip, de longhi. o kaip reikia nustatyt? g.gif ant filtro buvo skaičiukai, instrukcijoje rašė, kad dėl savo patogumo nustayt einamo ir sekančio mėnesio skaičiukus, kaip supratau jis skirtas 2 mėnesiams, tai nustačiau. bet ten jokios automatikos, pats sau pasuki plastmasiuką ir viskas.
Atsakyti
QUOTE(Kaira @ 2015 11 24, 20:35)
šitas man prie namų, bet niekad nebuvau, savaitgalį eisiu ieškot smile.gif

Salia tu dvieju kaviniu-Misko uzeiga ir ta kita,tai vat salia tos kitos.

Ar Maximoj yra Lego advento kalendoriu?
Atsakyti
QUOTE(-Braskeele @ 2015 11 24, 20:05)
Salia tu dvieju kaviniu-Misko uzeiga ir ta kita,tai vat salia tos kitos.

Ar Maximoj yra Lego advento kalendoriu?

Yra, bent jau Kaune tai tikrai mirksiukas.gif
Atsakyti
Prisimenu , snekejot apie basutes is Mytoys i darza, tik nepazymejau - kokias pirkote? ir rekomenduotumete 4u.gif
Atsakyti
Mergaites, ar galima paziureti, kur konkreciai yra amazono siunta? Nes kazko niekaip man jos nepristato, nors turejo jau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(D'esire @ 2015 11 24, 20:27)
Mergaites, ar galima paziureti, kur konkreciai yra amazono siunta? Nes kazko niekaip man jos nepristato, nors turejo jau doh.gif

Lpexpress puslapyje patikrinkit smile.gif dabar jie daug siuntų pristato. Bet irgi matysit jeigu jau bus kirtus Lt sieną smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bluntė: 24 lapkričio 2015 - 19:37
QUOTE(D'esire @ 2015 11 24, 19:27)

netikrinot pašto dėžutės? ax.gif

kai aš siunčiausi iš prancūzų, tai nuoroda lyg ir buvo... rodė rodė, kad tokią ir tokią dieną pristatys... bet pakeliui ji strigo kažkur... aš ir laukiau biggrin.gif iki pasitikrinau pašto dėžutę hihihi.gif lapukas jau gal savaitę laiko kaip gulėjo ten, tik niekas nepatikrino cool.gif ir beje, siunčiausi batus, o jie buvo supakuoti labai tvarkingai... batų dėžutė įdėta į tokį kaip pašto maišiuką, jokių milžiniškų pustuščių dėžių, kas labai maloniai nustebino bigsmile.gif
Atsakyti
Ar dar kas nors renka is Vilniaus Mytoys.de..bet reik ne rubu,o keliu zaislu,tad butu gerai su kitu kokiu nuolaidos kodu, ne rubams ir batams biggrin.gif ... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Zibute33 @ 2015 11 24, 20:41)
Ar dar kas nors renka is Vilniaus Mytoys.de..bet reik ne rubu,o keliu zaislu,tad butu gerai su kitu kokiu nuolaidos kodu, ne rubams ir batams  biggrin.gif ... 4u.gif

Renku, tik labai besirenkančios neapsisprende smile.gif
Atsakyti