Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

gal as truputi visai ne i tema bet gal nesupyksit nes nezinau kur paskelbti. parduodu nauja su etiketem EMU salikeli 100 % merino vilna, pirkta neseniai per vente privee, pirkau uz 19 svaru, parduociau uz 20 euru smile.gif
user posted image
euru smile.gif
Atsakyti
QUOTE(egluti @ 2015 11 24, 15:28)
ačiū už koduką GAP, pilnos kainos prekėms ir norėjau  4u.gif

o dabar siūlau šiaulietėms/kuršėnietėms prisijungti prie jo - renku GAP užsakymą su 40 proc nuolaidos kodu pilnos kainos prekėms  4u.gif  nebloga kaina GAP kombių  ax.gif

O tarp musu dar daugiau kursenieciu yra, ne tik as viena:) kada pirksit? O nukainuotiems neminusuoja?
Atsakyti
QUOTE(Kaira @ 2015 11 24, 17:40)
o kai pilat iš babmbolių, kas kiek laiko reikia nukalkint aparatą?
Papildyta:

taip, geriam iš krano. pagalvojus jei naudočiau brita filtrą, tada irgi nespėčiau filtrų keist.
Papildyta:

pas mus komplekte irgi buvo filtras, aš jį įdėjau, bet vis tiek po 10 d prašo nukalkint. gal jis su kalkėm nieko bendro neturi?  g.gif

na, paskutini karta pries tris savaites prase nukalkinti. bet mes turim kita versija - nukalkinti praso ne nuo vandens kokybes, o nuo isgertu puodeliu skaiciaus. nezinau ar visi, bet aparatai skaiciuoja puodelius. tai man visai logiska atrodo, kad po 10 dienu prase nukalkinti - ka tik nusipirktas apartas, visi daug kavos geria smile.gif atsimenu ir mes plempem smile.gif

bet kalkes bet kokiu atveju yra rimtas reikalas ir visu situ aparatu peilis numeris vienas.
Atsakyti
QUOTE(Kaira @ 2015 11 24, 18:40)
o kai pilat iš babmbolių, kas kiek laiko reikia nukalkint aparatą?
Papildyta:

taip, geriam iš krano. pagalvojus jei naudočiau brita filtrą, tada irgi nespėčiau filtrų keist.
Papildyta:

pas mus komplekte irgi buvo filtras, aš jį įdėjau, bet vis tiek po 10 d prašo nukalkint. gal jis su kalkėm nieko bendro neturi?  g.gif

Rekomenduociau paskaityt instrukcija, nes pvz pas mus Jurai reikia nustatyti per nustatymus, kad idejai filtra, tada jis kitaip skaiciuoja ar masto. O jei jus idejot filtra, o naudojat kaip be nieko, tai gal ir gaunas taip...
Cia mano mintis tokia smile.gif
Pas mus kalketas vanduo, nu bet ne taip stipriai. Bet filtra gal koki karta i 3/4men keiciam.
Papildyta:

Velgi kaikuriuose reikia nustatyti vandens kietuma, tada skaiciuoja puodelius pagal nustatyta kietuma.

Jo, ka tik nusipirktas tai norisi megautis kava wink.gif
Atsakyti
Sveikos, gal nori kas nors jungtis prie GAP -35%, pirksiu valandos begyje smile.gif Kaunas
Atsakyti
QUOTE(lidusia @ 2015 11 24, 17:20)
Reik patarimo - ar MICRO paspirtukas nebraižo medinių grindų  g.gif  jeigu leisim po kambarius važinėtis  biggrin.gif 

iki kokio amžiau toks tinka? iki 3-4 dar galės važiuoti user posted image

tikrai nebraizo. Varom po namus kasdien smile.gif iki 4,5 metu drasiai
Atsakyti
QUOTE(Kaira @ 2015 11 24, 17:35)
kuriame rajone randat šaltinį?  ax.gif mano rajone žinau, kad yra, bet kurioje vietoje nežinau smile.gif pati tai tikrai gerčiau, vaikams nežinau, bet jie kavos kol kas negeria smile.gif

Vilniuje? Jeruzales parke ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Kaira @ 2015 11 24, 18:35)
kuriame rajone randat šaltinį?  ax.gif mano rajone žinau, kad yra, bet kurioje vietoje nežinau smile.gif pati tai tikrai gerčiau, vaikams nežinau, bet jie kavos kol kas negeria smile.gif

Nuo Sauletekio link Dvarcioniu vaziuojant
Atsakyti
QUOTE(Kaira @ 2015 11 24, 16:40)

Pas jus aparatas Delonghi? Jei taip,tai idedama nustate ant filtro kuriam laikui naudosite?
Atsakyti
QUOTE(Bitė* @ 2015 11 24, 14:42)
Renku mytoys su 30 proc nuolaida batams ir rubams.
Vilnius. Jei susirinks norinciu,pirkciau siandien vakare 4u.gif

O jei dabar batai su nuolaida ? Dar duos papildoma nuolaida?
Atsakyti
QUOTE(*rutuliukas* @ 2015 11 24, 18:15)
O jei dabar  batai su nuolaida ? Dar duos papildoma nuolaida?

taip, duos 4u.gif
Atsakyti
gal kas šiauliuose renka mytoys rūbus, batus su nuolaidos kodu? šiauliai arba tiktų persiuntimas terminau.
Atsakyti