gal as truputi visai ne i tema bet gal nesupyksit nes nezinau kur paskelbti. parduodu nauja su etiketem EMU salikeli 100 % merino vilna, pirkta neseniai per vente privee, pirkau uz 19 svaru, parduociau uz 20 euru
euru
QUOTE(egluti @ 2015 11 24, 15:28)
ačiū už koduką GAP, pilnos kainos prekėms ir norėjau
o dabar siūlau šiaulietėms/kuršėnietėms prisijungti prie jo - renku GAP užsakymą su 40 proc nuolaidos kodu pilnos kainos prekėms nebloga kaina GAP kombių
o dabar siūlau šiaulietėms/kuršėnietėms prisijungti prie jo - renku GAP užsakymą su 40 proc nuolaidos kodu pilnos kainos prekėms nebloga kaina GAP kombių
O tarp musu dar daugiau kursenieciu yra, ne tik as viena:) kada pirksit? O nukainuotiems neminusuoja?
QUOTE(Kaira @ 2015 11 24, 17:40)
o kai pilat iš babmbolių, kas kiek laiko reikia nukalkint aparatą?
Papildyta:
taip, geriam iš krano. pagalvojus jei naudočiau brita filtrą, tada irgi nespėčiau filtrų keist.
Papildyta:
pas mus komplekte irgi buvo filtras, aš jį įdėjau, bet vis tiek po 10 d prašo nukalkint. gal jis su kalkėm nieko bendro neturi?
Papildyta:
taip, geriam iš krano. pagalvojus jei naudočiau brita filtrą, tada irgi nespėčiau filtrų keist.
Papildyta:
pas mus komplekte irgi buvo filtras, aš jį įdėjau, bet vis tiek po 10 d prašo nukalkint. gal jis su kalkėm nieko bendro neturi?
na, paskutini karta pries tris savaites prase nukalkinti. bet mes turim kita versija - nukalkinti praso ne nuo vandens kokybes, o nuo isgertu puodeliu skaiciaus. nezinau ar visi, bet aparatai skaiciuoja puodelius. tai man visai logiska atrodo, kad po 10 dienu prase nukalkinti - ka tik nusipirktas apartas, visi daug kavos geria atsimenu ir mes plempem
bet kalkes bet kokiu atveju yra rimtas reikalas ir visu situ aparatu peilis numeris vienas.
QUOTE(Kaira @ 2015 11 24, 18:40)
o kai pilat iš babmbolių, kas kiek laiko reikia nukalkint aparatą?
Papildyta:
Papildyta:
Papildyta:
Papildyta:
Rekomenduociau paskaityt instrukcija, nes pvz pas mus Jurai reikia nustatyti per nustatymus, kad idejai filtra, tada jis kitaip skaiciuoja ar masto. O jei jus idejot filtra, o naudojat kaip be nieko, tai gal ir gaunas taip...
Cia mano mintis tokia
Pas mus kalketas vanduo, nu bet ne taip stipriai. Bet filtra gal koki karta i 3/4men keiciam.
Papildyta:
Velgi kaikuriuose reikia nustatyti vandens kietuma, tada skaiciuoja puodelius pagal nustatyta kietuma.
Jo, ka tik nusipirktas tai norisi megautis kava
Sveikos, gal nori kas nors jungtis prie GAP -35%, pirksiu valandos begyje Kaunas
QUOTE(lidusia @ 2015 11 24, 17:20)
Reik patarimo - ar MICRO paspirtukas nebraižo medinių grindų jeigu leisim po kambarius važinėtis
iki kokio amžiau toks tinka? iki 3-4 dar galės važiuoti
iki kokio amžiau toks tinka? iki 3-4 dar galės važiuoti
tikrai nebraizo. Varom po namus kasdien iki 4,5 metu drasiai
QUOTE(Kaira @ 2015 11 24, 17:35)
kuriame rajone randat šaltinį? mano rajone žinau, kad yra, bet kurioje vietoje nežinau pati tai tikrai gerčiau, vaikams nežinau, bet jie kavos kol kas negeria
Vilniuje? Jeruzales parke
QUOTE(Kaira @ 2015 11 24, 18:35)
kuriame rajone randat šaltinį? mano rajone žinau, kad yra, bet kurioje vietoje nežinau pati tai tikrai gerčiau, vaikams nežinau, bet jie kavos kol kas negeria
Nuo Sauletekio link Dvarcioniu vaziuojant
QUOTE(Kaira @ 2015 11 24, 16:40)
Pas jus aparatas Delonghi? Jei taip,tai idedama nustate ant filtro kuriam laikui naudosite?
QUOTE(Bitė* @ 2015 11 24, 14:42)
Renku mytoys su 30 proc nuolaida batams ir rubams.
Vilnius. Jei susirinks norinciu,pirkciau siandien vakare
Vilnius. Jei susirinks norinciu,pirkciau siandien vakare
O jei dabar batai su nuolaida ? Dar duos papildoma nuolaida?
QUOTE(*rutuliukas* @ 2015 11 24, 18:15)
O jei dabar batai su nuolaida ? Dar duos papildoma nuolaida?
taip, duos