Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(Kirisama @ 2015 11 24, 15:17)
Bandykit pažiūrėti maxima.lt naują žaislų katalogą  4u.gif
https://www.maxima.l.../xx-xxx-zaislai

Dėkui 4u.gif

Deja šitame žurnale nėra nei vieno parodyto... verysad.gif
Atsakyti
Ryt pirkciau is http://www.3s-sports.de/
Galeciau priimt 1-2 merginas 14,95€ atsiuntimo mokesciui pasidalinti. Persiusciau per terminala.

Atsakyti
QUOTE(Kaira @ 2015 11 24, 15:49)
aš dar norėčiau paklausti dėl kavos aparato  4u.gif kas kiek laiko nukalkinat? aš savo de longhi nusipirkau preš 10 dienų, o šiandien jau mirksi lemputė, kad reikia nukalkint. čia normalu?  g.gif

Pas mane delonghi su vandens filtru. Naudoju 15 mėnesių. Nukalkinu tik kai aparatas prašo. Taigi pagal sunautos nukalkinimo priemonės kiekį sprendžiu, kad kalkinau lygiai 6 kartus.vandenį pilu iš krano.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vi_ktorija: 24 lapkričio 2015 - 15:57
QUOTE(Snoop @ 2015 11 24, 15:25)
Ne pletkai, jei vanduo kietas, ant namo nestovi vandens minkstinimo filtras, tai kavos aparatams mirtis. Pas mano tevus yra automatinis kavos aparatas, jau kelis kartus remontavo, o meistrai visi rekomenduoja, kad vandeni pilti reikia is buteliu,

galiu tik pritarti iš savo liūdnos patirties... drinks_cheers.gif
Jau 2 kartus remontavome - abu kartus kas nors užkalkėjo ar užsikišo dėl kieto vandens. Vieną kartą remonatas kainavo 50lt, antrą kartą - 500 lt.
O prieš porą dienų - sugedo vėl... Vėl panašus gedimas. Tikriausiai neberemontuosime, pirksime naują, nes panašu kad jau jam amen, tai viena tai kita detalė kišasi.
Aparatas buvo nukalkinamas kaip priklauso, su spec . priemonėmis. Bet per 6 metus kietas vanduo jį vis viena pribaigė...

Papildyta:
QUOTE(Vi_ktorija @ 2015 11 24, 15:55)
Pas mane delonghi su vandens filtru. Naudoju 15 mėnesių. Nukalkinu tik kai aparatas prašo. Taigi pagal sunautos nukalkinimo priemonės kiekį sprendžiu, kad kalkinau lygiai 6 kartus.vandenį pilu iš krano.

4 metus ir pas mus buvo gerai , o toliau prasidėjo...
Atsakyti
Reik patarimo - ar MICRO paspirtukas nebraižo medinių grindų g.gif jeigu leisim po kambarius važinėtis biggrin.gif

iki kokio amžiau toks tinka? iki 3-4 dar galės važiuoti user posted image
Atsakyti
QUOTE(uogelle @ 2015 11 24, 14:03)
Mergaitės,

o Maximose būna Lego Minicraft?  g.gif  4u.gif

Ne.
Atsakyti
QUOTE(MuseZuze @ 2015 11 24, 17:18)
galiu tik pritarti iš savo liūdnos patirties... drinks_cheers.gif
Jau 2 kartus remontavome - abu kartus kas nors užkalkėjo ar užsikišo dėl kieto vandens. Vieną kartą remonatas kainavo 50lt, antrą kartą - 500 lt.
O prieš porą dienų - sugedo vėl... Vėl panašus gedimas. Tikriausiai neberemontuosime, pirksime naują, nes panašu kad jau jam amen, tai viena tai kita detalė kišasi.
Aparatas buvo nukalkinamas kaip priklauso, su spec . priemonėmis. Bet per 6 metus kietas vanduo jį vis viena pribaigė...

Papildyta:
4 metus ir pas mus buvo gerai , o toliau prasidėjo...

pas mus tas pats, aparatas jau nebe naujas... paskutini karta galvojome, kad ismesti reikes, nebesutaise meistrai, bet auksarankis broils pasieme ir nuo kazkokios slaptos skylutes kalkiu akmeni rugstim tirpde viska isardes... pataise smile.gif tik idomu ar ilgam smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Snoop @ 2015 11 24, 16:22)
pas mus tas pats, aparatas jau nebe naujas... paskutini karta galvojome, kad ismesti reikes, nebesutaise meistrai, bet auksarankis broils pasieme ir nuo kazkokios slaptos skylutes kalkiu akmeni rugstim tirpde viska isardes... pataise smile.gif tik idomu ar ilgam smile.gif

tai mano auksarankis MB irgi sakė nemes,, nepabandęs išardyti smile.gif Užsikimšusią indaplovę tai atkišo, gal ir čia pavyks dar kažkas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(uogelle @ 2015 11 24, 14:03)
Mergaitės,

o Maximose būna Lego Minicraft?  g.gif  4u.gif

Ir mane domina...
Atsakyti
QUOTE(-Braskeele @ 2015 11 24, 16:18)
Vandens galima gaut ir nemokamai blush2.gif Mes seniai metem pirkt geriama vandeni bambaliuose, brangiai iseina...pilames i 5 l talpas is saltinio smile.gif

kuriame rajone randat šaltinį? ax.gif mano rajone žinau, kad yra, bet kurioje vietoje nežinau smile.gif pati tai tikrai gerčiau, vaikams nežinau, bet jie kavos kol kas negeria smile.gif
Atsakyti
merginos, gal zinot kur pigiau galima graziuju minkstu svedisku Bukowski zaisliuku atsisiust? radau kauno akre IMDECO, bet kainos schmoll.gif

va grazuolis http://www.bearessen...edgehog-hubert/
Atsakyti
QUOTE(Snoop @ 2015 11 24, 16:25)
Ne pletkai, jei vanduo kietas, ant namo nestovi vandens minkstinimo filtras, tai kavos aparatams mirtis. Pas mano tevus yra automatinis kavos aparatas, jau kelis kartus remontavo, o meistrai visi rekomenduoja, kad vandeni pilti reikia is buteliu, geriausiai apsimoka 5 l ar kiek ten,  kur prekybos centruose buna pirkti. Dabar taip ir darom.

o kai pilat iš babmbolių, kas kiek laiko reikia nukalkint aparatą?
Papildyta:
QUOTE(Murčikas @ 2015 11 24, 16:35)
o patys irgi geriat i krano? mes pilame is britos filtro paprasto, aparata pirkome rugpjucio pradzioje, kaip tik pries savaite paprase nukalkinti. buvo komplekte vienas vnt, dabar reik nupiskti kita.

kaip tik su vyru snekejomes, kaip galvojate, kas ieina i ta nukalkinima skysta? ar nebus tas pats kur virduliui skirtas tik su vandenuku praskiestas? nieks nebande panaudoti ka nors netradicinio?  smile.gif

taip, geriam iš krano. pagalvojus jei naudočiau brita filtrą, tada irgi nespėčiau filtrų keist.
Papildyta:
QUOTE(Vi_ktorija @ 2015 11 24, 16:55)

pas mus komplekte irgi buvo filtras, aš jį įdėjau, bet vis tiek po 10 d prašo nukalkint. gal jis su kalkėm nieko bendro neturi? g.gif
Atsakyti