QUOTE(Snoop @ 2015 11 24, 16:25)
Ne pletkai, jei vanduo kietas, ant namo nestovi vandens minkstinimo filtras, tai kavos aparatams mirtis. Pas mano tevus yra automatinis kavos aparatas, jau kelis kartus remontavo, o meistrai visi rekomenduoja, kad vandeni pilti reikia is buteliu, geriausiai apsimoka 5 l ar kiek ten, kur prekybos centruose buna pirkti. Dabar taip ir darom.
o kai pilat iš babmbolių, kas kiek laiko reikia nukalkint aparatą?
Papildyta:
QUOTE(Murčikas @ 2015 11 24, 16:35)
o patys irgi geriat i krano? mes pilame is britos filtro paprasto, aparata pirkome rugpjucio pradzioje, kaip tik pries savaite paprase nukalkinti. buvo komplekte vienas vnt, dabar reik nupiskti kita.
kaip tik su vyru snekejomes, kaip galvojate, kas ieina i ta nukalkinima skysta? ar nebus tas pats kur virduliui skirtas tik su vandenuku praskiestas? nieks nebande panaudoti ka nors netradicinio?
taip, geriam iš krano. pagalvojus jei naudočiau brita filtrą, tada irgi nespėčiau filtrų keist.
Papildyta:
QUOTE(Vi_ktorija @ 2015 11 24, 16:55)
Pas mane delonghi su vandens filtru. Naudoju 15 mėnesių. Nukalkinu tik kai aparatas prašo. Taigi pagal sunautos nukalkinimo priemonės kiekį sprendžiu, kad kalkinau lygiai 6 kartus.vandenį pilu iš krano.
pas mus komplekte irgi buvo filtras, aš jį įdėjau, bet vis tiek po 10 d prašo nukalkint. gal jis su kalkėm nieko bendro neturi?
Kai nuvažiuoja stogas, atsiveria dangus...