Renku mytoys su 30 proc nuolaida batams ir rubams.
Vilnius. Jei susirinks norinciu,pirkciau siandien vakare
aš dar norėčiau paklausti dėl kavos aparato kas kiek laiko nukalkinat? aš savo de longhi nusipirkau preš 10 dienų, o šiandien jau mirksi lemputė, kad reikia nukalkint. čia normalu?
QUOTE(Kaira @ 2015 11 24, 15:49)
aš dar norėčiau paklausti dėl kavos aparato kas kiek laiko nukalkinat? aš savo de longhi nusipirkau preš 10 dienų, o šiandien jau mirksi lemputė, kad reikia nukalkint. čia normalu?
Tubūt priklauso nuo vandens, jeigu iš krano paprasta pilate ir pas jus vanduo kalkingas, tai gal ir gali
man kiek aiškino, kad paprasto vandens geriau nepilti išvis, o filtruota tik, bet gal čia pletkai
QUOTE(Kimora @ 2015 11 24, 15:52)
Tubūt priklauso nuo vandens, jeigu iš krano paprasta pilate ir pas jus vanduo kalkingas, tai gal ir gali
man kiek aiškino, kad paprasto vandens geriau nepilti išvis, o filtruota tik, bet gal čia pletkai
taip, pilu iš krano, o vanduo siaubingas, virdulys po 3 kartų virimo apsineša balta mase bet vis tiek tikėjausi, kad bent mėnesį aparatas atlaikys nes išeina labai jau brangu vos ne 3-4 kartus per mėn nukalkint gal tada geriau pirkt parduotuvinį vandenį bambaliuose? gal pigiau išeis pirkt vandenį, nei nukalkintoją
QUOTE(uogelle @ 2015 11 24, 15:03)
Bandykit pažiūrėti maxima.lt naują žaislų katalogą
https://www.maxima.l.../xx-xxx-zaislai
QUOTE(Deme @ 2015 11 24, 15:15)
playmobil maxima neprekiauja. Senukuose yra
Tik kaina jo apie 25 eu, prieš keletą dienų pirkau Tomas Philips parduotuvėje, berods aie 12 - 13 eu kainavo
QUOTE(Kaira @ 2015 11 24, 17:05)
taip, pilu iš krano, o vanduo siaubingas, virdulys po 3 kartų virimo apsineša balta mase bet vis tiek tikėjausi, kad bent mėnesį aparatas atlaikys nes išeina labai jau brangu vos ne 3-4 kartus per mėn nukalkint gal tada geriau pirkt parduotuvinį vandenį bambaliuose? gal pigiau išeis pirkt vandenį, nei nukalkintoją
Vandens galima gaut ir nemokamai Mes seniai metem pirkt geriama vandeni bambaliuose, brangiai iseina...pilames i 5 l talpas is saltinio
QUOTE(Kimora @ 2015 11 24, 15:52)
Ne pletkai, jei vanduo kietas, ant namo nestovi vandens minkstinimo filtras, tai kavos aparatams mirtis. Pas mano tevus yra automatinis kavos aparatas, jau kelis kartus remontavo, o meistrai visi rekomenduoja, kad vandeni pilti reikia is buteliu, geriausiai apsimoka 5 l ar kiek ten, kur prekybos centruose buna pirkti. Dabar taip ir darom.
Papildyta:
QUOTE(-Braskeele @ 2015 11 24, 16:18)
Vandens galima gaut ir nemokamai Mes seniai metem pirkt geriama vandeni bambaliuose, brangiai iseina...pilames i 5 l talpas is saltinio
man tai nelabai drasu tie saltinio vandenys - neaisku koks nitratu lygis jame. O verdant nitratai nedingsta... gal pats vanduo ir svarus, bet nezinai pro kur jis teka, ar kas salia zemes neuzterse ir t.t. viena diena gali buti svarus, o kita jau nezinia...
Papildyta:
Beje, labai laukiu prisijungiant su 10 proc nuolaida zaislams ir kitiems reikalams MyToys. Vilnius.
ačiū už koduką GAP, pilnos kainos prekėms ir norėjau
o dabar siūlau šiaulietėms/kuršėnietėms prisijungti prie jo - renku GAP užsakymą su 40 proc nuolaidos kodu pilnos kainos prekėms nebloga kaina GAP kombių
o dabar siūlau šiaulietėms/kuršėnietėms prisijungti prie jo - renku GAP užsakymą su 40 proc nuolaidos kodu pilnos kainos prekėms nebloga kaina GAP kombių
QUOTE(Deme @ 2015 11 24, 15:15)
playmobil maxima neprekiauja. Senukuose yra
reikia butent tokios gaisrines
http://www.mytoys.de...2.25.08/3536836
pasidalinkit, gal kas matet
QUOTE(Kaira @ 2015 11 24, 14:49)
o patys irgi geriat i krano? mes pilame is britos filtro paprasto, aparata pirkome rugpjucio pradzioje, kaip tik pries savaite paprase nukalkinti. buvo komplekte vienas vnt, dabar reik nupiskti kita.
kaip tik su vyru snekejomes, kaip galvojate, kas ieina i ta nukalkinima skysta? ar nebus tas pats kur virduliui skirtas tik su vandenuku praskiestas? nieks nebande panaudoti ka nors netradicinio?
QUOTE(Murčikas @ 2015 11 24, 16:35)
o patys irgi geriat i krano? mes pilame is britos filtro paprasto, aparata pirkome rugpjucio pradzioje, kaip tik pries savaite paprase nukalkinti. buvo komplekte vienas vnt, dabar reik nupiskti kita.
kaip tik su vyru snekejomes, kaip galvojate, kas ieina i ta nukalkinima skysta? ar nebus tas pats kur virduliui skirtas tik su vandenuku praskiestas? nieks nebande panaudoti ka nors netradicinio?
zinau tik tiek, kad negalima eksperimentuoti su ne kavos aparatams skirta chemija, nes ju stiprumas gali skirtis. tarkim panaudosite arbatinukams skirta - atsoks kalkes gabalais, o ne istirps letai, tada tas gabalas ka nors uzkims ir viso gero