Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

Renku mytoys su 30 proc nuolaida batams ir rubams.
Vilnius. Jei susirinks norinciu,pirkciau siandien vakare 4u.gif
Atsakyti
aš dar norėčiau paklausti dėl kavos aparato 4u.gif kas kiek laiko nukalkinat? aš savo de longhi nusipirkau preš 10 dienų, o šiandien jau mirksi lemputė, kad reikia nukalkint. čia normalu? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Kaira @ 2015 11 24, 15:49)
aš dar norėčiau paklausti dėl kavos aparato  4u.gif kas kiek laiko nukalkinat? aš savo de longhi nusipirkau preš 10 dienų, o šiandien jau mirksi lemputė, kad reikia nukalkint. čia normalu?  g.gif

Tubūt priklauso nuo vandens, jeigu iš krano paprasta pilate ir pas jus vanduo kalkingas, tai gal ir gali g.gif
man kiek aiškino, kad paprasto vandens geriau nepilti išvis, o filtruota tik, bet gal čia pletkai ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kimora: 24 lapkričio 2015 - 14:59
QUOTE(Kimora @ 2015 11 24, 15:52)
Tubūt priklauso nuo vandens, jeigu iš krano paprasta pilate ir pas jus vanduo kalkingas, tai gal ir gali  g.gif
man kiek aiškino, kad paprasto vandens geriau nepilti išvis, o filtruota tik, bet gal čia pletkai  ax.gif

taip, pilu iš krano, o vanduo siaubingas, virdulys po 3 kartų virimo apsineša balta mase sad.gif bet vis tiek tikėjausi, kad bent mėnesį aparatas atlaikys smile.gif nes išeina labai jau brangu vos ne 3-4 kartus per mėn nukalkint g.gif gal tada geriau pirkt parduotuvinį vandenį bambaliuose? gal pigiau išeis pirkt vandenį, nei nukalkintoją g.gif
Atsakyti
QUOTE(uogelle @ 2015 11 24, 15:03)
Mergaitės,

o Maximose būna Lego Minicraft?  g.gif  4u.gif

Bandykit pažiūrėti maxima.lt naują žaislų katalogą 4u.gif
https://www.maxima.l.../xx-xxx-zaislai
Atsakyti
QUOTE(Deme @ 2015 11 24, 15:15)
playmobil maxima neprekiauja. Senukuose yra

Tik kaina jo apie 25 eu, prieš keletą dienų pirkau Tomas Philips parduotuvėje, berods aie 12 - 13 eu kainavo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Kaira @ 2015 11 24, 17:05)
taip, pilu iš krano, o vanduo siaubingas, virdulys po 3 kartų virimo apsineša balta mase sad.gif bet vis tiek tikėjausi, kad bent mėnesį aparatas atlaikys smile.gif nes išeina labai jau brangu vos ne 3-4 kartus per mėn nukalkint  g.gif gal tada geriau pirkt parduotuvinį vandenį bambaliuose? gal pigiau išeis pirkt vandenį, nei nukalkintoją  g.gif

Vandens galima gaut ir nemokamai blush2.gif Mes seniai metem pirkt geriama vandeni bambaliuose, brangiai iseina...pilames i 5 l talpas is saltinio smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kimora @ 2015 11 24, 15:52)
Tubūt priklauso nuo vandens, jeigu iš krano paprasta pilate ir pas jus vanduo kalkingas, tai gal ir gali  g.gif
man kiek aiškino, kad paprasto vandens geriau nepilti išvis, o filtruota tik, bet gal čia pletkai  ax.gif

Ne pletkai, jei vanduo kietas, ant namo nestovi vandens minkstinimo filtras, tai kavos aparatams mirtis. Pas mano tevus yra automatinis kavos aparatas, jau kelis kartus remontavo, o meistrai visi rekomenduoja, kad vandeni pilti reikia is buteliu, geriausiai apsimoka 5 l ar kiek ten, kur prekybos centruose buna pirkti. Dabar taip ir darom.
Papildyta:
QUOTE(-Braskeele @ 2015 11 24, 16:18)
Vandens galima gaut ir nemokamai blush2.gif Mes seniai metem pirkt geriama vandeni bambaliuose, brangiai iseina...pilames i 5 l talpas is saltinio smile.gif

man tai nelabai drasu tie saltinio vandenys - neaisku koks nitratu lygis jame. O verdant nitratai nedingsta... gal pats vanduo ir svarus, bet nezinai pro kur jis teka, ar kas salia zemes neuzterse ir t.t. viena diena gali buti svarus, o kita jau nezinia...
Papildyta:
Beje, labai laukiu prisijungiant su 10 proc nuolaida zaislams ir kitiems reikalams MyToys. Vilnius.
Atsakyti
ačiū už koduką GAP, pilnos kainos prekėms ir norėjau 4u.gif

o dabar siūlau šiaulietėms/kuršėnietėms prisijungti prie jo - renku GAP užsakymą su 40 proc nuolaidos kodu pilnos kainos prekėms 4u.gif nebloga kaina GAP kombių ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Deme @ 2015 11 24, 15:15)
playmobil maxima neprekiauja. Senukuose yra

reikia butent tokios gaisrines
http://www.mytoys.de...2.25.08/3536836
pasidalinkit, gal kas matet ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Kaira @ 2015 11 24, 14:49)
aš dar norėčiau paklausti dėl kavos aparato  4u.gif kas kiek laiko nukalkinat? aš savo de longhi nusipirkau preš 10 dienų, o šiandien jau mirksi lemputė, kad reikia nukalkint. čia normalu?  g.gif

o patys irgi geriat i krano? mes pilame is britos filtro paprasto, aparata pirkome rugpjucio pradzioje, kaip tik pries savaite paprase nukalkinti. buvo komplekte vienas vnt, dabar reik nupiskti kita.

kaip tik su vyru snekejomes, kaip galvojate, kas ieina i ta nukalkinima skysta? ar nebus tas pats kur virduliui skirtas tik su vandenuku praskiestas? nieks nebande panaudoti ka nors netradicinio? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Murčikas @ 2015 11 24, 16:35)
o patys irgi geriat i krano? mes pilame is britos filtro paprasto, aparata pirkome rugpjucio pradzioje, kaip tik pries savaite paprase nukalkinti. buvo komplekte vienas vnt, dabar reik nupiskti kita.

kaip tik su vyru snekejomes, kaip galvojate, kas ieina i ta nukalkinima skysta? ar nebus tas pats kur virduliui skirtas tik su vandenuku praskiestas? nieks nebande panaudoti ka nors netradicinio?  smile.gif

zinau tik tiek, kad negalima eksperimentuoti su ne kavos aparatams skirta chemija, nes ju stiprumas gali skirtis. tarkim panaudosite arbatinukams skirta - atsoks kalkes gabalais, o ne istirps letai, tada tas gabalas ka nors uzkims ir viso gero smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Snoop: 24 lapkričio 2015 - 15:47