Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(padraika22 @ 2015 11 24, 11:22)
Kokiu budu trasas pirkote? Per tarpininke? Musu užsakymas atsauktas per tarpininke. Reikia tiketis, kad ateinanti savaitgali dar karteli padarys akcija argos ir nebeatsaukines uzsakymu. Sunui jau pasakiau, kad kaledu senis dovana rado ir se tau  doh.gif  paskubejau. Ka dabar daryt reiks jei negausiu as jos?  doh.gif vis per ta nekantruma prisisneku

As pati pirkau,per PA adresa,viska gavau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(padraika22 @ 2015 11 24, 09:22)
Kokiu budu trasas pirkote? Per tarpininke? Musu užsakymas atsauktas per tarpininke. Reikia tiketis, kad ateinanti savaitgali dar karteli padarys akcija argos ir nebeatsaukines uzsakymu. Sunui jau pasakiau, kad kaledu senis dovana rado ir se tau  doh.gif  paskubejau. Ka dabar daryt reiks jei negausiu as jos?  doh.gif vis per ta nekantruma prisisneku

privargau, bet pavyko nupirkti per PA adresa, vaziuoju siandien jau atsiimti 4u.gif
Atsakyti
Kaune Raudondvario pl. Rimi pilna akcijiniu Milka kalendorių, pabuvau ir aš jūsų reklamos auka biggrin.gif
Atsakyti
Kas iesko, tas randa thumbup.gif
Radau pagaliau kazkada uzrodytus arbatos bumbulus, jei pirkti 12pakuociu gausis vnt kaina apie 2.80 euro, pristatymas nemokamas thumbup.gif
vat http://ahmadtea-shop...-tree-caddy-set

RENKU:
laiko atsakyti i klausimus deje daug neturiu:
1.siuskite savo norus i el.pasta mickevic.irina@gmail.com
2.nurodykite prasau ka konkreciai noresite pirkti ir kiek vnt
3.jei kiltu kam klausimas, pakuoteje 3vnt, neiskomplektuosiu, reik pirkti visa pakuote su 3zaisliukais
4.apmokejimas isankstinis
5.pirksiu iskart, kai tik surinksiu 12dezuciu, arba 24 biggrin.gif
6.galiu nupirkti ir kazka kito, jei noresite
7.atsiemimas: galiu siusti per lpexpress terminala, atsiimti Iki egluteje Antakalnyje arba Naujoje Vilnioje
8.siuntimas bus nemokamas i LT
Atsakyti
o kokie paštomatai dabar pigesni?

tarp mergaičių ko tais man neveikia g.gif
Atsakyti
QUOTE(Irikira @ 2015 11 24, 09:28)
privargau, bet pavyko nupirkti per PA adresa, vaziuoju siandien jau atsiimti 4u.gif

Kaip Jums pasiseke bigsmile.gif jei kas persigalvos, paimciau ir su tarpininkavimo mokesciu. Ir jei kas uzmatysit vel tokia akcija, praneskite temoje, jei nesunku blush2.gif manau tai butu aktualu ne tik man
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo padraika22: 24 lapkričio 2015 - 09:45
QUOTE(Irikira @ 2015 11 24, 10:37)
Radau pagaliau kazkada uzrodytus arbatos bumbulus, jei pirkti 12pakuociu gausis vnt kaina apie 2.80 euro, pristatymas nemokamas thumbup.gif

RENKU:
laiko atsakyti i klausimus deje daug neturiu:
1.siuskite savo norus i el.pasta mickevic.irina@gmail.com
2.nurodykite prasau ka konkreciai noresite pirkti ir kiek vnt
3.jei kiltu kam klausimas, pakuoteje 3vnt, neiskomplektuosiu, reik pirkti visa pakuote su 3zaisliukais
4.apmokejimas isankstinis
5.pirksiu iskart, kai tik surinksiu 12dezuciu, arba 24  biggrin.gif
6.galiu nupirkti ir kazka kito, jei noresite
7.atsiemimas: galiu siusti per lpexpress terminala, atsiimti Iki egluteje Antakalnyje arba Naujoje Vilnioje
8.siuntimas bus nemokamas i LT

Bet juk 12vnt ne 33.6eur o 100eur smile.gif
Kaip gauni 1 vnt 2.8?
Atsakyti
QUOTE(Irikira @ 2015 11 24, 09:37)
Radau pagaliau kazkada uzrodytus arbatos bumbulus, jei pirkti 12pakuociu gausis vnt

Arbatos burbulų mačiau Rimi yra, tik nepažiūrėjau su kokia arbata ir kokia kaina. Burbulai dideli.
Atsakyti
QUOTE(Irikira @ 2015 11 24, 10:37)

Gal Šiauliuose kas rinktų arba aš galėčiau parinkt (nesu pirkus čia ax.gif ), nes man pačiai 3 pakuočių reiktų ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2015 11 24, 09:47)
Gal Šiauliuose kas rinktų arba aš galėčiau parinkt (nesu pirkus čia ax.gif ), nes man pačiai 3 pakuočių reiktų ax.gif

8 e su ct gaunasi pakuote ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Bluntė @ 2015 11 24, 09:44)
Kaip gauni 1 vnt  2.8?

Vieno burbuliuko kaina ~2,8 eur. Pakuotės (3vnt.) - 8,42 eur 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Bluntė @ 2015 11 24, 11:44)
Kaip gauni 1 vnt  2.8?

Parduoda pakuotem po 3 burbulus, 12 pakuociu po 3 burbulus ir gaunasi 2.8 eur.
Atsakyti