Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

O Anna is frozen perkant is mytoys.de dainuos vokiskai? blush2.gif biggrin.gif ar angliskai kaip perkant bet kurioje kitoje parduotuveje?
Atsakyti
QUOTE(ledevil @ 2015 11 24, 00:07)
O Anna is frozen perkant is mytoys.de dainuos vokiskai? blush2.gif  biggrin.gif  ar angliskai kaip perkant bet kurioje kitoje parduotuveje?

Vokiskai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Kimora @ 2015 11 24, 00:15)

Kiek is ten pirkom muzikiniu, visi vokiečiai buvo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(D'esire @ 2015 11 23, 16:41)
Renki Mytoys -30 batam ir drabuziam, bei -20 puzlem 4u.gif
Vilnius 4u.gif

piriimciau 2 mergytes su nedideliais krepsiukais 4u.gif  siuntimas bus po 3,5€ 4u.gif

Jei kuri nori, gali greitai prisijungti su nedideliu krepseliu, nes viena mamyte dingo 4u.gif
Atsakyti
Zinau, kad yra mokanciu gerai vokieciu kalba, gal padetumet? blush2.gif
Bandau grazinti preke i amazon BuyVIP ir kaip kazkas pasiule susisiekiau su jais, tai atsiunte visa instrukcija, ale vokiskai doh.gif Nu draugauju siek tiek su ta vokieciu kalba, bet taip bijau kazka pripainioti blush2.gif Tai dabar esme ta, kad issispausdinti tos etikes ju paruostos neturiu galimybes ir jie siulo kaip suprantu ranka uzrasyti viska, ir ideti i vidu KA? Ta saskaita kuri atejo su preke? O kur pasto islaidas nurodyti, kaip grazins jie siuntimo islaidas? g.gif

"Falls Du keine Möglichkeit hast, das Rücksende-Etikett auszudrucken, sende Deine Rücksendung bitte an die im Rücksendezentrum angegebene Adresse und lege den Lieferschein oder ein Blatt Papier mit der Bestellnummer bei."

Ir kitas momentas, reikia cia kazkur kazka dar reigistruoti, va cia visai nieko nesupratau blush2.gif

"Melden Sie sich bitte in dem Amazon BuyVIP-Kundenkonto an, in dem Sie die Bestellung aufgegeben haben, bevor Sie das Rücksende-Etikett aufrufen. Bitte drucken Sie wie dort angegeben auch die Rücksendungsübersicht aus und legen Sie sie Ihrer Lieferung bei"
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vanile: 23 lapkričio 2015 - 23:52
QUOTE(D'esire @ 2015 11 23, 22:21)
Merginos padekit, sie kvepalai gerai laiko 4u.gif

http://www.kvepalusa...-Thierry-Mugler

mano kvepalai, superiniai wub.gif wub.gif wub.gif as nieko nejauciu, bet vyras vis burba, kad "maudausi" juose, nors bunu nesikvepinusi kelias dienas, o einu su tais rubais, su kuriais kvepinausi. ir ko tam vyrui jie nepatinka? g.gif
Atsakyti
QUOTE(triDuDu @ 2015 11 24, 09:36)
mano kvepalai, superiniai wub.gif  wub.gif  wub.gif  as nieko nejauciu, bet vyras vis burba, kad "maudausi" juose, nors bunu nesikvepinusi kelias dienas, o einu su tais rubais, su kuriais kvepinausi. ir ko tam vyrui jie nepatinka? g.gif

drinks_cheers.gif Man irgi vyras sako kam tiek prisipurškiau, o aš tik vieną purkštelėjimą padarau. Netiki, sako, tada užsipurkšk prieš savaitę, kad ne kaip kaimietė smirdėtum, o kvepėtum. Bet man jie labai patinka, taupau juos, ne kasdien naudoju, net išskalbus kvapas dar lieka.
Atsakyti
Kaip manot, jei reikia bodyshopo Kaledoms, ar jau tureciau pirkti? ar dar veliau galiu tiketis daugiau, nei -40proc? tik ar spes pareit veliau...
Atsakyti
Kas laukite furbiu ir trasu/garazu patikrinkite el.pasta 4u.gif
Atsakyti
kokia maximalia nulaida sikart siulo GAP? sikart man siulo vis ta pacia - 30 % rubams pilna kaina ir su nuolaidom. praejusi syki tai ismesdavo skirtingu, o sikart tik si - ir siandien, ir vakar g.gif
Atsakyti
blush2.gif
Renku Cocooncenter iki nemokamo siuntimo į LT 4u.gif Kaunas

Krepšeliai į xsimpax@gmail.com

Dar trūksta apie 40 Eurų iki nemokamo

Atsakyti
QUOTE(Irikira @ 2015 11 24, 09:14)
Kas laukite furbiu ir trasu/garazu patikrinkite el.pasta 4u.gif

Kokiu budu trasas pirkote? Per tarpininke? Musu užsakymas atsauktas per tarpininke. Reikia tiketis, kad ateinanti savaitgali dar karteli padarys akcija argos ir nebeatsaukines uzsakymu. Sunui jau pasakiau, kad kaledu senis dovana rado ir se tau doh.gif paskubejau. Ka dabar daryt reiks jei negausiu as jos? doh.gif vis per ta nekantruma prisisneku
Atsakyti