QUOTE(makleris4 @ 2016 02 11, 11:19)
gal kas galite parašyti kokia dyzelinio kuro kaina Suomijoje prie Helsinkio, Tamperes, Turku ir ar skiriasi kuro kaina Alandų salose.
Suomija neturi app su kuro kainomis?
QUOTE(muminukas @ 2016 02 11, 14:42)
Suomija neturi app su kuro kainomis?
O kas tas app su kuros kainomis?
Aš asmeniškai internete radau tik kažkokias vidutines kainas. jei duotumete kokia nuoroda buciau labai dekingas
QUOTE(makleris4 @ 2016 02 11, 11:19)
gal kas galite parašyti kokia dyzelinio kuro kaina Suomijoje prie Helsinkio, Tamperes, Turku ir ar skiriasi kuro kaina Alandų salose.
Kainos kaip ir pas mus visuose kolonėlėse skirtingos ir svyruoja nuo iki. Važiavome prieš porą mėnesių (gruodį) nuo Helsinkio iki Laplandijos, pilėmes Neste, ST1, ABC degalinėse, kainos 1.084 - 1.139 eur/L
QUOTE(makleris4 @ 2016 02 11, 14:32)
O kas tas app su kuros kainomis?
Aš asmeniškai internete radau tik kažkokias vidutines kainas. jei duotumete kokia nuoroda buciau labai dekingas
Išmaniojo telefono programėlė. Aš nežinau, ar Suomija turi tokią turi, bet paieškočiau, jei aktualu būtų
QUOTE(muminukas @ 2016 02 12, 21:23)
Išmaniojo telefono programėlė. Aš nežinau, ar Suomija turi tokią turi, bet paieškočiau, jei aktualu būtų
Ačiū, programėlės nereikia. Mane domino daugmaž orientacinė kaina, kad apytiksliai susiplanuoti išlaidas kurui.
Papildyta:
QUOTE(viktoshka @ 2016 02 12, 20:54)
Kainos kaip ir pas mus visuose kolonėlėse skirtingos ir svyruoja nuo iki. Važiavome prieš porą mėnesių (gruodį) nuo Helsinkio iki Laplandijos, pilėmes Neste, ST1, ABC degalinėse, kainos 1.084 - 1.139 eur/L
Ačiū už informaciją. kaip tik mane ir domino tokia informacija -orientacinė kaina kolonėlėse.
Pasidalinsiu nuoroda, kur galima pasižiūrėti kuro kainas Suomijoje įvairiuose miestuose
http://www.polttoaine.net/index.php
http://www.polttoaine.net/index.php
Sveiki
Gal kas esate savarankiškai keliavę su mašina į Mumių slėnį ?
Gal kas esate savarankiškai keliavę su mašina į Mumių slėnį ?
Kažkaip Suomija visai nepopuliari? Gal kas žinote, kiek kainuoja išsinuomoti dviračius po archipelagą pasivažinėt?