Įkraunama...
Įkraunama...

Individualių namų projektai, 15 tema

QUOTE(Juodai @ 2015 12 04, 10:26)
O kaip Jūs įsivaizduojat 1 aukšto namą be ilgo koridoriaus? 4m ne tiek ir daug smile.gif . Nežinau ir  kaip durų skaičių reiktų sumažint  unsure.gif , gal tik garažo zonoje kokias pigesnes dėti. Tad "gerųjų" reikėtų pagal mane 8vnt (dviejų durų į vonią tikrai nedaryčiau).
O kiek pas Jus planuojama durų? g.gif
Pas mus 9vnt (čia su garažo ir techninės patalpos, be laukinių) vidinės durys. Praktiškai tas pats kiekis, skirtumas tik kad pas mus tambūras nėra atskiras, nėra durų.

pas mus? 4 smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2015 12 04, 09:26)
O kaip Jūs įsivaizduojat 1 aukšto namą be ilgo koridoriaus? 4m ne tiek ir daug smile.gif . Nežinau ir  kaip durų skaičių reiktų sumažint  unsure.gif , gal tik garažo zonoje kokias pigesnes dėti. Tad "gerųjų" reikėtų pagal mane 8vnt (dviejų durų į vonią tikrai nedaryčiau).
O kiek pas Jus planuojama durų? g.gif
Pas mus 9vnt (čia su garažo ir techninės patalpos, be laukinių) vidinės durys. Praktiškai tas pats kiekis, skirtumas tik kad pas mus tambūras nėra atskiras, nėra durų.

Deliojant planą didžiauisas ir buvo rūpestis kaip išnaudoti max patalpas į naudingą plotą. Sutinku su JUODAI jog vieno auksto name nelabai pavyksta išvengti jo . šiuo atveju jis tikrai minimalus..

Veliau imesiu su minimaliais pakeitimais - baldu planavimas labiau pritaikytas realiems ismatavimams, bei pakeitimai susiją su drabuzine... smile.gif

mamaSandra kaip galima išsiversti tik su 4 durim ? arba be kolidoriaus. Laukiu Jūsų pasiūlymų. Argumentuokite išsakytą pastabą su galimais sprendimo būdais.
Atsakyti
Lioliuke, aš išsakiau pastabą, bet sėdėt prie jūsų projekto, jį keisti ir argumentuoti neturiu laiko.
Tai jau Jūsų projektuotojo darbas, už ką manau ir mokate jam pinigus.

Dėl koridoriaus ilgio - pažiūrėkite daugiau vieno aukšto planų, tikrai rasite jų be tokių koridorių.

Mūsų atveju koridoriaus ilgis gavosi 2m ilgio, durys 4 nes miegamieji tik du.

Papildyta:
pažiūrėkite čia
http://www.homeplans.com/
galite išfiltruoti ir vieną aukštą, miegamųjų skaičių ir pan.
Atsakyti
QUOTE(mamaSandra @ 2015 12 04, 11:14)
Dėl koridoriaus ilgio - pažiūrėkite daugiau vieno aukšto planų, tikrai rasite jų be tokių koridorių.

Tai va, pas Jus tik du miegamieji, o pas kitus jie trys ir dar darbo/svečių kambarys, tai ką Jūs lyginat? Reikia lyginti atitinkamo dydžio kambarių skaičiumi namus.
Atsakyti
QUOTE(mamaSandra @ 2015 12 04, 10:14)
Lioliuke, aš išsakiau pastabą, bet sėdėt prie jūsų projekto, jį keisti ir argumentuoti neturiu laiko.
Tai jau Jūsų projektuotojo darbas, už ką manau ir mokate jam pinigus.

Papildyta:
pažiūrėkite čia

Lyginate skirtingus projektus... Naturalu, kad ir durų mažiau ir kolidorius trumpesnis...
Atsakyti
QUOTE(mamaSandra @ 2015 12 04, 11:14)
<...>
pažiūrėkite čia

Neradau nė vieno be ilgo koridoriaus. Filtravau 1 aukšto, 4 miegamųjų (3 miegamieji vienas darbo), 2 vonių.
Jei kada užklius Jums akis, kad tokio išpildymo namas yra be ilgo koridoriaus, įkelkit čia 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Paladė @ 2015 12 02, 08:47)
pirmą kartą nutylėjau, bet kad labai prašot, tai pasakysiu - kam iš viso dalinti tą sklypą? 20 arų tai tik tik komfortui, kai nereikia dengtis nuo kaimynų gyvatvorėm ir tvorom, kai nors šioks toks privatumas išlaikomas. Nebent gyvenimas prispaudė ir nebėr iš ko duonos nusipirkt, tai parduodi dalį sklypo ir valgai toliau g.gif
aš asmeniškai nė už ką nepirkčiau 4-5 arų sklypo. Nu dar variantas - vaikams atidalinat... Bet čia jau tikrai iš bėdos...
neseniai buvom svečiuose, kur sklypai 8 arų. Vyras ryte savo papratimu priėjo prie lango, atsitraukė užuolaidą pažiūrėt koks oras, o ten, tiesiog vos ne akis į akį sėdi kaimynas prie savo lango su savo kompu ir spokso. Nu ką aš žinau doh.gif , man toks gyvenimas ne prie širdies. O pirmam aukšte prieš valgomojo langą plytinė sienelė ale dekoratyvinė, nes kaimyno langai irgi priešais, tai nors šiokią tokią atitvarą pasidarė.

g.gif pirkciau ir 4 a, jei tai butu labai gera vieta ir nekeisciau nei i 20 a nei 50 a. Cia jau kam ko reikia.
Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2015 12 04, 11:55)
Neradau nė vieno be ilgo koridoriaus. Filtravau 1 aukšto, 4 miegamųjų (3 miegamieji vienas darbo), 2 vonių.
Jei kada užklius Jums akis, kad tokio išpildymo namas yra be ilgo koridoriaus, įkelkit čia  4u.gif

paieškokit įdėmiau blink.gif
va pats pirmas kurį man išfiltravo
http://www.homeplans...tml?from=search
nu ner jokio koridoriaus, aišku dalį namo "nupjaut" reiktų, nes kaip suprantu poreikiai mažesni.

sekantis (pagal eile, net neieskojus specialiai)
tik tambūrą jam pridėčiau

Esmė ta, kad mes be koridorių net neįsivaizduojam namų, o mat Amerikiečiams kitaip atrodo smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Juodai @ 2015 12 04, 11:49)
Tai va, pas Jus tik du miegamieji, o pas kitus jie trys ir dar darbo/svečių kambarys, tai ką Jūs lyginat? Reikia lyginti atitinkamo dydžio kambarių skaičiumi namus.

g.gif projekte apie kurį kalbam nemačiau nei darbo nei svečių kambario g.gif
bet kuriuo atveju išsakiau tik pastabą, kad interjere visada gražiau žiūrisi kai durų kuo mažiau, o ir piniginė dėl to nukenčia mažiau.
Nežinau žmonių galimybių, gal jiems ir dvidešimt durų atrodo smulkmena biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Kava&arbata @ 2015 12 04, 12:37)
g.gif pirkciau ir 4 a, jei tai butu labai gera vieta ir nekeisciau nei i 20 a nei 50 a. Cia jau kam ko reikia.

hm...kad apsimoketų pirkt keturių arų sklypą su nameliu, jis turėtų būt senamiestyje.
Tuo tarpu čia kalbama apie 20arų sklypo suskaidymą.Tokie yra arba Klaipėdos rajone arba keliose vietose miesto šiaurinėje dalyje (labai tikiuosi, kad ne šioje vietoje ta statyba nusimato).
Atsakyti
daugeliu atveju, su amerikieciais mums nesusilygint. Jie turtingi- jiems duru daug nereikia, svarbu livingroom biggrin.gif
Ir i pvz. kapus paziurejus - matosi kas "turtingesni" lotuliukas.gif

QUOTE(mamaSandra @ 2015 12 04, 11:04)

Esmė ta, kad mes be koridorių net neįsivaizduojam namų, o mat Amerikiečiams kitaip atrodo smile.gif

Atsakyti
QUOTE(mamaSandra @ 2015 12 04, 13:04)
paieškokit įdėmiau  blink.gif
va pats pirmas kurį man išfiltravo
nu ner jokio koridoriaus, aišku dalį namo "nupjaut" reiktų, nes kaip suprantu poreikiai mažesni.
sekantis (pagal eile, net neieskojus specialiai)

Pirmąjam:
user posted image
raudonai apvedžiau, kur yra ta bendra zona, o mėlynai pažymėjau koridoriaus ilgį. Dar dešinėje pusėje žaliai apvedžiau irgi dalį bendros zonos.
Jums labiau patinka mažos kamurkikės prie kambarių? smile.gif

Antrąjam:
user posted image

čia vietoj vieno bendro koridoriaus - kamurkikės prie kambarių, kurių beje čia tik trys.

Šituose varijantuose svetainės gaunasi kaip pereinami kambariai (kaip senuose butuose būdavo) - ar tai didesnis gėris už koridorių?

g.gif  projekte apie kurį kalbam nemačiau nei darbo nei svečių kambario  g.gif

Paskaičiuokit dar kartą - miegamieji, svečių, darbo - koks skirtumas, kaip pavadinsi, aš jš čia matau 4:
QUOTE(lioliuke @ 2015 11 30, 01:56)
user posted image

Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2015 12 04, 13:29)

Šituose varijantuose svetainės gaunasi kaip pereinami kambariai (kaip senuose butuose būdavo) - ar tai didesnis gėris už koridorių?
Paskaičiuokit dar kartą - miegamieji, svečių, darbo - koks skirtumas, kaip pavadinsi, aš jš čia matau 4:

Juodai, kaip supratau projekto autorei koridorius apskritai netrukdo, cia tik man galbut jis nepatinka ir as taip nedaryciau. Kiekvieno norai ir skoniai skiriasi, tad kodel mes turetume dabar diskutuot kur ir kokiam projekte koks koridoriaus ilgis lotuliukas.gif

Kad isvengti projektuojant koridoriu galima skirstyti nama erdvemis, butent tevu miegamojo, drabuzines ir san mazgo zona nukeliant i priesinga namo puse.

Musu vaikai uzaugo name, kur miegamieji visi salia, ale kaip buciau norejus turet miegamaji visia kitam namo kampe, privaciai nuo visu kitu mirksiukas.gif
Atsakyti

hm...kad apsimoketų pirkt keturių arų sklypą su nameliu, jis turėtų būt senamiestyje.
Tuo tarpu čia kalbama apie 20arų sklypo suskaidymą.Tokie yra arba Klaipėdos rajone arba keliose vietose miesto šiaurinėje dalyje (labai tikiuosi, kad ne šioje vietoje ta statyba nusimato).

Tai toje minimoje šiaurinėje dalyje toks projektas yra blogis fear.gif , o kur nors kitur dar pakenčiamas?
Galvoju, kad jei nevykusiai daroma, tai koks nors monstras ir 20-yje arų nepapuoš Jūsų kaiminystės.
O skoningi nedideli nameliai mažesniuose sklypeliuose- gali būti visai puikiai! rolleyes.gif
Suprantu Jus,- kiekvienas norėtų, kad aplink būtų kuo mažiau namų ir jų visai nesimatytų,
o girdėtum ne vakarojančius kaimynus, bet lakštingalų suokimą thumbup.gif
Atsakyti