QUOTE(Tomawru @ 2017 01 20, 14:13)
jo pritariu jusu zodiams 100% ir pati matau, kad taip yra ir gal jau kokie 5 zmones sake,kad jis ne pigus bus
man irgi buvo taip, kad pirma vidu pamaciau Ir tada man labai patiko tai ir atleidau tada visus kampinius langus ir balkonus:)
gal zinot koki kita projektuotoja gera, ar gal namo projektaq panasiu isplanavimu?
Kai man projektavo namą, buvo pati krizė. Išsiunčiau laišką ko noriu, krūvai architektų. Turinys toks: ar norite dalyvauti konkurse, pradžia nemokamai, sumokėsiu tik pasirinktam architektui. Keli pasiuntė mane toli, bet penki ar net daugiau sutiko dalyvauti. Iš visų man labiausiai patikęs ir konkrečiai mano sklypui ir poreikiams kurtas
namo projektas ir dar
kitas to pačio namo variantas. Labai puikus architektas. Tik nepigus. Šiandieną net gailiuosi, kad nepasirinkau šito projekto, nes įtariu, kad jo statyba būtų kainavusi tiek pat, kiek dabartinio projekto, bet būčiau gavęs didesnį namą ir nemažai kitų privalumų. Nepasirinkau šio architekto, nes pasitaikė proga nuo nulio projektuoti pasyvų namą su
šituo architektu. Kiek žinau Aurimas (haus.lt) dabar labai užsiėmęs ir ne visus projektus imasi daryti, todėl drąsiai skambinkite Sauliui.