QUOTE(cibulis @ 2017 01 19, 09:59)
1. Rekuperatorius su boileriu vienoje sienoje, jei gerai suprantu. Ar jie ten tikrai tilps?
2. Kaip nuo rekuperatoriaus į antrą aukštą pakils ortakiai? Duočiau pažiūrėti projektuotojams.
3. Kam pirmo aukšto WC patalpoje ta niša? Lentyna?
4. Tambūras vos 3,8 kv. m. Dalis jo ploto pakišta po laiptais. Ar tambūre bus kur atsisėsti ir pasikabinti šlapias striukes, pasidėti batus?
5. Man nepatinka pirmo aukšto lovos pastatymo padėtis. Pas mane panašiai. Man patiktų, kad lovos galas stovėtų į rytų pusę. Bet tenai langas.
6. Man nepatinka pirmo aukšto vonioje kišenė (1000x600 mm plotas) prie durų. Ji neatlieka jokios funkcijos.
7. Nepatinka svetainės apstatymas. Eis iš terasos tiesiai prieš TV. Kažkaip ne Fengšui.
8. Antrame aukšte - pirtis? Ar praktiška?
9. Antrame aukšte lovos statomos po langais. Ar tilps?
10. Antrame aukšte kambarys 2.2 turi praėjimo kišenę.
Dėkui Cibuli. Mano komentarai:
1. Abu įrenginiai sandėliuke - kur tiksliai bus pastatyti, nėra aišku, žiūrėsim;
2. Irgi nesigilinau dar - tavo pastabos labai praktiškos:);
3. Ta niša gal ir dings. Mintis, kad iš sandėliuko sunkiau prieiti prie kampo, tai pagalvojau kažką iš tualeto pasandėliuočiau. Bet dabar pats dvejoju;
4. Tambūras nėra didelis, bet turėtumėm susisukti;
5. Na lova atsukta į gerąjį kiemą - manau tai logiška. O kodėl pačiam į rytus labiau patiktų?
6. Kišenė nepatinka ir man. Reiks pasikalbėti su architektais, bet pats nelabai kažką sugalvoju;
7. Į terasą vaikščiosi, kai geras oras. Pas mus, kai ordas geras, TV - neįjungtas. Čia nebus problemų;
8. Praktiška tame, kad II a. norėjau sukelti visko, kas rečiau naudojama - pirtis ir vonia. Kada nors bus malkomis kūrenama pirtelė atskirame pastate. Bet kol to neturiu, bus nedidukė elektrinė. Be to ne visad ir prisiruoši pasikurti tą malkinę pirtelę;
9. Nu tu super - tokius momentus atkreipi, kur net nekrito pačiam. Pamatavau - beveik tilptų, bet pasitarsiu;
10. Nieko gudriau nesugalvojom su ta kišene. Ten bus toks pogulio, pasiskaitymo kampelis, krėsliukas;
Papildyta:
QUOTE(radis @ 2017 01 19, 14:47)
As nedaryciau:
Netaisyklingo namo, kiekvienas papildomas kampas kelia kaina ir galvos skausma del salcio tiltu ir t.t.
Is tamburo patekimo tiesiai i svetaine.
Is svetaines patekimo i wc.
Siame projekte as pakeisciau:
Atsisakyciau wc svetaineje ir tamburo,padidinciau virtuve.
Vietoj drabuzines padaryciau iejima ir tambura.
1a. Gyv. kambaryje, ir vonioje istatyciau duris.
Rekupa ir boileri stengciausi sutalpinti po laiptais.
Ačiū Radi:
- Dėl vitrinos kampų - nemažai, kas tai pastebėjo. Tarsimės. Jis tam, kad vitrina mažiau kristų į akis bei pagilintų "gonkelį", kurs bus lyg nedidelė terasėlė;
- Namas nedidelis ir nenorėjom koridorių koridoriukų. Nematau problemos patekimo į svetainę tiesiai iš tambūro;
- Dėl tualeto iš svetainės - aš irgi asmeniškai atsisakyčiau, tarsiuos su viršininku;
- Virtuvės tikrai užteks, tuo labiau, kad sandeliukas - galima sakyti vrtuvės tęsinys;
- Drabužinė reikalinga. Kažkaip dėl tamburo nematau čia problemos
- Dėl "1a. Gyv. kambaryje, ir vonioje istatyciau duris" - man atrodo jos ten ir nupieštos;
- Jei po laiptais nebūtų stalčių drabužinei bei tamburui - taip ir daryčiau, bet dabar išspręsta taip.
Dėkui! Kas turi komentarų - siųskit, siųskit.