QUOTE(cibulis @ 2017 01 05, 23:21)
Puikus puslapis. Man patiko. Ypač šitas įrašas: labai kokybiškas tekstas ir malonūs, argumentuoti komentarai (čia man reikėtų pasimokyti). Kam sukūrei, jei ne paslaptis? Gali pasakyti privačiai. Klausiu, nes pats nesuprantu, kam sukūriau FB puslapį. Greitai jis man gali atsibosti, jei nebus naudos.
Dėkui už komplimentus.Sukūriau dėl kelių priezasčių:
1. Patiko man skaityti blogus, vadinasi kažkam irgi patiks;
2. Tiekėjų ir statybininkų kontrolė ir kt. reikalai, kuriuos pats gerai išmanai:);
3. Jei pasiseks su šiuolaikine tradicinės architektūros pirkia, blogas ir nemokamas projektas duos naudos kitiems;
4. Blogas - geresnė priemonė ilgesniems tekstams, tekstams, kurie vertingi ir po metų, ir vėliau. Facebook - greito vartojimo produktas. Nauji įrašai nustumia senus ir tie seni galima sakyti naujų vartotojų nebeskaitomi. Aš turiu ir FB puslapį - juo nulreipiu į blogą su trumpu įrašu ir foto. Kam neįdomu ilgi teistai, pamatys bent trumpą, kam įdomu platesnė info - nukeliaus iki blogo.
Tu labai daug darbo įdedi ir manau tau mano modelis būtų tinkamesnis - trumpi FB įrašai su foto ir video vyšnaitėmis ir ilgi bloge.