Įkraunama...
Įkraunama...

Individualių namų projektai, 15 tema

QUOTE(Dzūkiška pirkia @ 2017 01 05, 20:52)
Sveiki. Mes mūsų architektų paieškas ir kainas aprašėme tinklaraštyje:  http://dzukiskapirki...tektai.html?m=1

Puikus puslapis. Man patiko. Ypač šitas įrašas: labai kokybiškas tekstas ir malonūs, argumentuoti komentarai (čia man reikėtų pasimokyti). Kam sukūrei, jei ne paslaptis? Gali pasakyti privačiai. Klausiu, nes pats nesuprantu, kam sukūriau FB puslapį. Greitai jis man gali atsibosti, jei nebus naudos.
Atsakyti
QUOTE(cibulis @ 2017 01 05, 23:21)
Puikus puslapis. Man patiko. Ypač šitas įrašas: labai kokybiškas tekstas ir malonūs, argumentuoti komentarai (čia man reikėtų pasimokyti). Kam sukūrei, jei ne paslaptis? Gali pasakyti privačiai. Klausiu, nes pats nesuprantu, kam sukūriau FB puslapį. Greitai jis man gali atsibosti, jei nebus naudos.

Dėkui už komplimentus.Sukūriau dėl kelių priezasčių:

1. Patiko man skaityti blogus, vadinasi kažkam irgi patiks;
2. Tiekėjų ir statybininkų kontrolė ir kt. reikalai, kuriuos pats gerai išmanai:);
3. Jei pasiseks su šiuolaikine tradicinės architektūros pirkia, blogas ir nemokamas projektas duos naudos kitiems;
4. Blogas - geresnė priemonė ilgesniems tekstams, tekstams, kurie vertingi ir po metų, ir vėliau. Facebook - greito vartojimo produktas. Nauji įrašai nustumia senus ir tie seni galima sakyti naujų vartotojų nebeskaitomi. Aš turiu ir FB puslapį - juo nulreipiu į blogą su trumpu įrašu ir foto. Kam neįdomu ilgi teistai, pamatys bent trumpą, kam įdomu platesnė info - nukeliaus iki blogo.

Tu labai daug darbo įdedi ir manau tau mano modelis būtų tinkamesnis - trumpi FB įrašai su foto ir video vyšnaitėmis ir ilgi bloge.
Atsakyti
QUOTE(Dzūkiška pirkia @ 2017 01 08, 12:23)
Facebook - greito vartojimo produktas. Nauji įrašai nustumia senus ir tie seni galima sakyti naujų vartotojų nebeskaitomi. Aš turiu ir FB puslapį - juo nulreipiu į blogą su trumpu įrašu ir foto. Kam  neįdomu ilgi teistai, pamatys bent trumpą, kam įdomu platesnė info - nukeliaus iki blogo.

Tu labai daug darbo įdedi ir manau tau mano modelis būtų tinkamesnis - trumpi FB įrašai su foto ir video vyšnaitėmis ir ilgi bloge.

Ir aš pradedu nusivilti FB. Ir mąstau lygiai tą patį, ką čia surašei. Man irgi nepatinka FB platforma. Negaliu visko sudėlioti kaip noriu, senus įrašus nustumia žemyn, jų niekas (beveik niekas) neskaito. O dar tas reklamos brukimas. Nežinau ar iš viso noriu kurti kokią kitokią platformą, bet jei sugalvočiau viską perkelti, koks geriausias variantas? Ką nemokamai galima gauti geriausio.

Tiesa, FB gana greitai auga auditorija. Per gerą mėnesį turiu 158 patinka ir 182 žmones, kurie pasirinko sekimą. Iš viso net 340 žmonių. Gana įspūdingas skaičius. Ir be jokių reklamų. Manau pridėtinę vertę kuria turinys ir reagavimas, atsakymas į komentarus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cibulis: 08 sausio 2017 - 11:50
QUOTE(cibulis @ 2017 01 08, 11:48)
Ir aš pradedu nusivilti FB. Ir mąstau lygiai tą patį, ką čia surašei.

Parašysiu asmeniškai, nes tokios temos turbūt SM nėra:)
Atsakyti
Sveiki, gal kas patars i kuria puse geriau daryti terasa ? Su vyru nesutariam,jis nori i vakarus as i pietus unsure.gif man atrodo i vakarus bus per salta sedeti ir nesmagu ?
Atsakyti
QUOTE(erikiuxxx @ 2017 01 08, 23:26)
Sveiki, gal kas patars i kuria puse geriau daryti terasa ? Su vyru nesutariam,jis nori i vakarus as i pietus  unsure.gif  man atrodo i vakarus bus per salta sedeti ir nesmagu  ?

manau, labai kažkokio skirtumo nėra. o stogas bus? nes pietuose vasarą be stogo tai ne kažką.. mes kol kas neturim stogo, nu tai ir nebūnam ant tos terasos vasarą, lendam po medžiais biggrin.gif

pas mano senelius nu ten ne visai terasa, bet tas pagrindinis pasisėdėjimas yra šiaurėj. tai irgi labai gerai. sėdi sau vasarą pavėsy, malonu. o už kelių metrų kur jau namas neužstoja saulės, gali jau eit ir pasišildyt ant žolytės biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(erikiuxxx @ 2017 01 08, 23:26)
Sveiki, gal kas patars i kuria puse geriau daryti terasa ? Su vyru nesutariam,jis nori i vakarus as i pietus  unsure.gif  man atrodo i vakarus bus per salta sedeti ir nesmagu  ?

Siūlyčiau atsižvelgti ne tik į saulės, bet ir į vyraujančių vėjų kryptį.
Atsakyti
QUOTE(Teilupe @ 2017 01 09, 13:49)
Siūlyčiau atsižvelgti ne tik į saulės, bet ir į vyraujančių vėjų kryptį.

na čia teisybė.
Pas mus iš vakarų pusės užstatymas nulinis o vėjai smarkiausi. Tad terasa iš vakarų pusės turės užuovėją, nes kitaip daugiau nei pusę dienų ten bus nesmagu būti. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(robertuxas @ 2017 01 09, 14:41)
na čia teisybė.
Pas mus iš vakarų pusės užstatymas nulinis o vėjai smarkiausi. Tad terasa iš vakarų pusės turės užuovėją, nes kitaip daugiau nei pusę dienų ten bus nesmagu būti. smile.gif

As rinkciausi i vakarus. Nes vasara i pietus isprotejimas. Pas mano sese taip, tai vadara turim laukti komios 21 val.kad pavakarot galetumem...
Atsakyti
QUOTE(rabuska@ @ 2017 01 09, 17:01)
As rinkciausi i vakarus. Nes vasara i pietus isprotejimas. Pas mano sese taip, tai vadara turim laukti komios 21 val.kad pavakarot galetumem...

jop, vasara i pietus - mirtis alyvose. ziauru. Bet pavasari/rudeni faina biggrin.gif
Jei ziuresit skaidru stoga terasai tai pasirinkimas ne fontanai. polikarbonatas / stiklas / stiklines cerpes. Mes norejom cerpiu. Pasiziurejom i kaina ir toliau norim biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Loreciukaz @ 2017 01 09, 16:23)
jop, vasara i pietus - mirtis alyvose. ziauru. Bet pavasari/rudeni faina biggrin.gif
Jei ziuresit skaidru stoga terasai tai pasirinkimas ne fontanai. polikarbonatas / stiklas / stiklines cerpes. Mes norejom cerpiu. Pasiziurejom i kaina ir toliau norim biggrin.gif

na polikarbonatas pagal kainą geriausias... tik kad jis "pokši" nuo temperatūrų skirtumo... laikui bėgant tuose oro tarpuose iš kažkur atsiranda vanduo ir purvas... smile.gif
kaži kokios stiklo kainos? ar jis nebijo būti ant medinio karkaso...? na dėl medienos vaikščiojimo...
Atsakyti
ne maziau 1 cm reiketu, manau. Kitaip neverta. Dar geriau- grudinta
Kazkada buvom prisiveze ofiso duru 2x1m. Draugas pasidare stogine.
Super. Obuoliai krenta - dzin biggrin.gif

QUOTE(robertuxas @ 2017 01 09, 14:31)
na polikarbonatas pagal kainą geriausias... tik kad jis "pokši" nuo temperatūrų skirtumo... laikui bėgant tuose oro tarpuose iš kažkur atsiranda vanduo ir purvas... smile.gif
kaži kokios stiklo kainos? ar jis nebijo būti ant medinio karkaso...? na dėl medienos vaikščiojimo...

Atsakyti