[quote=Gidka,2015 11 30, 10:47]
Pagirtina, kad iš anksto ramiai viską planuojatės. ...
Pasigesčiau rūbinės prie tėvų miegamojo....
Taipgi neaišku - kam , vistiktai, tie antri garažo vartai?
Dažniausiai jie reikalingi, kai yra siauras ir ilgas garažas ir susistačius du automobilius nėra kaip pirmajam išvažiuoti. Šiuo atveju , matyt, bus patogiau išvažiuoti , t.y. į priekį , o ne atbulom.
Dėl terasos. Ji yra į pietryčius, vadinasi į pavakarę bus šešėlyje. Matomai dėl to , kad vakare atsigauti nuo kaitros, jei , statotės kažkur piečiau Lietuvos, kažkur už jūrų marių.
[/quote]
Megstu planuoti ir apgalvoti viska iš anksto. Dabartini virtuves komplekta planavau 3-4 metus ir tai yra pora tobulintinu kabliuku- zinoma turejau tam laiko del tam tikru priezasciu. Tiksliai apgalvojau kur kas stoves - tad gamintojui buvo pateikta net vidaus isplanavimas pagal mano turimus irenginius. Del to siam grandioziniam projektui tikrai reikes ne maziau laiko. Nes nenoriu prašauti su tokiais dalykais kaip ne standartiniai langai ( nestandandartiniai nepriimkite pazodziui - tiesiog toki kuriems jau reik spec gamybos ir zinoma isaugusiu islaidu) perdangos ir kiti dalykai, del kuriu architektai nesuka galvos - nes juk ne ju piniginei tai atiteks... Atsiprašau architektu kurie dirba kitai..
Terasa truputi paslepta uz namo butent del vejų o beto tai ir velyvesniems pietums sviesos ir jaukumo dar tikrai pakaks . o velų vakrą pasisedejimas bus perkiamas i svetaine ..
Del rubines tevu kambaryje - imontuota didziule spinta ko mano manymu pilnai pakanka.
kazkaip rubine isivaizuoju taip jog ieini ir joje persirengi- taciau cia velgi nematau tame labai dielio privalumo ne itin isnaudota patalpa kuri siuo atveju lai lieka dedesniai miegamajai zonai. ( gal foteliukui pasideti ar siaip.
Antri vartai man butu privalumas bet velgi tai atsirems i pinigus - kuriuos reikia pasverti ar sis konfortas išties vertas investicijos.
"už jūrų marių" ...
[quote=Juodai,2015 11 30, 10:50]
Į vonią nedaryčiau dviejų durų.
[quote=Gidka,2015 11 30, 11:17]
Iš tėvų miegamojo į vonią tiesiai patekti yra tikrai gerai.
Aš, truputį padidinęs mažajį wc (tektų pamažinti tėvų vonią), vaikams ten įrengčiau dušą, ir tuomet duris į vonią palikčiau tik iš tėvų miegamojo.
[/quote]
[quote=Juodai,2015 11 30, 11:28]
Nenorėčiau, kad visokie kvapai
[/quote]
Argumentai manau abieju yra pagrįsti ir svarstytini, nzn kuris man labiau patinka...
Linkciau prie vieno iėjimo butent is miegamojo zonos. nors dar turiu isties gerai apsvarstyti.
[quote=Gidka,2015 11 30, 11:32]
Žiūriu , planelyje dušo apskritai nesimato...
Neužmirškit kur nors dušą būtinai įsirengti
[/quote]
Dušas tikrai bus tik dar nenupiešiau kur ( kaip ir minejau baldu isdestymas nera labai tvarkingas). nes be duso taip pat nelabai isivaizduoju..
Vis tik linkstu prie didesnio pirmojo san mazgo ir ten patalpinti dusa. o i kita san mazga iejima daryti tik is tevu miegamojo..
Kas del L formos sumanymas sekantis:
Dvieju juostu virtuve velgi sunaudoja nemazai erdves o beto nemanau kad nesutilpciau planuojamam spinteliu skaiciuje juo labiau kad didziausi daiktai nukeliaus i sandeliuka...
L forma reikalinga tam kad trumpesniajame gale bus imontuotas saldytuvas ir orkaite jie is svetaines puses matytis tik is sono . o is priekio ziurint tik tvarkingos apatines spinteles. Taip pat prie sandėliuko duru noreciau indaujos. ( priesais L siena) ir L forma pasitarnaus truputi atskyrimui kalidoriaus nuo virtuves bei vietai dar vienai spintai pastatyti.
Smagu, kad išsakote savo nuomonę. Ir siuo atveju svarstyti kuri iš Jūsų išsakytos patirties yra labiau priimtina.
Kritikos mažoka...