Įkraunama...
Įkraunama...

Individualių namų projektai, 15 tema

QUOTE(cibulis @ 2016 05 23, 11:13)
Kas šiais laikais daro medines perdangas?

Bėdžiai daro. Ne visi gali dėžutei skirti 138kEur. Kas pinigą taupo dažniau statys karkasinį namuką su medine perdanga, kuriame betonas apskritai ne į temą ir su ekonomiškumu niekaip nesusijęs.
Sienas mūryti iš estetiškai patrauklių betoninių blokelių ir pačiam praeiti teptuku būtų tikrai pigu, bet tai mažai ką bendro turi su visu tuo kas vadinama atviru betonu.

QUOTE(cibulis @ 2016 05 23, 11:13)

O jei kalba eina apie gelžbetoninę perdanga, tai manau, kad nėra didelio kainos skirtumo ar vietoje lieti perdangą, ar imti gamyklines kiaurymėtas plokštes.

Monolitinė bus apie 50-80% brangiau nei kiaurymėtų plokščių.
Atsakyti
QUOTE(BangaS @ 2016 05 23, 12:30)
Bėdžiai daro. Ne visi gali dėžutei skirti 138kEur.

Gerbiamasis, perdedate net nemirksėdamas. Aš už 138 000 eurų ne dėžutę pastačiau, o praktiškai visiškai įrengtą namą. Kodėl yra noras iškraipyti visą informaciją?
Papildyta:
QUOTE(BangaS @ 2016 05 23, 12:30)
Monolitinė bus apie 50-80% brangiau nei kiaurymėtų plokščių.

Kai man darė monolitinę perdangą (kelis kv. metrus turiu ir tokios), tai ji tikrai nebuvo 50-80 proc. brangesnė. Nereikia taip meluoti. Ir jei nuogo betono estetika tikrai graži, tai monolitinė perdanga bus pigiau nei plokštės su GKP ir apdaila.
Atsakyti
QUOTE(cibulis @ 2016 05 23, 13:41)
Gerbiamasis, perdedate net nemirksėdamas. Aš už 138 000 eurų ne dėžutę pastačiau, o praktiškai visiškai įrengtą namą. Kodėl yra noras iškraipyti visą informaciją?
Papildyta:

Kai man darė monolitinę perdangą (kelis kv. metrus turiu ir tokios), tai ji tikrai nebuvo 50-80 proc. brangesnė. Nereikia taip meluoti. Ir jei nuogo betono estetika tikrai graži, tai monolitinė perdanga bus pigiau nei plokštės su GKP ir apdaila.

Turėjau galvoje dėžutę su apdaila, nepykit.
Už kiek jums įrengė tuos kelis kvadratinius metrus? Gal galima skaičiais? Ar važiavo betono siurblys? Ar klojiniai firminiai?
Atsakyti
QUOTE(cibulis @ 2016 05 23, 13:41)

Koks pas jus namo plotas? Kelių jis aukštų? Jeigu už tokią sumą pasistatėte ir įsirengėte mūrinį, ne skiedromis dengtą ir pakankamai šiltą namą, be kičinių sienų ir laminato, tai arba pusę darbų darėte namų ūkio būdu arba dėžutę surentėte dar prie lito...?
Arba tuomet statybininkai iš mano supirktų medžiagų du namus pastatėsmile.gif
Atsakyti
O tai imanoma dar brangiau statyt, nei anksciau paminėta???
Mums gavos 670€/m2, truksta aplinkos.
Virš 1T/m2- reikia sugebėt iššvaistyt

QUOTE(Adwoco @ 2016 05 23, 13:32)

Arba tuomet statybininkai iš mano supirktų medžiagų du namus pastatėsmile.gif

Atsakyti
QUOTE(arkava @ 2016 05 23, 15:37)

Cibuis sugebetu lotuliukas.gif Nors giriasi ad visur gauna nuolaidas bet kazkaiptai sugebejo isleisti..
Atsakyti
QUOTE(arkava @ 2016 05 23, 14:37)

i dabartines darbu kainas paziurekit ir pagalvokit ka ir uz kiek dabar imanoma pasatyti. Jeigu dar imsime kokybiskas medziagas, o ne made in Poland kaina dar padides.
Klausimas kiek % darbu daryta savo rankomis ?
Tiesa du kolegos iesko uz 140 000 - 150 000 EUR normalaus namo jau visi metai, spek ar rado ? O gal zinot kas parduoda ?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vaikis_: 23 gegužės 2016 - 15:23
Nusizengiu savo taisyklem isskirtinai paskutini karta.

Mano siena ir kitus daykus tu matysi kaip ausis.. Bet gali cia pasiziureti,varijantu dauk....

P.s. Gerai kad tu zinai kas man greitai atsibos smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo biesas66: 23 gegužės 2016 - 14:55
QUOTE(arkava @ 2016 05 23, 14:37)

Čia matyt jau reikia tikslinti: pastatyta/pastatyta su pilna apdaila/įrengta su baldais ir buitine technika.
Jeigu minėta suma yra iki apdailos darbų užbaigimo tai sakyčiau normalu. Vėl gi, nežinau ploto..
Atsakyti
Normalaus namo baigtini aprasyma prasom?
Kiekvienam normalus yra skirtingas. Todėl lyginam m2 kainas.
Gal 50%kainos uz vieta?
Dabar, ir kalafijorai pabrange 3j. Panašu-ir namai.

QUOTE(vaikis_ @ 2016 05 23, 13:52)
i dabartines darbu kainas paziurekit ir pagalvokit ka ir uz kiek dabar imanoma pasatyti. Jeigu dar imsime kokybiskas medziagas, o ne made in Poland kaina dar padides.
Klausimas kiek % darbu daryta savo rankomis ?
Tiesa du kolegos iesko uz 140 000 - 150 000 EUR normalaus namo jau visi metai, spek ar rado ? O gal zinot kas parduoda ?

Papildyta:
Apdaila, baldai-subjektyvu. Bet viskas pilnai irengta, pirtele pastatyta. Aisku plytelės ne po 100€/m2. Virtuvė baldai, ŠS. 110m2

Šalia pardave PN dėzute, ant PP. truko isores siltinimo. 130m2.
Nespėjau. 66T su zeme

QUOTE(Adwoco @ 2016 05 23, 13:55)
Čia matyt jau reikia tikslinti: pastatyta/pastatyta su pilna apdaila/įrengta su baldais ir buitine technika.
Jeigu minėta suma yra iki apdailos darbų užbaigimo tai sakyčiau normalu. Vėl gi, nežinau ploto..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo arkava: 23 gegužės 2016 - 15:33
QUOTE(arkava @ 2016 05 23, 15:30)
Normalaus namo baigtini aprasyma prasom?
Kiekvienam normalus yra skirtingas. Todėl lyginam m2 kainas.
Gal 50%kainos uz vieta?
Dabar, ir kalafijorai pabrange 3j. Panašu-ir namai.

Nuo centro netoliau 15 km, 130-160 kv.m, pageidautina 1 auksto, bet tiktu ir 2. Gerbuvis gali buti ir nepilnai sutvarkytas, pilna namo apdaila, taciau visu baldu gali ir nebuti.
Taip ir nepasaket kiek % darbu savo name darete patys, o tai tikrai pakeicia €/m2 reiksme.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vaikis_: 23 gegužės 2016 - 15:42
QUOTE(vaikis_ @ 2016 05 23, 16:40)
Nuo centro netoliau 15 km, 130-160 kv.m, pageidautina 1 auksto, bet tiktu ir 2. Gerbuvis gali buti ir nepilnai sutvarkytas, pilna namo apdaila, taciau visu baldu gali ir nebuti.
Taip ir nepasaket kiek % darbu savo name darete patys, o tai tikrai pakeicia €/m2 reiksme.

kaip manote kiek procentu namo samata iskelia darbas?
Atsakyti