Įkraunama...
Įkraunama...

Individualių namų projektai, 15 tema

QUOTE(biesas66 @ 2016 05 18, 16:33)
tokiam lopui kaip tu nesiruosiu nieko aiskinti

Reikėtų kažką riebaus atrašyti, bet nerašysiu. Nematau prasmės. Laikas keistis, todėl nereaguosiu ir neatrašinėsiu į užgauliojimus.

Papildyta:
QUOTE(BangaS @ 2016 05 18, 16:02)
Sunku kažką ir atsakyti.

Tuščia kalba šnekėti su žmogum nesidomėjusiu apie tai ką šneka.

nesivelkime į tuščias diskusijas apie atvirą betoną, kai supratimo apie jį nėra. 

Jūsų laiptų konstrukcijos apačia yra estetiškai atgrasanti (kaip ir reikėtų tikėtis)

Sutinku. Nėra reikalo toliau kalbėti. Ypač man, nes mano visi pavyzdžiai nevykę, o aš nieko nesuprantu apie betoną.
Atsakyti
QUOTE(cibulis @ 2016 05 18, 19:33)
Reikėtų kažką riebaus atrašyti, bet nerašysiu. Nematau prasmės. Laikas keistis, todėl nereaguosiu ir neatrašinėsiu į užgauliojimus.

Papildyta:

Sutinku. Nėra reikalo toliau kalbėti. Ypač man, nes mano visi pavyzdžiai nevykę, o aš nieko nesuprantu apie betoną.

Uz teisybe nepykstama mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(biesas66 @ 2016 05 18, 19:41)
Uz teisybe nepykstama  mirksiukas.gif

va Lietuvių projektuotas ir pastatytas namas (http://www.archdaily.com/586567/house-in-vilnius-aketuri-achitektai/). Norit pasakyti, kad šias lubas įrengti kainuoja ženkliai brangiau nei įprasta monolitinė perdanga?
Atsakyti
QUOTE(vientikzyles @ 2016 05 19, 00:08)
va Lietuvių projektuotas ir pastatytas namas (http://www.archdaily.com/586567/house-in-vilnius-aketuri-achitektai/). Norit pasakyti, kad šias lubas įrengti kainuoja ženkliai brangiau nei įprasta monolitinė perdanga?

Zinokit as jau nieko nebenoriu irodineti. Atsibodo gincytis. Buvau vel isibegejes rasyti bet nafig,spreskit patys.. O geriausia pabandykit biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(vientikzyles @ 2016 05 18, 23:08)

Pradėkim nuo to, kad šitas variantas yra brangesnis už dažytą gipskartonį, kad ir kiek led'ų, salų ir peraukštėjimų būtų susukta.

Čia yra pigiausias atviro betono pavyzdys, nes jis iš esmės ne daug kuo skiriasi nuo tradicinės monolitinės perdangos, taip pat kažkiek neišbaigtas (matosi plastmasiniai fiksatoriai). Visgi atsiranda kažkokios papildomos sąlygos projektuotojui, kur sutalpinti visą tai, kas tradicišai paslepiama 30-40cm sluoksnyje virš gipso. Nemažai galvos skausmo ir patiems betonuotojams, nes betone atsiranda laidai, vamzdžiai, angos ir dar visokių papildomų reikalų. Čia yra pirmas žingsnis vertinant bendrai kokias estetines ir konstrukcines galimybes atveria ši medžiaga.
Atsakyti
Dar apie betoną viduje ir išorėje: pirmas ir antras namas. O čia baisaus betono pavyzdys. Visai neįspūdingas betonas. O gal įspūdingas betonas? Ir kontrastui raganų namelis.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cibulis: 20 gegužės 2016 - 20:27
QUOTE(cibulis @ 2016 05 20, 21:13)
Dar apie betoną viduje ir išorėje: pirmas ir antras namas. O čia baisaus betono pavyzdys. Visai neįspūdingas betonas. O gal įspūdingas betonas? Ir kontrastui raganų namelis.

Nerimsti ane? Tas raganu namelis.. manai sumaise betona,supyle ir vualia,turi pigiai ir greitai. Vienintelis grazus pavyzdys pirma nuoroda. na bet jei zmonem patinka gyventi branduoliniuose bunkeriuose..Tegul.
Atsakyti
QUOTE(biesas66 @ 2016 05 21, 19:25)
Nerimsti ane?    Tas raganu namelis.. manai sumaise betona,supyle ir vualia,turi pigiai ir greitai.      Vienintelis grazus pavyzdys pirma nuoroda.    na bet jei zmonem patinka gyventi branduoliniuose bunkeriuose..Tegul.

Tai tu čia nerimsti. Aš tik pavyzdžius įdėjau. Be jokių užgauliojimų ir kreivų minčių. Raganos namelis mano supratimu ne betoninis, o medinis. O su betonu norėjau parodyti, kad vidaus apdaila ne visada būna tobula. Nežinau ar taip specialiai darė, ar netyčia išėjo, bet kai kuriose namuose apdaila labai prasta. Ir niekas pasaulyje neiima taip į giliai į plaučius kaip kai kas pergyvena Lietuvoje.
Atsakyti
QUOTE(cibulis @ 2016 05 22, 10:03)
Tai tu čia nerimsti. Aš tik pavyzdžius įdėjau. Be jokių užgauliojimų ir kreivų minčių. Raganos namelis mano supratimu ne betoninis, o medinis. O su betonu norėjau parodyti, kad vidaus apdaila ne visada būna tobula. Nežinau ar taip specialiai darė, ar netyčia išėjo, bet kai kuriose namuose apdaila labai prasta. Ir niekas pasaulyje neiima taip į giliai į plaučius kaip kai kas pergyvena Lietuvoje.

Neturi ka veikti tai i individualiu projektu tema delioji tai kas tau patinka.. Juk sakiau,geriu eik savo namo tiuninguot.. Beje,jei vidaus palanges derinai su stogu,o ar nemastei kad tau geriau butu trinkeles korio formos kaip kad vonioj plyteles ,susideti kieme. Irgi sutaps.. smile.gif (pusiau saipaus)
Atsakyti
QUOTE(biesas66 @ 2016 05 22, 15:43)
Neturi ka veikti tai  i individualiu projektu tema delioji tai kas tau patinka..  Juk sakiau,geriu eik savo namo tiuninguot..  Beje,jei vidaus palanges derinai su  stogu,o ar nemastei kad tau geriau butu trinkeles korio formos  kaip kad vonioj plyteles ,susideti kieme. Irgi sutaps..  smile.gif (pusiau saipaus)

Čia dar betono ir dar čia. O čia vaizduotei lavinti ir įkvėpimo semtis.
Atsakyti
QUOTE(cibulis @ 2016 05 22, 19:46)
Čia dar betono ir dar čia. O čia vaizduotei lavinti ir įkvėpimo semtis.

Grazios vizualizacijos...... Idomu ar kasnors pasiryztu ant tokiu namu paislaidauti..
Beje,cibui. labai nesolidziai atrodo kai idedi tik dvi,tris nuorodas. Dek koki simta,bus rimciau. mirksiukas.gif Kad seklys morka esi tai jau irodei,kas toliau,ka dar bandysi irodyti? g.gif
Atsakyti
Projektai, namai grazus, tiek vizualizacijose tiek realybeje, taciau tau Cibuli, kaip pasyvaus namo salininkui tokie namai, Lietuvoje kazkaip ne i tema. Suprantu salyse, kur svarbiausia kondicionierius yra tai liuks.
Atsakyti