Įkraunama...
Įkraunama...

Individualių namų projektai, 15 tema

QUOTE(biesas66 @ 2016 05 16, 18:34)
pasisaipyti nenoriu,bet noriu suprati.. Na ne tave,gal dizainerius,nes jie tau pribure..   Esme supratai. Stogas suderintas su vidaus palangem,bet isores palanges issikisusios. Nemanai kad tai pievos? Arba darai visur,arba nedarai niekur...

Joks dizaineris man taip nebūrė. Aš pats sugalvojau. O mano vidaus palangės atrodo nerealiai, nes ne visi palangių meistrai mokėtų tokias pastatyti (nemažai atsisakė). Kai palangė su snapu, tai lengva tarpelį tarp palangės ir sienos paslėpti, užsandarinti. O tokią buką palangę nėra taip lengva padaryti. Be to palangės be snapo atkartos laiptus be išsikišusių pakopų. Viskas atrodo tikrai labai moderniai. Pvz., tarp palangės ir sienos yra maždaug 2 mm tarpelis. Tokia šešėlinė siūlė yra yra visu lubų perimetru, ties sienų ir parketlenčių sandūra. Atrodo smulkmena, bet vaizdas nerealus. Atrodo, kad lubos ir kai kurios sienos atskiros tarsi kabėtų ore.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cibulis: 16 gegužės 2016 - 19:07
QUOTE(biesas66 @ 2016 05 16, 19:55)
Tai ka tu pasiulei cibuliui-banguok,banguokmaisyk su skalda ir t.t.  Atitinka vidutines klases mastymui... Tie arkliai ir kiti rastai rodo kad zmones nebezino kaip eiti is proto ir prisiburia  nesamoniu..  Cibuio namas aukstesni lygio,jam tokie bajerei nepraeis.. Idomu butu pamatyti jo dizainerio veida ,jei jis parodytu kanors panasaus i tuos arklius..  biggrin.gif    man patiko cibulio kvadratines trinkeles,tiesa pasakius  vienas ir is mano varijantu tokias deti..    Ir bus betonas,betonas betonas nes juodo kiemo nenoreciau,kai apdulkes atrodys ziauriai. dar kaip varijantas yra pas mane svediskos grafito spalvos trinkeles,nors gyvai ju nesu mates,dar tik vaziuoiu i Klaipeda apziureti,bet jos turetu geriau atrodyti neei paprastas betonas..
Bruoniau,yra netik stilius -vingiuoja takeliaibet ir kitokios geometrines formos..  Problema ta  kad tu jam patarineji kaip pats noretum tureti,neatsizvelgdamas i jo dizaino krypti..

Na jau tikrai, arkliai cia niekaip neisipaiso. Tos nuotraukos yra tik klinkerio ir granito kombinacijos pavyzdziai. Kas del geometrijos, tai nebutina naudoti svelniai banguotu, bet nebutina naudoti ir grieztai tiesiu ir kampuotu liniju. Zodziu, klinkeris yra gera medziaga, o jau geometrija ir rastai yra dizaineriu reikalas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(biesas66 @ 2016 05 16, 18:34)
O seip tai gal palikim cia tema zmonem diskutuoti pagal paskirti nes ziuriu toli,toli i pievas nubridom... Ypatingai jus su Bruonium...

Kaip greitai tu keiti nuomonę. Aš viso šito balagano neužviriau. Įdėjau kelias nuorodas invidualių namų su betonu, bet užvirė visas šitas širšalas. Jei neprisimeni, atsiverks kelis puslapius atgal.
Atsakyti
QUOTE(cibulis @ 2016 05 16, 20:06)
Joks dizaineris man taip nebūrė. Aš pats sugalvojau. O mano vidaus palangės atrodo nerealiai, nes ne visi palangių meistrai mokėtų tokias pastatyti (nemažai atsisakė). Kai palangė su snapu, tai lengva tarpelį tarp palangės ir sienos paslėpti, užsandarinti. O tokią buką palangę nėra taip lengva padaryti. Be to palangės be snapo atkartos laiptus be išsikišusių pakopų. Viskas atrodo tikrai labai moderniai. Pvz., tarp palangės ir sienos yra maždaug 2 mm tarpelis. Tokia šešėlinė siūlė yra yra visu lubų perimetru, ties sienų ir parketlenčių sandūra. Atrodo smulkmena, bet vaizdas nerealus. Atrodo, kad lubos ir kai kurios sienos atskiros tarsi kabėtų ore.

O man atrodo kad neuzbaigta. Manau turetu buti didesnis tarpas,kad tikrai issiryskintu tas pakibimas ore.. Pvz mano 3 D azurines sieneles. Skambiai uzvadintos. Ir jei nebuciau atitraukes nuo sienos pora cm,nebutu buve vaizdo. Dabar tikrai atrodo kaip 3 D. bet tam reikia didesnio tarpo negu keli mm. Na bet cibui,tu name gyvensi,svarbu kad tau nerealu. Bet tos parketlentes ant sienu lubu... Maniau kad praejo mada..
Papildyta:
QUOTE(cibulis @ 2016 05 16, 20:14)
Kaip greitai tu keiti nuomonę. Aš viso šito balagano neužviriau. Įdėjau kelias nuorodas invidualių namų su betonu, bet užvirė visas šitas širšalas. Jei neprisimeni, atsiverks kelis puslapius atgal.

Pasukavom ir gana..
Atsakyti
QUOTE(biesas66 @ 2016 05 16, 19:36)
O man atrodo kad  neuzbaigta. Manau turetu buti didesnis tarpas,kad tikrai issiryskintu tas pakibimas ore..    Pvz mano 3 D azurines sieneles. Skambiai uzvadintos. Ir jei nebuciau atitraukes nuo sienos pora cm,nebutu buve vaizdo. Dabar tikrai  atrodo kaip 3 D.  bet tam reikia didesnio tarpo negu  keli mm. Na bet cibui,tu name gyvensi,svarbu kad tau nerealu.   Bet tos parketlentes ant sienu lubu... Maniau kad praejo mada..

Tų 2-3 mm tarpelio per akis. Reikėtų pamatyti visą visumą, o ne vieną iš arti nufotografuotą detalę. Man asmeniškai toks subtilus asketiškumas sumaišytas su skandinavišku minimalizmu labai patinka. Išgrynintas vaizdas ir neperkrautas bereikalingomis detalėmis. O kaip žinia tobuli daiktai yra paprasti daiktai. Viskas, kas paprasta, yra genialu.

O kada buvo užėjusi parketlenčių ant sienų ir lubų mada? Aš iš savo dizainerės išgirdau tokią idėją prieš pusę metų ir net labai nustebau tokiu pasiūlymu, bet galutiniu rezultatu esu be galo patenkintas. Pažiūrėk štai čia. Mano vaizdas labai panašus tik pridėk dar visų lubų perimetru šešėlinę siūlę. Ir jei gerai pastebėjai, tai viena siena išklota parketlentėmis. Namas naujas 2015 metų.
Geriau parodyk savo ažūrinės sienutės 3D.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cibulis: 16 gegužės 2016 - 20:00
QUOTE(cibulis @ 2016 05 16, 20:49)
Tų 2-3 mm tarpelio per akis. Reikėtų pamatyti visą visumą, o ne vieną iš arti nufotografuotą detalę. Man asmeniškai toks subtilus asketiškumas sumaišytas su skandinavišku minimalizmu labai patinka. Išgrynintas vaizdas ir neperkrautas bereikalingomis detalėmis. O kaip žinia tobuli daiktai yra paprasti daiktai. Viskas, kas paprasta, yra genialu.

O kada buvo užėjusi parketlenčių ant sienų ir lubų mada? Aš iš savo dizainerės išgirdau tokią idėją prieš pusę metų ir net labai nustebau tokiu pasiūlymu, bet galutiniu rezultatu esu be galo patenkintas. Pažiūrėk štai čia. Mano vaizdas labai panašus tik pridėk dar visų lubų perimetru šešėlinę siūlę. Ir jei gerai pastebėjai, tai viena siena išklota parketlentėmis. Namas naujas 2015 metų. Čekija.

Geriau parodyk savo ažūrinės sienutės 3D.

patikek tu manim as daug kartu maciau ir ant lubu parketa ir ant sienu. Negali pasakyti kad blogai atrodo,gana idomu ,paciam buvo keletas ideju uzmesti grindis ant sienos ir dar lubu tokia detale kad atrodytu jog ore pakibus,bet kam tos mandrystes...

Daugiau nerodysiu ir neaiskinsiu kur ir kiek panaudota..
Atsakyti
QUOTE(biesas66 @ 2016 05 16, 21:05)

Kas cia per idomybe?? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(biesas66 @ 2016 05 16, 20:05)
patikek tu manim as daug kartu  maciau ir ant lubu parketa ir ant sienu.

Man meistras, kuris dėjo parketlentes, sakė, kad prieš mane dėjo parketlentes vienam architektui. Butas mažas apie 33 kv. metrai. Tai viską išdėjo parketlentėmis: grindis, sienas ir lubas. Sakė, kad atrodo labai gražiai.
Atsakyti
QUOTE(bruonius @ 2016 05 16, 21:31)
Kas cia per idomybe??  smile.gif

Mdf plokste ispjaustyta lazeriu ir nudazyta kaip dazytas defas.
Papildyta:
QUOTE(cibulis @ 2016 05 16, 21:34)
Man meistras, kuris dėjo parketlentes, sakė, kad prieš mane dėjo parketlentes vienam architektui. Butas mažas apie 33 kv. metrai. Tai viską išdėjo parketlentėmis: grindis, sienas ir lubas. Sakė, kad atrodo labai gražiai.

Seniau lntelem viska issikaldavo,dabar is parketo obuoliu deze daro biggrin.gif ratas sugryzta..
Atsakyti
QUOTE(biesas66 @ 2016 05 16, 21:45)

Mat kaip. Idomu. Sitokio sprendimo dar nesu mates. Cia kokioj erdvej ikomponavai sita azura?
Papildyta:
QUOTE(biesas66 @ 2016 05 16, 21:46)
Papildyta:
Seniau lntelem viska issikaldavo,dabar is parketo obuoliu deze daro  biggrin.gif    ratas sugryzta..

Man irgi atrodo, kad kai grindys, sienos ir lubos is esmes yra grindys, tai jau tu grindu yra per daug.
Atsakyti
QUOTE(bruonius @ 2016 05 16, 21:52)
Mat kaip. Idomu. Sitokio sprendimo dar nesu mates. Cia kokioj erdvej ikomponavai sita azura?
Papildyta:

Man irgi atrodo, kad kai grindys, sienos ir lubos is esmes yra grindys, tai jau tu grindu yra per daug.

Ant centrines sienos akcentas (plius apsvietimas) Ant virtuves baldu akcentas.. Valgomojo stalo kojos......
Atsakyti
QUOTE(biesas66 @ 2016 05 16, 22:02)
Ant centrines sienos akcentas (plius apsvietimas) Ant virtuves baldu akcentas.. Valgomojo stalo kojos......

Valgomojo stalo kojas darei is netalo ar medzio masyvo, juk negalejai is mdf daryti?
Atsakyti