QUOTE(cibulis @ 2016 05 15, 09:50)
Visur brangios medžiagos, o stogas skarda - tai yra akivaizdus surogatas arba medžiagų nesuderinimas. Mano atveju molinės čerpės yra namo išorės puošmena, akcentas, nors kitos medžiagos pigesnės. Daug protingiau atrodo pasirinkti vieną brangią medžiaga kaip akcentą, o ne dėti visas brangias medžiagas ir vieną pigią. Akivaizdus disbalansas.
Dar, Bruoniau, paskaityk protingų žmonių patarimus, kad ekonominiame rajone pastačius prabangų nama jis nebus brangesnis už kitus. Tai bus tik pinigų švaistymas. Aš kaip sakiau į namą sukišau tiek, kad parduodamas jį uždirbčiau, o tu sukišai per daug ir investuotų pinigų neatgautum. Štai tau ir kakafonija.
Papildyta:
Pinigų neužteko.
Dar, Bruoniau, paskaityk protingų žmonių patarimus, kad ekonominiame rajone pastačius prabangų nama jis nebus brangesnis už kitus. Tai bus tik pinigų švaistymas. Aš kaip sakiau į namą sukišau tiek, kad parduodamas jį uždirbčiau, o tu sukišai per daug ir investuotų pinigų neatgautum. Štai tau ir kakafonija.
Papildyta:
Pinigų neužteko.
Sutinku, kad skardinis stogas ant klinkerinio namo yra disbalansas. Atrodo pusiau su beda, bet faktas, kad medziagos nesuderintos. Turejo buti cerpes.
Kas del brangiu medziagu, tai nemaisyk savoku - brangios medziagos ir geros medziagos. As pirkau geras medziagas nebrangiai.
Kas del pardavimo kainos, taip as savo namo niekad neparduosiu uz kaina, kuri padengtu bent 50% namo kastu.
Kas del tavo pasirinktu medziagu, tai visos medziagos, kurias tu rinkaisi nera blogos ir nera pigios. Stogas isvis fantastiskas. Tvora taip pat. Trisluoksniu grindu irgi nera ko lyginti su laminatu. Apie termoizoliacijas ir langus nekalbu. Apie rekuperatoriu ir ŠS irgi nekalbu. Tik jei kiema isgrisi betono trinkelem, tai pagal nesamones lygi busi pasiekes mano skardini stoga. Padarysi didziausia klaida viso namo koncepcijoje.