Kiek yra parduota tų Whirlpool šaldytuvu tai ne vienas nesiskundė tokiu kvapu...kalbėti daug ką galima blogo apie tuos šaldytuvus...
QUOTE(Kikker @ 2015 11 21, 15:24)
Kiek yra parduota tų Whirlpool šaldytuvu tai ne vienas nesiskundė tokiu kvapu...kalbėti daug ką galima blogo apie tuos šaldytuvus...
Pardavėjų-konsultantų nuomonė apie savo prekę
QUOTE(Kikker @ 2015 11 21, 14:16)
Nelabai verti......iš bėdos perkami
O kokiu dar butu varijantu?
QUOTE(Neryte @ 2015 11 21, 13:51)
O kokiu dar butu varijantu?
Galima siūlyti ir kitus variantus bet jie jau neverti dėmesio ....bus triukšmingi
QUOTE(Kikker @ 2015 11 21, 14:56)
Galima siūlyti ir kitus variantus bet jie jau neverti dėmesio ....bus triukšmingi
Aisku, aciu. Gaila, kad neturi 0 zonos. Na reikes pagalvoti.
QUOTE(Kikker @ 2015 11 21, 09:59)
Esant žemai patalpos temperatūrai kuri yra žemesnė arba lygi 18 °C paspauskite mygtuką Cool-Plustada šaldiklio skyriuje užtikrinama žema temperatūra...Kai patalpos temperatūra vėl tampa aukštesnė nei 18 °C jungiklį Cool-Plus įjunkite.
Kai normali patalpos temperatūra yra virš 18 °C, mygtuko įspausti nereikia,tokiu atveju mygtukas Cool-Plus turi likti išjungtas.
Kai normali patalpos temperatūra yra virš 18 °C, mygtuko įspausti nereikia,tokiu atveju mygtukas Cool-Plus turi likti išjungtas.
aciu . aiskiau nebuna
QUOTE(speedy @ 2015 11 21, 10:09)
Suprantu, kad bandėte išsiversti CoolPlus funkcijos aprašymą, bet to neužtenka. Dar reikia suprasti apie ką ten rašo
Viskas ką parašėte blogai ir ne dėl to.
Protingiausias patarimas būtų pačiai perskaityti tą nuorodą (kad ir su google vertėju). Blogiau suprasti (nei Jums čia surašė) nebeįmanoma.
Viskas ką parašėte blogai ir ne dėl to.
Protingiausias patarimas būtų pačiai perskaityti tą nuorodą (kad ir su google vertėju). Blogiau suprasti (nei Jums čia surašė) nebeįmanoma.
aciu aciu , as viska supratau, .zinoma buvo galima ir paciai susirasti, bet paklausti visada lengviau. As ejau lengviausiu keliu... Kikker as pasitikiu, matosi kad zmogus nusimano apie buitine tehnika
QUOTE(Kikker @ 2015 11 21, 13:24)
Zinokite, man tai whirpool saldytuvas atrodo pats blogiausias is visu mano turetu, net te tarybiniai jau geresni uz si. Pirkome mes ji parduotuveje su nofrost funkcija, led ekraneliu, kazkoks dar filtras lyg jame.... bet jau jis kaip garsiai dirba ir kvapas jo labai ilgai laikesi virtuveje. Ji isvezeme ir nupirkome liebherr, tai zeme ir dangus.
Nezinau, gal mums nekokybiškas pasitaike
QUOTE(lituka @ 2015 11 23, 14:17)
Zinokite, man tai whirpool saldytuvas atrodo pats blogiausias is visu mano turetu, net te tarybiniai jau geresni uz si. Pirkome mes ji parduotuveje su nofrost funkcija, led ekraneliu, kazkoks dar filtras lyg jame.... bet jau jis kaip garsiai dirba ir kvapas jo labai ilgai laikesi virtuveje. Ji isvezeme ir nupirkome liebherr, tai zeme ir dangus.
.....Nėra ko lyginti Whirlppol firmos produktus su Liebherr....juos geriau lyginti su Snaige.....o Liebherr reikėtu jau lyginti su Bosch ar Siemens
Jau nežinau gal 11- ar 15 metų pas tėvus stovi Whirpool bet tada buvo pagaminti Italijoje kai niekas nesmirdėjo ir iki šios dirba kaip bitutė...tik laikai keičiasi o kokybė tik prastėja....
Dabar man reikalingas imont. saldytuvas renkosi tarp Liebherr ikbp3554 ir icbs3214 Kuris is ju geresnis ir ar labai didelis skirtumas? Del saldyklio maziausiai sau suku galva, nes saldykli turiu dideli atskira. Reikalingas taupus ir talpus saldytuvas su 0 zona noretusi. Na ir kad kokybiskas butu.
QUOTE(lituka @ 2015 11 23, 15:52)
Dabar man reikalingas imont. saldytuvas renkosi tarp Liebherr ikbp3554 ir icbs3214 Kuris is ju geresnis ir ar labai didelis skirtumas? Del saldyklio maziausiai sau suku galva, nes saldykli turiu dideli atskira. Reikalingas taupus ir talpus saldytuvas su 0 zona noretusi. Na ir kad kokybiskas butu.
Abu geri ...bet jai Jums nereikia šaldiklio geriau pasirinkti didesnio tūrio šaldytuvu tai modeliukas LIEBHERR IKBP 3554 dar galite pasižiūrėti LIEBHERR IKB3514 su mažiau pribombasų
QUOTE(lituka @ 2015 11 23, 17:52)
KI40FP60 - išskirtinė konstrukcija, didesnė talpa apačioje. Ypač ergonomiškas vidus.
Bet visai geri ir Liebherr ...
Sveiki, prasau galite pasakyt ar normalus saldytuvas yra Samsung RL55VTE1L? Noriu su 0 zona. Saldyklis nera reikalingas dydelis, nes pirksim atskira veliau. Dizainas patinka. Norejau imontuojamo, bet kainos zenkliai didesnes O cia apzaisim su baldininku, paliksim kvepuoti saldytuvui vietos, o priekis deretu prie virtuvinio. Aciu Jusu pagalba jau pasidariau taip pat sarasa del kaitlentes ir orkates.