Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(Edita_27 @ 2015 11 19, 10:01)
Sveikos, gal kuriai teko susidurti su grazinimu prekes i Mytoys (ne ta idejo)? Kokia forma pildyti reikia ir ar grazina pinigus uz siuntima?

Man teko grazinti, tai kiek pamenu pildziau su siunta gauta forma ir siunciau pastu, po to nusiunciau jiems ceki ir atgavau siuntimo islaidas... aisku palaukti reikejo, bet viska grazino...
Atsakyti
QUOTE(Kaira @ 2015 11 19, 11:54)
Columbia pūkinukas 24 mėn dydžio labiau tiko mano trimečiui, tiksliau iš vis tiko. O dvimetis dar skendo jame, tai pasilikom 2 dalių kombiuką, tas labiau dydį atitiko. Nauji modeliai tikrai ne mažinti, o pagal mano vaikus tai ir neblogai didinti  biggrin.gif

Pakraupinau visas smile.gif nu bet atsiliepimu skirtingumas tai nors nusisauk biggrin.gif
Dabar vyrui tai 6 men, ale kazin kada ta ziema ateis ir kiek truks biggrin.gif
Del Croksu zieminiu- as pati kazkada turejau panasius. Esme, kad su jais silta kol eini, bet jei stotelej pastovet -tai jau salta. Jie kazkaip pasigaminta siluma laiko ir nuostabiai lengvi wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Spyglelis @ 2015 11 19, 11:07)
Pakraupinau visas smile.gif nu bet atsiliepimu skirtingumas tai nors nusisauk biggrin.gif
Dabar vyrui tai 6 men, ale kazin kada ta ziema ateis ir kiek truks biggrin.gif
Del Croksu zieminiu- as pati kazkada turejau panasius. Esme, kad su jais silta kol eini, bet jei stotelej pastovet -tai jau salta. Jie kazkaip pasigaminta siluma laiko ir nuostabiai lengvi wink.gif

kol vaikas nešioja užlenktom rankytėm, kojytėm, tai kaip ir didesnio dydžio reikia, bet kai tik atlenki, tai vos ne 2 dydžiais padidėja smile.gif savo vaikui, gimusiam lapkričio gale, pirkau 6 mėn dydžio kombį. tada mažesnių nebuvo, paskui jau mačiau, kad ir 3 mėn atsirado arba kitaip tiesiog dydžius ėmė žymėt. tai mums tas mažuiausias tiko visą žiemą ir dar būtų tikęs, bet žiema baigėsi smile.gif matyt 6 mėn dydžio imčiau 12 mėn dydžio. blogiausiu atveju 18 mėn, nes bus užlankstytom galūnėm.
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2015 11 18, 23:04)
Nieks nenor peliu namie turet  biggrin.gif

lotuliukas.gif net nežinojau
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vi_ktorija: 19 lapkričio 2015 - 10:12
QUOTE(Kaira @ 2015 11 19, 11:11)
kol vaikas nešioja užlenktom rankytėm, kojytėm, tai kaip ir didesnio dydžio reikia, bet kai tik atlenki, tai vos ne 2 dydžiais padidėja smile.gif savo vaikui, gimusiam lapkričio gale, pirkau 6 mėn dydžio kombį. tada mažesnių nebuvo, paskui jau mačiau, kad ir 3 mėn atsirado arba kitaip tiesiog dydžius ėmė žymėt. tai mums tas mažuiausias tiko visą žiemą ir dar būtų tikęs, bet žiema baigėsi smile.gif matyt 6 mėn dydžio imčiau 12 mėn dydžio. blogiausiu atveju 18 mėn, nes bus užlankstytom galūnėm.

nemaisykit tik modeliu, nes anksciau jie visi mazinti buvo. o va praeitu metu ir siu metu nemazinti.
Atsakyti
QUOTE(priklausomybe @ 2015 11 19, 09:57)
Mano 6 mėnesių panelė 73 cm ūgio, tai tikriausiai vargiai ikisciau į 74 cm kombi  g.gif

įkišt tai įkištum, bet po poros mėn naujo reiktų smile.gif mano 75cm - nešioja 80cm (12-18mėn ) buga modelį
Atsakyti
QUOTE(lidusia @ 2015 11 18, 23:18)
Viktorijos paklausti tada noriu: keliese maždaug kooperavotės? kaip suprantu tiesiai į LT siuntėt?

Kooperavomės 9, kad po 2 eurus siuntimas gautųsi, bet ribotas svoris (iki 28 kg), vienos besijungiančios saldainių 1 kg dėžė nebetilpo. Atrodo ten truputį, ten truputį ir visi 28 kg susidarė. Nuo užsakymo iki gavimo praėjo 14 dienų, bet truputį užsitesė dėl to, kad buvau pasirinkusi apmokėjimą per amazon, bet po kelių dienų gavau pranešimą, kad nepavyko atsiskaitymas, todėl dariau tarptautinį pavedimą (kainavo 0,41 EUR)
Atsakyti
gal kas Klaipėdoje norėtų mytoys.de parinkti - koduką su krepšeliu atsiųsčiau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Vovieryte @ 2015 11 19, 02:08)
sveikos, gal zinot ar buna koks papildomas nuolaidos kodukas sporto prekems amazon.de ? prisireike kai ka nupirk o nuolaidele nepamaisytu smile.gif dekui

kartais būna, bet kada vėl bus, niekas nežino
Papildyta:
QUOTE(ericute @ 2015 11 19, 10:14)
Sveikos,
O mytoyse buna nuolaidu dviraciams ,ar pasipirtukams?

o kas konkrečiai domina? Nes kitose parduotuvėse būna pigiau, nei kad mytoys su nuolaida
Atsakyti
QUOTE(Loram @ 2015 11 19, 11:15)
įkišt tai įkištum, bet po poros mėn  naujo reiktų smile.gif mano 75cm - nešioja 80cm (12-18mėn ) buga modelį

maniskiai niekada netilpo i skale pagal amziu smile.gif visada tik pagal ugi renkuosi, nes kad ir dabar maziausiam 3 nera, o jau 100 cm ugio yra . Gime irgi visi virs 4 kg, ir 0-3 men rubeliai visi gimusiems buvo per mazi
Atsakyti
QUOTE(-Braskeele @ 2015 11 19, 09:55)
Galiu parinkt Vilniuje Mytoys su 30 proc. nuolaida rubam ir avalynei. Galioja ir nukainuotiem. Bukit geros, branginamos savo ir mano laikas, neuzduokite klausimu,i kuriuos atsakymas parasytas poste-nuolaida galioja Tik rubam ir batam,zaislam ir kt. prekem ne cool.gif

-Braskeele, o siuntimą kaip dalinsite? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Vi_ktorija @ 2015 11 19, 10:26)
kartais būna, bet kada vėl bus, niekas nežino
Papildyta:

o kas konkrečiai domina? Nes kitose parduotuvėse būna pigiau, nei kad mytoys su nuolaida

Domina sis pasipirtukas. Pas drauge vakar paciupinejau ji,tai noriu savo maziui gitmadieniui toki pirkti. Pas mus maziau nei 86 eurai nesu radusi. O cia jei dar kokia nuolaida papildoma gavus,tai labai nebloga kaina gautusi thumbup.gif
Atsakyti