Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(Loram @ 2015 11 19, 01:21)
ne nu, prašom nerodyti ir neerzinti - dabar jau man jų reikia  doh.gif  o dar 3 užsakymai neatkeliavo...
gal kas pasakys - ar čia jau super kaina, ar dar palaukt? man reikia kitam rudeniui/žiemai

manau, kad super. Nes kiek pamenu amazonas buvo pigiausiai po 16svr juos paleidęs, tai pridėkim dabartinį kursą ir siuntimą į Lt ir gausis apie 25eur ax.gif
Atsakyti
sveikos, gal zinot ar buna koks papildomas nuolaidos kodukas sporto prekems amazon.de ? prisireike kai ka nupirk o nuolaidele nepamaisytu smile.gif dekui
Atsakyti
QUOTE(-Braskeele @ 2015 11 18, 23:17)
Biski off topicas blush2.gif na bet cia galima biggrin.gif ar esat kuri dariusis plauku keratinini tiesinima?ar patiko?ten paskui reik kazkoki special sampuna naudot su keratinu be drusku kazkokiu,gal kazkoki rekomenduotmet?ruosiuos biggrin.gif

Mano draugė darėsi, kaip ji sakė, kad labai patenkint, o kuo tiksliau - nelabai gilinausi, nes man iš šono tai nieko nesimatė blush2.gif , nes pas ją nedaug plaukučių, tiek ir liko. Tai negaliu konkrečiai pasakyt, kame tas gerumas pasireiškė, gal lengviau išsišukuodavo, švelnesni kokie, bet iš šono žiūrint - nieko.

Atsakyti
QUOTE(Brima* @ 2015 11 18, 23:50)
JMD- rodei bet kazkaip uzkrito , katras tas svieciantis Makvynas ? Ar kuris bufu idomesnis , nes tie po 7$ paprasti modeliukai ane g.gif

Turi but parasyta "neon " aprasyme.
Atsakyti
merginos , priminkit koks dydis yra 33/34, tai j2 ?
http://m2.mytoys.de/...el-3247604.html
Atsakyti
QUOTE(Kimora @ 2015 11 18, 23:06)
Man irgi labai aktualu, jau dvi savaites mastau ką saviškiams imti ar šituos juodus Sorel ar crocsus biggrin.gif
Pasisakykit apie Sorel'ius kas nors, ar nebus labai sunkūs?

Šitie soreliai ir crocs laaabai skirtingi batai, soreliai tikrai labai šilti, bet ir sunkūs, mes jau 3 metus tokius turėdavom, per šalčius gerai, nu bet sunkūs, o crocs tikrai lengvučiai, bet tik šiltam orui, maniškiui tai šalta su tokiais žiemą, nors kiti sako, kad nešalta 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kimora @ 2015 11 19, 00:18)
gausis apie 7.5eur/vnt, bet vienos rusies leidzia tik 6vnt pirkti  ax.gif

Jei pirksit tik celebrations (6 vnt) ir daugiau nieko, tai brangiau kainuos (prisides siuntimas uk +tukio pakavimo mok + siuntimas I lt)
Papildyta:
QUOTE(Muffins @ 2015 11 19, 00:00)
Mergaites, kaip siais metais su Celebration saldainiukais? Ar jau kas pasiskaiciavo, kaip pigiau? Pernai pirkome po 4 svarus, bet iki musu visai jau nemenkai gavosi sad.gif.  Gal kas koperuojates? As prisijungciau uz gera kaina su kokiom 6 dezem

Jei noretumet kitokiu saldainiu nei celebrations, prijungciau prie pirkimo is asda. Paciai reikia tik celebrations (visu 6 vnt, tiek max leidzia deti I uzsakyma). Pasidalintumem siuntimo uk islaidas ir tukio pakavimo mok
Atsakyti
QUOTE(Kristiniux @ 2015 11 19, 00:37)
vis dar tebegalioja MAŽYLIS 4u.gif

ACIU! 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2015 11 18, 22:42)
Gal kas Vilniuj perka Amazon.fr? blush2.gif

As siandiena zadu pirkti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Bluntė @ 2015 11 17, 21:55)
nu bet 86 ilgis nuo petuko 81-82 cm  doh.gif  doh.gif  tas vaikas turės ilną vietos nereikalingos..kam tokie dideli kombinezonai..jie gi vis tiek  2 metus netarnaus  blush2.gif

QUOTE(Kimora @ 2015 11 17, 22:04)
drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif
Man ir taip baisu, kaip vaikas keliais dydžiais didesniai rūbais aprengtas.  blush2.gif
As savo 1,5metų aukštiems vaikams pirkau 86 (naujos kolekcijos) tiko puikiai ir dar vietos buvo, aišku, nešiojom jau su batais smile.gif Jis tinkamas iki 90cm atlekus.

As pagal savo vaika rasau. Panelei 11 men, 86 columbijos nesioja tik atlenkus kojytes su batukais, jau noretusi dydziu didesnio. Didele jis pas mane. Kai tuo tarpu vyresne sese buvo mazesne ir daug smulkesne. Cia mamyte norejo pirkti 6 men vaikui, tai kaip ir 80 iki pavasario turetu uztekti. O bet taciau, jei vaikas didesnis, gali neuztekti kojytems vietos uzlenkus. Juk jis dar nevaikstantis, patogu, kai kojos pasislepia
Atsakyti
QUOTE(Audry @ 2015 11 19, 09:22)
Jei pirksit tik celebrations (6 vnt) ir daugiau nieko, tai brangiau kainuos (prisides siuntimas uk +tukio pakavimo mok + siuntimas I lt)
Papildyta:

Jei noretumet kitokiu saldainiu nei celebrations, prijungciau prie pirkimo is asda. Paciai reikia tik celebrations (visu 6 vnt, tiek max leidzia deti I uzsakyma). Pasidalintumem siuntimo uk islaidas ir tukio pakavimo mok

o aš per tarpininkę pirkau, tai 1 dėžutė celebrations gavosi 7,80 eur.
Atsakyti
QUOTE(Effes @ 2015 11 19, 09:53)
As pagal savo vaika rasau. Panelei 11 men, 86 columbijos nesioja tik atlenkus kojytes su batukais, jau noretusi dydziu didesnio. Didele jis pas mane. Kai tuo tarpu vyresne sese buvo mazesne ir daug smulkesne. Cia mamyte norejo pirkti 6 men vaikui, tai kaip ir 80 iki pavasario turetu uztekti. O bet taciau, jei vaikas didesnis, gali neuztekti kojytems vietos uzlenkus. Juk jis dar nevaikstantis, patogu, kai kojos pasislepia

o jus naujo modelio nesiojat? nes manajai 1,8 m., nu bet su tuo 86 taip pavargusiai atrodo... Kaip i koki voka ikista...
Atsakyti