QUOTE(pasimetus1140 @ 2015 11 19, 13:07)
Merginos pirkau tas trasas is argos. Kabojo, kabojo pinigeliai rezerve, op ir ikrito atgal i saskaita. Tai ka dabar man daryti? Argos jau ju patys nenusikrapstys tikrai, ane? O tarptautinio pavedimo as daryti irgi nenoriu. Dar ir su kalbom man sunkiai, kaip su jais susirasyt?
Oi aš vargstu su Argos

žodžiu pirkau vieną daiktą, niekaip nepavyko atsiskaityti, ir paypal ir kortom kelių rūšių. Vis mesdavo klaidą. VAkare pavyko. Jau apsidžiaugiau. Gavau laišką, ačiū už užsakymą. Ir iš karto gavau kitą laišką, kad užsakymas atšauktas. Galvoju kaip čia dabar? Pinigai rezervuoti. Kadangi buvau pristatymą pasirinkusi kitą dieną, tai galvoju palauksiu ir sužinosiu, bet tuo pačiu parašiau jiems el laišką. Į el laišką atsakė, kad nėra nurodytas užsakymo numeris ir jie negali atsakyti (nors jis buvo nurodytas antraštėje), nu parašiau dar vieną laišką su numeriu užsakymo. Jau praėjo pristatymo data, tai suprantu, kad užsakymas mano nebuvo įvykdytas. Kadangi man to daikto reikia, parašiau dar vieną laišką. Šiandie gaunu laišką, kad jie turi daug laiškų ir nespėja atsakinėt ir gal jau problema išsisprendė savaime, o jei ne tai prašom čia nuorodas į DUK ir t.t., o jei vis dėl to norite kad jums atsakytumėm tai parašykit mums laišką

žodžiu futbolina kai reikalas Tai užsakymo neturiu, pinigai rezervuoti ir tos prekės kurios man reikia jau out of stock

tokia ta istorija su ARGOS