Columbia aptarimų tema čia:
http://www.supermama...?...954682&st=0
būtų gerai, jei apie dydžius diskutuotumėt tam skirtoje temoje
http://www.supermama...?...954682&st=0
būtų gerai, jei apie dydžius diskutuotumėt tam skirtoje temoje

QUOTE(D'esire @ 2015 11 19, 12:45)
Tai jus manote, kad 70, bet buna juk ir aukstu
cia is savo patirties
tad visada reikia ziureti i ugi, ne i amziu. Bet cia neaktualu toms, kieno vaikuciai standartinio ugio
ir del to, tokios mamytes nesupranta, kad buna ir aukstaugiu 

mano irgi aukštaūgiai

Laba diena
Priminkit prasau, nes niekur neberandu nors ziurejau pries pora savaiciu: koks ten uk puslapis su visokiais kombinzonais, slidinjimo striukemis ir t.t. Ten ir ispardavimai Columbia ir Dicrinsono kombiu buna? Kazkas neperseniausiai dar buvo vel nuoroda imetes, bet nerandu. Buvau nusiziurejusi ten vaikui Dicrinsono kombi.
Isanksto labai aciu.

Isanksto labai aciu.
QUOTE(Deme @ 2015 11 19, 09:58)
o jus naujo modelio nesiojat? nes manajai 1,8 m., nu bet su tuo 86 taip pavargusiai atrodo... Kaip i koki voka ikista...
Nezinau naujas modelis ar ne... Siemet pirkom
https://www.surfdome...al_print-200543
Papildyta:
QUOTE(-Braskeele @ 2015 11 19, 10:51)
Manau,kad pigiau vargu jau....
Nu man irgi kraupokokai skamba,kad 6 menesiu kudikiui norima 86 dydi pirkt,aisku vaikas vaikui nelygus,ba bet jau nepasakokit pasaku,kad 6 men vaikas panasaus ugio kaip 1,6
maniskei 1,8 men,jai pasilikau 86 atskira Columbios,nu zinokit didokas,rankoves uzraitotos...na bet 80 buvo idealiai,striuke net su atsarga,bet kelnes jau taip ant ribos,bet realiai datrauktu iki ziemos galo su tuo 80, o kaf 86 bus geras ir kitamet tai faktas!tai cia vaikui beveik 3 metai
i 86 sukisi kokius 2 6 menesiu kudikius
as imciau maximum 74,net ne 80 ir juolab,ne 86. Nu nebuna puses metu vaikas 80 ugio,nusaukit mane
Deja teko...ir nuosirdziai niekam nerekomenduoju...
Siaubas...nepasakojot sito
Nu man irgi kraupokokai skamba,kad 6 menesiu kudikiui norima 86 dydi pirkt,aisku vaikas vaikui nelygus,ba bet jau nepasakokit pasaku,kad 6 men vaikas panasaus ugio kaip 1,6

Deja teko...ir nuosirdziai niekam nerekomenduoju...
Siaubas...nepasakojot sito

Nezinau kokio modelio tas mano columbia snuggly bunnie, bet 8 men kai buvo pana 74 mazas, matavomes pas draugus. 80 pats tas. Todel pardaviau atsisiusta 86, pasilikau 80. Uz poros sav bus metukai. Nu ir ka - 80 tip top su batukais, uzlenktom kojom be sansu. Dabar jau abejoju ar bus iki kokio kovo men geras...
Dabar vaikiukui 6 men tos mamos, kovo men bus 10. Todel ir manau, kad 80 imt...
Papildyta:
QUOTE(Kaira @ 2015 11 19, 10:54)
Columbia pūkinukas 24 mėn dydžio labiau tiko mano trimečiui, tiksliau iš vis tiko. O dvimetis dar skendo jame, tai pasilikom 2 dalių kombiuką, tas labiau dydį atitiko. Nauji modeliai tikrai ne mažinti, o pagal mano vaikus tai ir neblogai didinti 

Mano vyresnelei 3,3, tai tas 86 jai mazas. Nebent as cia ta senesni modeli turiu...
Galiu perleist Mytoys 10 eur nuolaidos kodą, galiojantį tik šiandien, perkant už 59 eurus ir daugiau
QUOTE(D'esire @ 2015 11 19, 12:31)
Tai jus nemaisykite, kai kalbama apie nesiojima uzlenktomis kojytemis ir su batukais. Tai labai skiriasi 

Papildyta:
Ok, nebediskutuosiu ir as. Tik mano patirtis tokia, kad pirmoji dukryte smulkuciuke, antroji stambesne ir didesne. Nuo pat gimimo. Ir jei pirmoji metuku nesiojo 9-12 dydzio rubus, tai antroji beveik metuku nesioja 12-18. Ir tai kai kurie mazoki
QUOTE(Kimora @ 2015 11 19, 12:17)
aš jau pirkau 7 dėzes per PA, tai visų prima man nepriskaičiavo jokio pakavimo mokesčio, siuntima (2svr.) pasidalinom ant dviejų. ir man dežė gavosi 7,7eur, dabar planuoju pirkti daugiau, todėl turėtu gautis pigiau 

kaip pirkote 7 jei tik po 6 parduoda?
QUOTE(Vi_ktorija @ 2015 11 19, 13:17)
Galiu perleist Mytoys 10 eur nuolaidos kodą, galiojantį tik šiandien, perkant už 59 eurus ir daugiau
Kas negavo, galiu ir as perleisti
QUOTE(blacksunflower @ 2015 11 19, 13:28)
kaip pirkote 7 jei tik po 6 parduoda?
pirkau skirtingų rušių

QUOTE(Kimora @ 2015 11 19, 12:03)

Papildyta:
Paskutini karta kvieciu, niekas daugiau nenori jungtis? Uz pusvalandzio apmoku

Emu 24d lb gera kaina

https://www.amazon.f...=A1X6FK5RDHNB96
gal kas ka planuoja pirkti amazon.de? prisireike vieno kremuko, nu bet suntimas...
daugiau, nei kad pats kremas