Gal kam nereik 30% MYTOYS koduko, priglauscaiu

Sveikos gal kas renka Asda groceries Vilniuje? Jei susirinktu norinciu galiu ir as parinkti. Celebrations neimsiu;)) jei kam reikia 6 vnt laisvi
dar rinksiu SD ;)pirksiu penktadieni/sestadieni manau
dar rinksiu SD ;)pirksiu penktadieni/sestadieni manau
QUOTE(Audry @ 2015 11 19, 09:22)
Jei pirksit tik celebrations (6 vnt) ir daugiau nieko, tai brangiau kainuos (prisides siuntimas uk +tukio pakavimo mok + siuntimas I lt)
aš jau pirkau 7 dėzes per PA, tai visų prima man nepriskaičiavo jokio pakavimo mokesčio, siuntima (2svr.) pasidalinom ant dviejų. ir man dežė gavosi 7,7eur, dabar planuoju pirkti daugiau, todėl turėtu gautis pigiau

QUOTE(ericute @ 2015 11 19, 11:35)
Domina sis pasipirtukas. Pas drauge vakar paciupinejau ji,tai noriu savo maziui gitmadieniui toki pirkti. Pas mus maziau nei 86 eurai nesu radusi. O cia jei dar kokia nuolaida papildoma gavus,tai labai nebloga kaina gautusi 

nea, nerandu pigiau, jei kaina mažesnė, siuntimas brangus, reikia Mytoys stebėti
QUOTE(Kaira @ 2015 11 19, 10:54)
Columbia pūkinukas 24 mėn dydžio labiau tiko mano trimečiui, tiksliau iš vis tiko. O dvimetis dar skendo jame, tai pasilikom 2 dalių kombiuką, tas labiau dydį atitiko. Nauji modeliai tikrai ne mažinti, o pagal mano vaikus tai ir neblogai didinti 

Pernai buvo mama, kuri ir pirko 92cm ūgio vaikui tą 86 ir sakė idealiai ir dar vietos yra, tad man ir pasakų pasakos, kaip aiškina, kad 6mėn. kūdikiui tokio dydžio reikia

QUOTE(Kimora @ 2015 11 19, 11:22)
Mano mažius balandinukas, dabar 7mėn/70cm - dėvi naująjį Columbios pūkinuką 6-12 mėn. Geras, vietos yra dar šiek tiek , bet iki žiemos galo kojos manau jau remsis, teks batukus auti. Pagal 'standartus' jis smulkus vaikas. Jei būtų kiek stambesnis - tokiam vaikui reikėtų imti 12-18 mėn.
O atskirame Buga Set 6-12 mėn dar skęsta. Ypač striukėje.
86d naujas Columbia pūkinis - tikrai labai didelis tokiam lėliukui

QUOTE(Kimora @ 2015 11 19, 11:22)

Pernai buvo mama, kuri ir pirko 92cm ūgio vaikui tą 86 ir sakė idealiai ir dar vietos yra, tad man ir pasakų pasakos, kaip aiškina, kad 6mėn. kūdikiui tokio dydžio reikia

Tai jus nemaisykite, kai kalbama apie nesiojima uzlenktomis kojytemis ir su batukais. Tai labai skiriasi

QUOTE(Vi_ktorija @ 2015 11 19, 11:17)
nea, nerandu pigiau, jei kaina mažesnė, siuntimas brangus, reikia Mytoys stebėti
Tai va,kad ir as nerandu pigiau. Mytoys daznai visai buna nuolaida rubams ir batams,o kaip su nuolaidoms zaislams ir paspirtukams/dviratukams?

QUOTE(D'esire @ 2015 11 19, 12:31)
Tai jus nemaisykite, kai kalbama apie nesiojima uzlenktomis kojytemis ir su batukais. Tai labai skiriasi 

aš tą suprantu, bet tai kiek reiktu užlekti, kad tas vaikas normaliai atrodytu...? Juk jo visas ilgis virš 80cm (be kapišono...) Vaikas tokio amžiaus apie 70cm, atminusuokim galvą, lieka 20 gerų laisvų cm

gal kas nori prisijungti prie asda maisto Kaune ?

QUOTE(Kimora @ 2015 11 19, 11:36)
aš tą suprantu, bet tai kiek reiktu užlekti, kad tas vaikas normaliai atrodytu...? Juk jo visas ilgis virš 80cm (be kapišono...) Vaikas tokio amžiaus apie 70cm, atminusuokim galvą, lieka 20 gerų laisvų cm

Tai jus manote, kad 70, bet buna juk ir aukstu