QUOTE(RitaRazi @ 2016 01 02, 13:11)
Negaliu garantuoti, kad neoriginalūs, bet man kelia įtarimų tai, kaip atsakinėja į užklausimus - paklausta, ar kvepalai originalūs, atsakoma- parašykite man asmenine žinute..
jei nėra ką slėpti, nereikalingi ir visi tie PM ir pan.
QUOTE(Pink Pepper @ 2016 01 02, 13:22)
Manau, kad neoriginalūs. Kiek įžiūriu, vien tik didžiausių talpų buteliukai, o Miss Dior Cherie šriftas neatitinka originalo
https://scontent-ams...amp;oe=570BFC40
taip, ji prekiauja didziausiais kiekiais tik... pabendravau zinutemis su ja,tai galiu ikelti susirasinejima, tikiuosi atskirsit kaip kas kur. o man kazkodel primena tai, kaip pataikiau su chanel mademoiselle tie sandeliai ir toks idomus bendravimas...:
AS gal galite nufotografuoti SI koduka ir barkoda? butu idealu ir pati buteliuka pamatyti. kokiu dar turite kvepalu? is kur atkeliavo kvepalai?
Jur Jurgita Gita Sveiki. Pakartokit konkreciai kokio norejot arnani si? Is prancuzijos
AS edp maciau nuotrauka. o paciu kvepalu pagaminimo koks kodukas?
Jur Jurgita Gita Edp ir yra. Ta prasme paciu kvepalu kaip suprast? Kvepalai supakuoti , as ju neatpakuoju, paskui nebeparduosiu. O kas per kodas?
AS buna skaiciu ir raidziu kodas ant pakuotes ir ant buteliuko
Jur Jurgita Gita Tipo va toks tuoj (Ikele foto)
AS taip
Jur Jurgita Gita Cia testeris. Jis uz kvepalus daug stipresnis. Siulyciau imt nes parduotuvej ju neparduoda. O kvepalu koncentracija labai ilgai laiko nes yra stipresne uz kvepalu. Bet ju kaina 55e
AS jus dabar apie juoda buteliuka kalbate? man jie per stiprus
Jur Jurgita Gita Yra ir sviesus
AS az zinau,kas ya testeris
Jur Jurgita Gita Jus su kokiu kamsteliu norit?
AS juodu
Jur Jurgita Gita Tai kodel neimat testerio jei zinot?
AS kaip suprast neimu?
Jur Jurgita Gita Na neperkat
AS kodel galvojat,kad neperku testeriu, puse mano turimu kvepalu yra testeriai
jus man ikelet foto juodo buteliuko ir jo koduko, tai armani si intense, o as domejausi armani si edp.
AS jo tik kamstelis juodas
Jur Jurgita Gita Supratau tokio praplestos pakuotes nera
AS turetu gal matytis ant pacios pakuotes isspaustas toks kodukas ant dugno
Jur Jurgita Gita Vistiek kvepalai sandeli negaliu paziuret gal ir yra. vilniuj gyvenat galim atvezt galim. pati gi prekiaujat
AS as kvepalais tik dalinuosi, neprekiauju
Jur Jurgita Gita juk kainos pas jus parasytos
AS nelabai suprantu jusu klausimu, jei dalinuosi savo turimais kvepalais i 5 ar 8 ml atomaizerius, tai jau negaliu dar nusipirkti? keista
Jur Jurgita Gita tai prasom pirkit. pasakykit kokius jums rytoj atves
AS kazkaip jusu klausimai mane nustebino. gal susilaikysiu. rytoj nelabai busiu namuose.
be to negrazu skolintis kvepalu nuotrauka, neatsiklausus...
Jur Jurgita Gita kokia
AS miss dior
Jur Jurgita Gita neziurejau. nesureiksminu pilnas google tu foto visu