Įkraunama...
Įkraunama...

Kvepalai: originalūs ar padirbti?

QUOTE(AustejaLukute @ 2018 09 06, 17:13)
<p>Sveikos, ar yra pirkusiu is situ veikeju:</p><p><a data-ipb='nomediaparse' href='https://www.facebook.com/Kvepalai-Testeriai-208088936295685/'>https://www.facebook.com/Kvepalai-Testeriai-208088936295685/</a></p><p></p><p>Labai noriu nisiniu kvepalu ir bijau, nors kiek skaiciau atsiliepimu, tai geri</p>

fufeliukai ten parduodami
Atsakyti

Na nelabai moku atskirti. Tuos popsinius tai jo, bet nisiniu kol kas nelabai. Tikrai zinote, kad neoriginalai? Ar tiesiog?

Atsakyti
QUOTE(AustejaLukute @ 2018 09 06, 19:44)
<p>Na nelabai moku atskirti. Tuos popsinius tai jo, bet nisiniu kol kas nelabai. Tikrai zinote, kad neoriginalai? Ar tiesiog?</p>

Taip, ten neoriginalus. Tikrai zinau, neapsigaukite.
Atsakyti
Gal kas pasakytumėt ar originalas

vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti

Sveiki, gal bandėte-žinote ir galite pasakyti, ar pigu.lt parduodami kvepalai (konkreciai Amouage Interlude for Man) yra originalus?

Atsakyti
Sveikos, gal zinote internetine parduotuve kvepalugama.lt, ar ten originalus kvepalai?
Atsakyti
QUOTE(blumchen @ 2018 09 27, 14:27)
Sveikos, gal zinote internetine parduotuve kvepalugama.lt, ar ten originalus kvepalai?

Garantuot čia tik pardavėJas jums gali, bet aš esu buvus gyvaI Kaune šioj parduotuvėj, tai ką uosčiau / purškiau man laikė neblogai ant riešo, pasirodė normaliai man ten viskas. Bet spręsti jums, aišku smile.gif Geriausiai gyvai pažiūrėt
Atsakyti
QUOTE(Apelsina @ 2018 09 24, 14:37)
<p>Sveiki, gal bandėte-žinote ir galite pasakyti, ar pigu.lt parduodami kvepalai (konkreciai Amouage Interlude for Man) yra originalus?
</p>

Esu anksciau pirkusi ne nisinius kvepalus, viskas buvo gerai. Nemanau kad tokia didele ir garsi parduotuve, rizikuotu savo gan gerai zinomu vardu, ir pardavinetu fufelius.
Atsakyti
Mergaitės, pagelbėkit 4u.gif. Gal žinote, ar www.originaluskvepalai.com prekiauja originaliais kvepalais ir testeriais? Ačiū smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Mona @ 2018 10 22, 15:10)
Mergaitės, pagelbėkit  4u.gif. Gal žinote, ar www.originaluskvepalai.com prekiauja originaliais kvepalais ir testeriais? Ačiū  smile.gif

Tikrai taip 😉.
Atsakyti
Originaluskvepalai.lt viskas ten tvarkoje ne viena karta pirkau, iskilo klausimas del parfumelit.lt, ar ten originalai, radau senai negaminamus kvepalus, o ten stebuklas yra hmm.gif
Atsakyti
Ačiū atsakiusioms 4u.gif. Paklausiu dar dėl www.magvis.lt. Kažkokia nematyta kvepalų parduotuvė g.gif. Gal kas nors žinote, ar ten originalūs, ar ne?
Atsakyti