Įkraunama...
Įkraunama...

Kvepalai: originalūs ar padirbti?

Merginos, ar Amouage testeriai buna su tokiais kamsteliais?
unsure.gif
vartotojo įkelta nuotrauka

Cia tarsi patikimos pardes foto unsure.gif
Atsakyti
Kas per parde?
Atsakyti
QUOTE(Monmorensis @ 2017 02 03, 10:46)
Kas per parde?

Notino.com
Atsakyti
QUOTE(VVaiva @ 2017 02 03, 10:05)
Notino.com

Na jo, šita pardė patikima, tik pakeitusi pavadinimą. Seniau ji vadinosi BeautySpin.
Atsakyti
QUOTE(Pink Pepper @ 2017 02 03, 11:21)
Na jo, šita pardė patikima, tik pakeitusi pavadinimą. Seniau ji vadinosi BeautySpin.

Tai va, as irgi pagooglinau, geri atsiliepimai apie ja mirksiukas.gif Tik man tas kamstelis pasirode itartinas, ir kaina nerealiai maza, bet manau, neprekiaus normali parde padribiniais smile.gif
Atsakyti
QUOTE(VVaiva @ 2017 02 03, 10:24)
Tai va, as irgi pagooglinau, geri atsiliepimai apie ja  mirksiukas.gif Tik man tas kamstelis pasirode itartinas, ir kaina nerealiai maza, bet manau, neprekiaus normali parde padribiniais  smile.gif

Ir aš taip manau. Mačiau, basenotes žmonės rašė, kad pirko iš ten Amouage, ir nei vienas nesiskundė kokybe.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pink Pepper: 03 vasario 2017 - 10:38
QUOTE(VVaiva @ 2017 02 03, 10:05)
Notino.com

Jie siuncia i LT?

Shipping info

Enjoy FREE shipping on orders over $100, everyday. All orders under $100 ship at a flat rate of $6.95. Our UPS ground shipping guarantee will deliver your order 2-6 business days within the continental United States*. Processing time usually takes 1 business day from the placement of your order.

FREE SHIPPING for orders over $100, otherwise shipping is $6.95
>Ships via: UPS Ground Shipping
>Delivery time: 2-6 business days
>Processing time usually takes 1 business day.

*Standard Ground U.S. Shipping is valid for 48 contiguous states

We are not able to deliver to Alaska, Hawaii and Puerto Rico, Virgin Islands, Guam, Marshall Islands and other overseas territories.

Not available to PO Boxes - orders to PO Box are shipped via USPS
Atsakyti
QUOTE(WWWitch @ 2017 02 03, 11:47)
Jie siuncia i LT?

tam yra tarpininkes 4u.gif kam moketi muita?
Atsakyti
QUOTE(WWWitch @ 2017 02 03, 11:47)
Jie siuncia i LT?

As per USA tarpininke pirkau mirksiukas.gif
Atsakyti
Girdėjau šiandien Douglase, kaip konsultantė aiškino tetai, kad "šaneliai ir diorai tai jau visam pasaulyje, žinokit, jei pamatysit parduodant internete, tai žinokit, kad ne tie" (suprask, neoriginalūs) biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Pink Pepper @ 2017 02 04, 14:51)
Girdėjau šiandien Douglase, kaip konsultantė aiškino tetai, kad "šaneliai ir diorai tai jau visam pasaulyje, žinokit, jei pamatysit parduodant internete, tai žinokit, kad ne tie" (suprask, neoriginalūs) biggrin.gif

Panasiai mano anytai CDLC konsultante aiskino, kad tik pas juos yra viskas tikrai originalu smile.gif
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka]My Webpage[/URL]
sveikos, ar originalas? man kilo įtarimas dėl juodo kamštelio, šiaip tai būna auksiniai unsure.gif
Papildyta:
vartotojo įkelta nuotrauka]My Webpage[/URL]
sveikos, ar originalas? man kilo įtarimas dėl juodo kamštelio, šiaip tai būna auksiniai unsure.gif
Papildyta:
vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti