Įkraunama...
Įkraunama...

Kvepalai: originalūs ar padirbti?

QUOTE(VVaiva @ 2016 11 04, 10:49)
Sveikos!  4u.gif
Kaip suprast is tokiu foto, fake ar ne?  unsure.gif Atrodo kaip ir gerai, bet nesu eksperte... Kaina labai itartinai mazi, pirkti bijociau, bet idomu, kaip jums atrodo...

http://i.ebayimg.com...nGi/s-l1600.jpg
http://i.ebayimg.com...nGV/s-l1600.jpg
http://i.ebayimg.com...nGJ/s-l1600.jpg

Man nepatinka blink.gif Dugna paprasykite ,kad nupaveiksluotu ir kamstuko vidu. Ir matosi siaudelis storas. Purkstuko skylute didoka. Tai sakau, nes savo buteli kaip tik vartau. unsure.gif
Atsakyti
Pasidalinsiu vakaryksciu nuotykiu, gal kam pravers. Vaikstinejau po ukininku turgu....priejo vaikinas ir pasiule isigyti kvepalu, vogtu Kristianoje. Dazniausiai pasakau aciu, nereikia, bet mama kazkaip paprase paziureti ir idomumo delei ivertinti. Visi uzpakuoti, celofanuoti. Ant visu kainos etikete su uzrasu Kristiana ir kaina reali nurodyta. Plius security lipdukas. Bet pavarcius i akis krito ne toks chanel chance sriftas, paco rebene parasyti su klaida ir kitos smulkmenos. Bet " nepatyrusiam" pastebeti sunku.
Atsakyti
QUOTE(mama peleda @ 2016 11 06, 14:54)
Pasidalinsiu vakaryksciu nuotykiu, gal kam pravers. Vaikstinejau po ukininku turgu....priejo vaikinas ir pasiule isigyti kvepalu, vogtu Kristianoje. Dazniausiai pasakau aciu, nereikia, bet mama kazkaip paprase paziureti ir idomumo delei ivertinti. Visi uzpakuoti, celofanuoti. Ant visu kainos etikete su uzrasu Kristiana ir kaina reali nurodyta. Plius security lipdukas. Bet pavarcius i akis krito ne toks chanel chance sriftas, paco rebene parasyti su klaida ir kitos smulkmenos. Bet " nepatyrusiam" pastebeti sunku.

Bet tai drąsa pardavėjo blink.gif
Nebijo ant kokių nors teisėsaugininkų užsirauti?
Atsakyti
QUOTE(MOja @ 2016 11 06, 17:03)
Bet tai drąsa pardavėjo  blink.gif
Nebijo ant kokių nors teisėsaugininkų užsirauti?

Rizikuoja aisku, bet filtruoja....manau moterims daugiausia siulo, o kiek ten ju teisesaugoje.
Atsakyti
QUOTE(mama peleda @ 2016 11 06, 15:54)

Šitas tai nušlavė viską lotuliukas.gif
---
Flirtuotojai wub.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(jura oshia @ 2016 11 04, 22:37)
Man nepatinka blink.gif  Dugna paprasykite ,kad nupaveiksluotu ir kamstuko vidu. Ir matosi siaudelis storas. Purkstuko skylute didoka. Tai sakau, nes savo buteli kaip tik vartau. unsure.gif

Aciu! Taip ir maniau, dar parasiau pardavejui, klausimus kelis uzdaviau, neatrase nieko biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Mergaitės, padėkit prašau, man vien iš dėžutės sunku atskirt, nes dėžutės nesu turėjusi. Ar čia originalas ?

vartotojo įkelta nuotrauka

Atsakyti
Merginos isteisinkit arba nuteiskit. 100ml. Kodukas lyg ir matosi isgraviruotas...bet ta etikete ant dugno??
Atsakyti
Mano trys Byredo kibirai be tokiu lipduku. Visi pirkti creme de la creme.
Atsakyti
Mano 50 ml Byredo irgi be lipduko. Bet gal cia kokia nauja versija? unsure.gif As i juos irgi ziurejau, tik paskui nuspendziau, kad nereikia smile.gif Be to lipduko atrodo viskas tvarkingai.
Atsakyti
byredo turejau ir be lipduku, ir su lipdukais. visi buvo originalus.
Atsakyti

Merginos, kaip ten vis tik yra su tom kvepalų įmautėmis? Buvau įsitikinusi, kad pasitaikančios dėžučių kartoninės su paveiksliukais įmautės (su kai kuriomis išimtimis) yra vienas iš neoriginalumo rodiklių. Tačiau , žiūriu, Kristianoje ir Douglase atsirado daug kvepalų su jomis. Pvz. stovi lentynoje 30ml, 50ml, be įmaučių, o šalia 100ml jau su? Aš ne iš tų, kurios abejoja šių parduotuvių asortimento originalumu, o bet tačiau g.gif
Atsakyti