Įkraunama...
Įkraunama...

Kvepalai: originalūs ar padirbti?

QUOTE(Levanda81 @ 2016 10 15, 07:42)
O ką mano kitos? smile.gif

na, iš tiek kiek matau, aš vis tiek negaliu pasakyti - na, buteliuko žalumas toks, buteliukas gražus, šiaudelio jungimas lygtai normalus, bet kaip atrodo purkštukas, kaip dugnas..
Kadangi daiktas brangus, bandyčiau pirkti tik gyvai, prieš ta nuėjusi į Creme apčiupinėti tikrą buteliuką biggrin.gif manau, pardavėja sutiktų susitikti abiems priimtinoje vietoje ir laiku- juk ne trys kapeikos.. 4u.gif
Atsakyti
Ačiū, taip ir planuoju daryti smile.gif
Atsakyti
Iš nuotraukų man Epic atrodo gerai, labiau likusi manyt, kad originalas. Be to, ką parašė RitaRazi, dar atkreipčiau dėmesį į vieną detalę - paprastai ant klastočių būna nedailus ir nesimetriškas auksinis Amouage ženkliukas. Ant šito buteliuko - tvarkingas.
Atsakyti
Dėkui, višką ištikrinau, kvapą ištyrinėjau - abejonių nebeliko smile.gif Nors ėjau susitikti dar bijodama apsigauti. Nes nu taaip bijau tų klastočių, kai dar akies neturiu nebent būna akivaizdu.
Atsakyti
Sveikos! 4u.gif

Kaip manot, originalus ar ne? Tik tokia foto yra, testeris be dezutes... Is foto sunku suprast, normalus buteliukas, panasus i originala unsure.gif

user posted image
Atsakyti
Iš to, kiek matosi, manau, kad originalūs, bet gal dar kas nors pasisakys.
Atsakyti
Jūs man tik pasakykite - kaip ten yra iš tikro: ar Tom Ford turi tokį dalyką kaip testeriai ar neturi? Ir koks yra skirtumas tada tarp testerio (not for sale) ir tarp aktualaus pardavimui skirto?

Nes oi oi oi kiek pasipylė tų TM..
Atsakyti
QUOTE(Pink Pepper @ 2016 10 21, 13:40)
Iš to, kiek matosi, manau, kad originalūs, bet gal dar kas nors pasisakys.

Aciu! 4u.gif Na, ir man taip atrodo...

QUOTE(RitaRazi @ 2016 10 21, 14:03)
Jūs man tik pasakykite - kaip ten yra iš tikro: ar Tom Ford turi tokį dalyką kaip testeriai ar neturi? Ir koks yra skirtumas tada tarp testerio (not for sale) ir tarp aktualaus pardavimui skirto?

As Fragranticoj kazkuriam atsiliepime apie TF paskaiciau, kad tikrai testerius jie turi, tik buna jie be dezuciu. Bet ar is tikro taip yra, nezinau smile.gif Bet juk turi but testeriai, parduotuvese gi gali pabandyt...
Atsakyti
QUOTE(RitaRazi @ 2016 10 21, 16:03)

TF tikrai turi testeriu, nieko nesiskiria, tik ant nugareles yra lipdukas "tester not for sale"
o del Malle fake, jus esate tikra kad matete? as nemaciau ir labai noreciau pamatyti kaip tai atrodo smile.gif o nepadirbineja ju del menkos (palyginus zinoma) paklausos, be to kvepalai autentiski, saviti, sunku padirbti aromata. Amouage kliopina kaip chanel smile.gif is nisos dar kilian, keleta sospiro, byredo dar.. Malle neteko sutikti
Papildyta:
QUOTE(VVaiva @ 2016 10 21, 15:19)
Sveikos!  4u.gif

Kaip manot, originalus ar ne? Tik tokia foto yra, testeris be dezutes... Is foto sunku suprast, normalus buteliukas, panasus i originala  unsure.gif

user posted image

panasus i originala smile.gif matau lipduka ant nugaros, testeris, gerai butu dugna pamatyti ir dangtelio virsu
Atsakyti
QUOTE(RitaRazi @ 2016 10 21, 13:03)

Tikrai turi. Siuo metu turiu siu testeri
user posted image

Tiesiog priklijuotas lipdukas
Atsakyti
Tai jei tik lipduku tesiskiria ir dėžutės nėra... reiškia, kad buteliukas, apart lipduko, niekuo nesiskiria nuo pardavimui skirto? O lipduką nulupus - nesiskirs nuo manojo, pirkto su dėžute? Ar taip?
Atsakyti
QUOTE(fruttys @ 2016 10 21, 15:29)
TF tikrai turi testeriu, nieko nesiskiria, tik ant nugareles yra lipdukas "tester not for sale"
o del Malle fake, jus esate tikra kad matete? as nemaciau ir labai noreciau pamatyti kaip tai atrodo smile.gif o nepadirbineja ju del menkos (palyginus zinoma) paklausos, be to kvepalai autentiski, saviti, sunku padirbti aromata. Amouage kliopina kaip chanel smile.gif is nisos dar kilian, keleta sospiro, byredo dar.. Malle neteko sutikti
Papildyta:
panasus i originala smile.gif matau lipduka ant nugaros, testeris, gerai butu dugna pamatyti ir dangtelio virsu

Aciu, nusipirkau, tikiuosi, bus o.k biggrin.gif
Atsakyti