Įkraunama...
Įkraunama...

Kvepalai: originalūs ar padirbti?

QUOTE(Samanta456 @ 2016 08 04, 14:02)
Man nepasitaikė, skrendu dažnai ir seniai. Tik ten patikimiau pirkti. Kai nusvilau smarkiai per pasitikėjimą, kitiems taip pat nesiūlau pirkti kur papuola. Jei taip puikiai klastotes pakuoja, kam rizikuoti tada? Gaunasi, kad pasimatys tik naudojant, ar gerai ar negerai, o tada jau pinigų neatgausi...

o man kaip tyčia - būtinai kokią nuolaidą pamatau tam, ko nereikia biggrin.gif
na taip, bijai vilko - neik į mišką biggrin.gif
na taip, duty free patikima visiškai - bet ten labai skurdus (man asmeniškai) asortimentas, kainos didelės (na, arba bent jau nemažos..). Kiekvienas renkamės pagal norus, galimybes, kišenę - o čia temutėje tikrai galima paklausti, merginos pažiūri, pasako nuomonę.
O be to, jei jau taip - tai išeiti į "antrų rankų" rinką su kvepalais pasidaro sudėtinga - kiekviena gali pasakyti, kad fuflis ir dar apšauks, kad apgadinėji žmones.. Asmeniškai aš dėl šios priežasties labai retą kartą pardavinėju, dažniausiai tik perku smile.gif nes čekių nesaugau ir originalumo įrodyti negaliu..

Bet visokius prietarus ir baimes, kad Lietuvoj originalo tai negausi, visur tik fuflo vaidenasi ir pan. - reikia naikinti.. Yra tų padirbinių visam pasauly. Pažiūrėkit temutę - moterys klausia, ar KristiAnoje originalais prekiauja.. doh.gif Kitai nors kuolą ant galvos tašyk - ji sakys, kad ir duty free pirkti neoriginalūs..

O kaina - ne visad rodiklis. Esu pasimovusi, nes atrodė "per pigu", taip nebūna... doh.gif o vat būna, tik reik žinių turėti tongue.gif žinoti geras vietas, kaip sako seni grybautojai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Samanta456 @ 2016 08 04, 09:02)
Kaip įdomu smile.gif vis matydavau pakuotes - 2 vnt., bet paskaičiavus neverta būdavo. Vyrams geresni pasiūlymai smile.gif

Vyrams visada geresni, tas taip. Jau kada galvojau jamsiu vyriškus Opium'ą, bet kažkaip susilaikiau. O ir kvapai kai kurie taip vadinami "vyriški" labai pats tas (kartais lengvesni už kokį moterišką oud'ą :-). Tai tiek to off tipic'o :-).

RitaRazi, patiko labai palyginimas su grybautojais thumbup.gif

Atsakyti
QUOTE(RitaRazi @ 2016 08 04, 14:56)
na taip, bijai vilko - neik į mišką  biggrin.gif
na taip, duty free patikima visiškai - bet ten labai skurdus (man asmeniškai) asortimentas, kainos didelės (na, arba bent jau nemažos..). Kiekvienas renkamės pagal norus, galimybes, kišenę - o čia temutėje tikrai galima paklausti, merginos pažiūri, pasako nuomonę.
O be to, jei jau taip - tai išeiti į "antrų rankų" rinką su kvepalais pasidaro sudėtinga - kiekviena gali pasakyti, kad fuflis ir dar apšauks, kad apgadinėji žmones.. Asmeniškai aš dėl šios priežasties labai retą kartą pardavinėju, dažniausiai tik perku smile.gif nes čekių nesaugau ir originalumo įrodyti negaliu..

Bet visokius prietarus ir baimes, kad Lietuvoj originalo tai negausi, visur tik fuflo vaidenasi ir pan. - reikia naikinti.. Yra tų padirbinių visam pasauly. Pažiūrėkit temutę - moterys klausia, ar KristiAnoje originalais prekiauja..  doh.gif Kitai nors kuolą ant galvos tašyk - ji sakys, kad ir duty free pirkti neoriginalūs..

O kaina - ne visad rodiklis. Esu pasimovusi, nes atrodė "per pigu", taip nebūna... doh.gif o vat būna, tik reik žinių turėti tongue.gif žinoti geras vietas, kaip sako seni grybautojai mirksiukas.gif

drinks_cheers.gif

"Kur papuola" turbūt mažai kas perka, nebent intencija tokia - nusipirkti pigiai, nesvarbu, originalą, ar ne. Bet dauguma pasidomi prieš pirkdami, vadovaujasi ne vieno ir ne dviejų žmonių atsiliepimais, jei perka iš nepažįstamo žmogaus, išanalizuoja nuotraukas. Aišku, kai visai nemoki atpažinti, turbūt normalu, kad įtarinėji visus ir viską. Suprantama, kad kai parduotuvėj ar duty free suploji 100 eur, o internetinėj tą patį gali gauti už pusę tiek, tai labai norisi tikėti, kad jie ten kažkuo prastesni, bet taip nėra.
Atsakyti
QUOTE(rastafarinas @ 2016 08 04, 15:06)

RitaRazi, patiko labai palyginimas su grybautojais  thumbup.gif

nes tamstai ir skirta buvo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(RitaRazi @ 2016 08 04, 13:56)
na taip, bijai vilko - neik į mišką  biggrin.gif

Bet visokius prietarus ir baimes, kad Lietuvoj originalo tai negausi, visur tik fuflo vaidenasi ir pan. - reikia naikinti.. Yra tų padirbinių visam pasauly. Pažiūrėkit temutę - moterys klausia, ar KristiAnoje originalais prekiauja..  doh.gif Kitai nors kuolą ant galvos tašyk - ji sakys, kad ir duty free pirkti neoriginalūs..

tai taip, gerų vietų keletą žinau smile.gif irgi nesu linkusi tik brangiausioj parduotuvėj. Tik ne visada ten galima kažką tokio rasti. Ir dažniausiai testerius pirkdavau. Tiesiog kai nesusiduri su nesąmonėm, gali tokių dalykų net nesugalvoti smile.gif labai puiku, kad žmonės tariasi. Gaila, kad anksčiau neradau šios temos. Nes kaip tik ir buvo tai ko reikia. O iš kitų, man abejonės kyla dėl galiojimo. Nes atsidarius geriausia būna 2 arba 3 metai. Kai pas vieną žmogų pirkdavau testerius ir ji leisdavo juos bandyti, vieną kartą sakė, kad gulėjo pusę metų, niekas nepirko. Žinoma, kad norisi gauti pigiau.
Atsakyti
QUOTE(artistė @ 2016 08 02, 22:39)
Ar nepamenate kaip ankstesniais atvejais buvo - su celofanu ar be? Lauksiu rytoj jūsų pastebėjimų, ačiū

Sveiki. Atsiemem kvepalus su celofanu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ritinelis1 @ 2016 08 04, 15:48)
Sveiki. Atsiemem kvepalus su celofanu  4u.gif

ir kaip - viskas ok?
Atsakyti
QUOTE(RitaRazi @ 2016 08 04, 15:54)
ir kaip - viskas ok?

Viskas ok 4u.gif
Atsakyti
Koks sekantis pirkinys? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Samanta456 @ 2016 08 04, 19:07)
Koks sekantis pirkinys? biggrin.gif

a vot čia - temą reik keist ir žiūrėt čia 4u.gif Naujausi pirkiniai
Atsakyti
merginos noriu jusu pagalbod ar originalus kvepalai ar ne, kaip ikelti foto jums parodyti kvepalus.
Atsakyti
QUOTE(liutuke0819 @ 2016 08 08, 12:51)
merginos noriu jusu pagalbos ar originalus kvepalai ar ne, kaip ikelti foto jums parodyti kvepalus.

user posted image
user posted image
user posted image

Atsakyti