QUOTE(Samanta456 @ 2016 08 04, 14:02)
Man nepasitaikė, skrendu dažnai ir seniai. Tik ten patikimiau pirkti. Kai nusvilau smarkiai per pasitikėjimą, kitiems taip pat nesiūlau pirkti kur papuola. Jei taip puikiai klastotes pakuoja, kam rizikuoti tada? Gaunasi, kad pasimatys tik naudojant, ar gerai ar negerai, o tada jau pinigų neatgausi...
o man kaip tyčia - būtinai kokią nuolaidą pamatau tam, ko nereikia
na taip, bijai vilko - neik į mišką
na taip, duty free patikima visiškai - bet ten labai skurdus (man asmeniškai) asortimentas, kainos didelės (na, arba bent jau nemažos..). Kiekvienas renkamės pagal norus, galimybes, kišenę - o čia temutėje tikrai galima paklausti, merginos pažiūri, pasako nuomonę.
O be to, jei jau taip - tai išeiti į "antrų rankų" rinką su kvepalais pasidaro sudėtinga - kiekviena gali pasakyti, kad fuflis ir dar apšauks, kad apgadinėji žmones.. Asmeniškai aš dėl šios priežasties labai retą kartą pardavinėju, dažniausiai tik perku nes čekių nesaugau ir originalumo įrodyti negaliu..
Bet visokius prietarus ir baimes, kad Lietuvoj originalo tai negausi, visur tik fuflo vaidenasi ir pan. - reikia naikinti.. Yra tų padirbinių visam pasauly. Pažiūrėkit temutę - moterys klausia, ar KristiAnoje originalais prekiauja.. Kitai nors kuolą ant galvos tašyk - ji sakys, kad ir duty free pirkti neoriginalūs..
O kaina - ne visad rodiklis. Esu pasimovusi, nes atrodė "per pigu", taip nebūna... o vat būna, tik reik žinių turėti žinoti geras vietas, kaip sako seni grybautojai