Įkraunama...
Įkraunama...

Kvepalai: originalūs ar padirbti?

QUOTE(Pink Pepper @ 2016 08 02, 15:53)
Kodukai negarantuoja originalumo. Kodai padirbami.

man tik įdomu, kada panos baigs su tais kodais... kaip kokia liga. Sakyk nesakęs doh.gif
Atsakyti
Pirkau kvepalus iš internetinės Parfumexpress parduotuvės. Kvepalų dėžutė siuntimo voke buvo be celefano. Ar tai normalu, nežinau ką galvoti. Laišku paklausiau kaip čia yra, vadybininkė užtikrino, kad tokius "gauna iš tiekėjų". Kažkaip nerimtai čia kaip tokiai žinomai "kontorai" g.gif . Gal kas esate siuntusios iš jų? Kokia patirtis? Ačiū
Atsakyti
Miela RitaRazi, ne visos nares istisai sedi - seka - domisi kvepalu temomis, todel ir nezino 4u.gif
O del parfumexpress tai esam pirke kokius 4-5 kartus ir viskas visada budavo gerai, kaip tik rytoj atsiims vyras kvepalus is ju, jau guli pastomate, parasysiu ar su celofanu.
Atsakyti
QUOTE(ritinelis1 @ 2016 08 02, 18:27)
ACIU UZ INFO  4u.gif  vis gi perku kvepalus, tikiuosi neprasausiu  biggrin.gif

Kažkaip manau, kad geri bus drinks_cheers.gif

QUOTE(RitaRazi @ 2016 08 02, 20:51)
man tik įdomu, kada panos baigs su tais kodais... kaip kokia liga. Sakyk nesakęs  doh.gif

drinks_cheers.gif Gal reik į pirmą psl. įdėt, bet turbūt nelabai kas skaito.

QUOTE(artistė @ 2016 08 02, 21:18)
Pirkau kvepalus iš internetinės Parfumexpress parduotuvės. Kvepalų dėžutė siuntimo voke buvo be celefano. Ar tai normalu, nežinau ką galvoti. Laišku paklausiau kaip čia yra, vadybininkė užtikrino, kad tokius "gauna iš tiekėjų". Kažkaip nerimtai čia kaip tokiai žinomai "kontorai"  g.gif . Gal kas esate siuntusios iš jų? Kokia patirtis? Ačiū

Aš esu pirkusi kelis kvepalus be celofano, bet paieškojau internete, tai tikrai jie be celofano ir turi būt.
Atsakyti
QUOTE(ritinelis1 @ 2016 08 02, 22:43)
Miela RitaRazi, ne visos nares istisai sedi - seka - domisi kvepalu temomis, todel ir nezino  4u.gif
O del parfumexpress tai esam pirke kokius 4-5  kartus ir viskas visada budavo gerai, kaip tik rytoj atsiims vyras kvepalus is ju, jau guli pastomate, parasysiu ar su celofanu.

Ar nepamenate kaip ankstesniais atvejais buvo - su celofanu ar be? Lauksiu rytoj jūsų pastebėjimų, ačiū
Atsakyti
QUOTE(artistė @ 2016 08 02, 21:39)
Ar nepamenate kaip ankstesniais atvejais buvo - su celofanu ar be? Lauksiu rytoj jūsų pastebėjimų, ačiū

Kai kuriuos ir aš esu pirkusi be celofano. Pvz, Davidoff "Cool game". B-a būna gerų dalykų, bet ten renkuosi testerius, būna išpardavimai ir nemokami pristatymai. Penhaligon's Vaara esu gavusi už 28 EUR, labai geri. Kvepia kelias paras rūbai. Man įdomu, kiek tie Dior kainavo ir kur radot? Po paskutinio pirkimo nepasitikiu jokiais "pardavėjais".
Atsakyti
QUOTE(Pink Pepper @ 2016 08 02, 22:38)
drinks_cheers.gif Gal reik į pirmą psl. įdėt, bet turbūt nelabai kas skaito.

galima įdėti, bet čia, manau, dėk kur nori... nelabai kas skaito nei paskutinius porą puslapių temoje, nemanau, kad pirmąjį puslapį atsivers..

Gal prie nepatikimų pardavėjų įdėti? biggrin.gif
Atsakyti
Tam puslapyje, kurį radau, http://www.checkfres...stian-dior.html viskas parašyta, kas kaip pakuoja, kurioj vietoj turi būti kodas ir nuotraukos, kaip tai atrodo. Kas padirbinėja, manau taip tvarkingai nespausdina. Kiekviena firma turi savo būdą. Patikrinus gali neatitikti kažkas, gal verta pabandyti? Jei perkat neaišku iš kur, "pasakė", kad originalas. Daug ką galima pasakyt. Dior nuolaidos oro uostuose nesu niekada mačius, įdomu, kiek pigiau kažkas siūlo ir kam pirkti naują ir siūlyti? Jei nori pelno, parduos brangiau, bet kur jau brangiau...
Atsakyti
QUOTE(Samanta456 @ 2016 08 03, 21:52)
Dior nuolaidos oro uostuose nesu niekada mačius

Tikrai padarydavo - 3 po 30ml. vienoje pakuotėje. Nebepamenu, ar už 2vnt. kainą, ar kaip ten buvo.
Atsakyti
QUOTE(by ki @ 2016 08 03, 22:37)
Tikrai padarydavo - 3 po 30ml. vienoje pakuotėje. Nebepamenu, ar už 2vnt. kainą, ar kaip ten buvo.

Kaip įdomu smile.gif vis matydavau pakuotes - 2 vnt., bet paskaičiavus neverta būdavo. Vyrams geresni pasiūlymai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Samanta456 @ 2016 08 03, 21:52)
Tam puslapyje, kurį radau, http://www.checkfres...stian-dior.html viskas parašyta, kas kaip pakuoja, kurioj vietoj turi būti kodas ir nuotraukos, kaip tai atrodo. Kas padirbinėja, manau taip tvarkingai nespausdina. Kiekviena firma turi savo būdą. Patikrinus gali neatitikti kažkas, gal verta pabandyti? Jei perkat neaišku iš kur,  "pasakė", kad originalas. Daug ką galima pasakyt. Dior nuolaidos oro uostuose nesu niekada mačius, įdomu, kiek pigiau kažkas siūlo ir kam pirkti naują ir siūlyti? Jei nori pelno, parduos brangiau, bet kur jau brangiau...

Dior nuolaidų ir akcijų oro uostuose yra ir tikrai pasitaiko. Visko pasitaiko. Oro uostuose, Duty free jau seniai kainos nebėra geriausios, tą žino bet kas, kas skaičiuoti moka.. Internetinėse parduotuvėse kainos geresnės. Tiesiog kartais perkame ten, kartais ten, kartais iš rankų, kartais patikime, kai "pasako"..

O jūs manot, kad paddielkininkai to puslapio nežino? Jūs naivi. Patys nusiunčia koduko patikrinti biggrin.gif ir pakuoja nepatikėsit kaip gerai.. taip kad nereikia daug vedžioti..

Atsakyti
QUOTE(RitaRazi @ 2016 08 04, 09:37)
Dior nuolaidų ir akcijų oro uostuose yra ir tikrai pasitaiko. Visko pasitaiko. Oro uostuose, Duty free jau seniai kainos nebėra geriausios, tą žino bet kas, kas skaičiuoti moka.. Internetinėse parduotuvėse kainos geresnės. Tiesiog kartais perkame ten, kartais ten, kartais iš rankų, kartais patikime, kai "pasako"..

O jūs manot, kad paddielkininkai to puslapio nežino? Jūs naivi. Patys nusiunčia koduko patikrinti  biggrin.gif  ir pakuoja nepatikėsit kaip gerai.. taip kad nereikia daug vedžioti..

Man nepasitaikė, skrendu dažnai ir seniai. Tik ten patikimiau pirkti. Kai nusvilau smarkiai per pasitikėjimą, kitiems taip pat nesiūlau pirkti kur papuola. Jei taip puikiai klastotes pakuoja, kam rizikuoti tada? Gaunasi, kad pasimatys tik naudojant, ar gerai ar negerai, o tada jau pinigų neatgausi...
Atsakyti