QUOTE(rircik @ 2016 07 31, 07:48)
manau, kad taip
Negarantuočiau, kad originalūs. Be to, jie turi savo galiojimo laiką. Skaičiuojant nuo pagamintų atsiradimo pardavimo vietoje, iki to, kiek žmogus laikė atsidaręs.... naudotų nepirkite, nes gal pralaikė kelis metus? Gal pavėluotai su komentarais, kiek prieš tai peržiūrėjau nuotraukų - vienos klastotės. Esu pirkusi daug testerių, pastoviai pas tą patį žmogų, visada būdavo geros kokybės, pirkau ir el. parduotuvėj, nenusivyliau. Nes buvo kokybiški. Todėl išsidūriau su aukščiau minėtu skelbimu, kur Amouage ir Kilian.... Kai man siūlė TOM FORD šokoladą, neradau tokių kvepalų, sukurtų šios firmos. Pasidomėjau, kad ši firma testerių negamina, parduotuvės naudoja originalias jų versijas, ir tuo labiau TOM FORD nėra baltose dėžutėse. Skiriasi šriftas, spalva, pakuotės.... Visi testeriai nėra tikri, bet kas blogiausia - skaičiau, kad gali pažeisti odą, nes neaišku, ką naudoja. Vadinasi, jei kas tolkius parduoda, jau reikia nepasitikėti. Aš apsigavau su Amouage. Kažkaip pamačius, man pasirodė pigios tos pakuotės, bet atsimenu, kad testeriu nepadirbinėjo. Pasitikėjau, ir būtent tuo skelbimu iš nuorodos. Nes pas žmogų pastoviai perka ir t.t. Nusipirkau, nepabandžiau iškart. Tik kai sužinojau, kad kiti yra padirbti, tada supratau, kad ir šitie tokie patys. Parašiau jam, ar pas jį visi suklastoti ar tik kai kurie? Išvartė, kad visi pas jį perka ir visiems geri, tik man blogi ir daug ko prisiklausiau. Kas pikčiausia, kad tiek žmonių apgauta, kiek ten perka.... Patarimas: reikia pasidomėti, kaip atrodo tikros firmos ženklas, šriftas, išvaizda pvz., kai žinau, kaip turi atrodyti firmos ženklas, dabar matau kad tai klastotės. Geriau pirkti oro uoste jei gaunasi, ar bandyti tartis su artimais žmonėmis, kad atvežtų iš patikimų parduotuvių. Esu girdėjusi ir pas mus piktų parduotuvėse, kad apie nekokybę neįmanoma įrodyti, ir teko susidurti asmeniškai, kai buvo nupirkta nežinia kas.