Įkraunama...
Įkraunama...

Kvepalai: originalūs ar padirbti?

QUOTE(vyšnytė @ 2016 07 30, 20:36)

manau, kad taip 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rircik @ 2016 07 31, 07:48)
manau, kad taip 4u.gif

Negarantuočiau, kad originalūs. Be to, jie turi savo galiojimo laiką. Skaičiuojant nuo pagamintų atsiradimo pardavimo vietoje, iki to, kiek žmogus laikė atsidaręs.... naudotų nepirkite, nes gal pralaikė kelis metus? Gal pavėluotai su komentarais, kiek prieš tai peržiūrėjau nuotraukų - vienos klastotės. Esu pirkusi daug testerių, pastoviai pas tą patį žmogų, visada būdavo geros kokybės, pirkau ir el. parduotuvėj, nenusivyliau. Nes buvo kokybiški. Todėl išsidūriau su aukščiau minėtu skelbimu, kur Amouage ir Kilian.... Kai man siūlė TOM FORD šokoladą, neradau tokių kvepalų, sukurtų šios firmos. Pasidomėjau, kad ši firma testerių negamina, parduotuvės naudoja originalias jų versijas, ir tuo labiau TOM FORD nėra baltose dėžutėse. Skiriasi šriftas, spalva, pakuotės.... Visi testeriai nėra tikri, bet kas blogiausia - skaičiau, kad gali pažeisti odą, nes neaišku, ką naudoja. Vadinasi, jei kas tolkius parduoda, jau reikia nepasitikėti. Aš apsigavau su Amouage. Kažkaip pamačius, man pasirodė pigios tos pakuotės, bet atsimenu, kad testeriu nepadirbinėjo. Pasitikėjau, ir būtent tuo skelbimu iš nuorodos. Nes pas žmogų pastoviai perka ir t.t. Nusipirkau, nepabandžiau iškart. Tik kai sužinojau, kad kiti yra padirbti, tada supratau, kad ir šitie tokie patys. Parašiau jam, ar pas jį visi suklastoti ar tik kai kurie? Išvartė, kad visi pas jį perka ir visiems geri, tik man blogi ir daug ko prisiklausiau. Kas pikčiausia, kad tiek žmonių apgauta, kiek ten perka.... Patarimas: reikia pasidomėti, kaip atrodo tikros firmos ženklas, šriftas, išvaizda pvz., kai žinau, kaip turi atrodyti firmos ženklas, dabar matau kad tai klastotės. Geriau pirkti oro uoste jei gaunasi, ar bandyti tartis su artimais žmonėmis, kad atvežtų iš patikimų parduotuvių. Esu girdėjusi ir pas mus piktų parduotuvėse, kad apie nekokybę neįmanoma įrodyti, ir teko susidurti asmeniškai, kai buvo nupirkta nežinia kas.
Atsakyti
Vienoje el. parduotuvėje nusipirkau Micallef testerį. Pasipurškiau ir kvapas buvo kaip gėlių su tokiu lengvu pelėsiu ir laikėsi pusvalandį.... Iškart parašiau el. laišką, kad taip yra. Gavau atsakymą, kad jų yra patikimi tiekėjai ir dar niekas niekada nesiskundė. Žodžiu, prisigalvojau. Kaina - 60 Eurų, beje ten ne kartą esu pirkusi, pirmą kartą gavau nekokybiškus, bet tai tik mano nuomonė, iš jų pusės - viskas gerai. Parašiau laišką tiesiai į Micallef įmonę, gavau atsakymą, kas testeris yra originalus, bet sprendžiant pagal kodą, jis pagamintas 2011 metais ir gali būti sugedęs. (pirkau 2016 m.) Tą laišką persiunčiau ir man buvo gražinti pinigai. Bet jei tikrai norit gerų kvepalų, neieškokit tokių pigesnių variantų... Mačiau sąrašą su patikimom parduotuvėm, ir ten teko nupirkti dovanų, kur tekėjo per viršų ir nepurškė. O jie pasakė, kad pati sulaužei, taip jų ekspertai nustatė... Pirmos 2 tikrai patikimos iš ten.
Atsakyti
QUOTE(astela99 @ 2016 07 28, 09:42)
Reikia pagalbos, ar gali būti testeris visiškai be jokių užrašų, kodų apart pagrindinio kvepalų pavadinimo, net neaišku kokia kvepalų koncentracija ar tai edt, ar edp? help.gif
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

Pažiūrėkit tikrą reklamą, sakyčiau tokie patys: http://www.fragranti...ence-31226.html yra video, kiek matosi, tai sakyčiau taip pat atrodo. Šitame puslapyje pasirinkus firmą, žemiau yra Brand website: link. Paspaudus nuorodą, apžiūrėsit viską geriau.
Atsakyti
Sveikos, padekite ar originalus? ar ka galima spresti tik is dezutes?
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(ritinelis1 @ 2016 08 02, 09:42)
Sveikos, padekite ar originalus? ar ka galima spresti tik is dezutes?
user posted image
user posted image

Kad nieko iš dėžutės nenustatysi, o ir nuotraukos mažos. Kiek įžiūriu, čia 30ml. Bent jau aš tokiu tūriu pasitikiu, nes dažniausiai padirbinėjamos didelės talpos, 30-50ml buteliukų asmeniškai niekad neteko matyt padirbtų. Bet yra, kas nepasitiki.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pink Pepper: 02 rugpjūčio 2016 - 08:59
QUOTE(Pink Pepper @ 2016 08 02, 09:58)
Kad nieko iš dėžutės nenustatysi, o ir nuotraukos mažos. Kiek įžiūriu, čia 30ml. Bent jau aš tokiu tūriu pasitikiu, nes dažniausiai padirbinėjamos didelės talpos, 30-50ml buteliukų asmeniškai niekad neteko matyt padirbtų. Bet yra, kas nepasitiki.

+1
aš mačiau padirbtą"mažių", bet paniškų baimių ir paranojų neturiu, konkrečiu atveju prašyčiau nuotraukų iš arčiau.
Atsakyti
Aciu wink.gif prasysiu foto is arciau
Atsakyti
O gal zinote kur galima pasitikrinti originaluma pagal koduka? kodukas siu kvepalu yra 5Z02, aciu labai
Atsakyti
Pabandykite patikrinti: http://www.checkfres...stian-dior.html
Atsakyti
QUOTE(ritinelis1 @ 2016 08 02, 12:57)
O gal zinote kur galima pasitikrinti originaluma pagal koduka? kodukas siu kvepalu yra 5Z02, aciu labai

Kodukai negarantuoja originalumo. Kodai padirbami.
Atsakyti
QUOTE(Pink Pepper @ 2016 08 02, 15:53)
Kodukai negarantuoja originalumo. Kodai padirbami.

ACIU UZ INFO 4u.gif vis gi perku kvepalus, tikiuosi neprasausiu biggrin.gif
Atsakyti