Įkraunama...
Įkraunama...

Kvepalai: originalūs ar padirbti?

QUOTE(Pink Pepper @ 2016 05 24, 07:03)
Dolce & Gabbana fuflius, Kenzo geri, Dior, irgi manyčiau, kad geri, bet dėl šventos ramybės paprašyčiau išpakuoti 4u.gif

p.s. Vien kodais nepasikliaukit, nes fufliakai dažnai būna su visais teisingais kodais.

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif

QUOTE(-Braskeele @ 2016 05 24, 07:17)
Geras...o kaip atskiriat?
O koks yra kvepalu galiojimas?nes Kenzo ispakuoti pries metus...
Kaip pvz atskirt is tokios foto? biggrin.gif raso originalus,bet kaina tai itartina
https://www.vinted.l...kvepalai-poison

ant pakuotės rašo dažniausia kad atidarius 36men,ty 3metus, bet tinkamai laikomi kvepalai galioti gali dešimtemčius 4u.gif
iš tokios foto kur poison tai tikrai nieko nepasakysi, nes tai yra internetine nuotrauka
o dėl ankščiau įkeltų tai - dior dune 30ml - mažiausias tūris, jis rečiau padirbinėjamas, nors šiais laikas turbūt jau nieks nenustebintų, kenzo tvarkinga bonkutė, o dg nu tai iskart tokia nezgrabna net plikai akiai, šiaudas kilometrinis, dugno stiklas ne toks koks turi but (cia jis tiesus, o turi būt toks šiek tiek išgaubtas)
Atsakyti
QUOTE(-Braskeele @ 2016 05 24, 08:51)
Merginos,ar yra kazkoks kodas ant pakuotes,pagal kuri galima patikrint ta originaluma? Radau vindet mamos negstamus kvepalus uz gera kaina,tik kaip zinot kad kokio fufliako nenusipirksiu unsure.gif
https://www.vinted.l...-nauji-kvepalai
https://www.vinted.l...8-dg-kvepalai-k
https://www.vinted.l...lai-super-kaina

neimčiau nei Dune (padirbinėja ir 30-tukus, nesu tikra dėl konkretaus atvejo - bet jei abejoju, niekad nebalsuoju pinigais), nei DG, Kenzo viskas ok - jei norėčiau, pirkčiau juos.

Arba kaip sako Pink Pepper, prašykit, kad atpakuotų.. Gal sutiks, gal ir ne.
Atsakyti
QUOTE(RitaRazi @ 2016 05 24, 12:27)
Arba kaip sako Pink Pepper, prašykit, kad atpakuotų.. Gal sutiks, gal ir ne.

Arba susitart, kad jei kas, būtų galima grąžinti.
Atsakyti

Na, man Dune , sprendžiant iš dėžutės , lyg ir normaliai atrodo. Bet kaina už 30ml, sakyčiau, ne tokia ir maža.
Atsakyti
Aciu,mergaites!!! drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(theorema @ 2016 05 24, 14:20)
Na, man Dune , sprendžiant iš dėžutės , lyg ir normaliai atrodo. Bet kaina už 30ml, sakyčiau, ne tokia ir maža.

tiesa, kaina nemaža, tad gal tikrai reikėtų prašyti daugiau nuotraukų, buteliuko nuotraukų.
Atsakyti
dune gali buti originalus, tik, kad persene nebutu.. butinai reikia buteliuko foto visais rakursais.

dg- fuflo be abejoniu

kenzo- originalas.

ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Zuzzė @ 2016 05 20, 22:16)
Man tai jie kelia abėjonių ....  mirksiukas.gif

QUOTE(gerdageg @ 2016 05 21, 12:37)
Neoriginalūs kvepalai..

QUOTE(Pink Pepper @ 2016 05 21, 16:42)
Zinokit, kad ir testerius padirbineja. O tai cia ne tie patys kvepalai? Nes tapetai tai tie patys biggrin.gif As irgi manau, kad fake, nes siaudelis gana ryskiai matosi, sratukas siaudelyje, giorgio armani uzrasas per aukstai.

QUOTE(Reginok @ 2016 05 21, 20:08)
Na taip, kaip ir gerai atrodo, siaudelis, stiklas, bet visumoje neoriginalus kvepalai, pavadinimas per storai, siaudelis grubus, nezinau uz kiek siulo, jeigu labai pigiai tai ir parodo kad negeri kvepalai, jeigu normali kaina- pirkite geriau is patikimu pardaveju ar svetainiu. Va originaliu foto is interneto palyginimui, siaudelis vos matomas, uzrasai kitaip, vien zo malonu ziureti
-23029025.html]http://www.skelbiu.lt/skelbimai/originalus...i-23029025.html[/url]

QUOTE(MOja @ 2016 05 21, 22:05)
neoriginalus  schmoll.gif

Labai ačiū, mergaitės 4u.gif
Atsakyti
Parduodu kvepalus, gavau dovanų, bet ne ta koncentracija. Gavau EDP, O pas mane dar šimtinis edt butelys stovi ir tai aš jį labai saikingai naudoju biggrin.gif Bet per šias dienas gavau jau kelis klausimus ar originalūs, dėžutė labai daili, gal aš ko nematau g.gif Pirkti tikrai žinau, kad parduotuvėje.
Didelis dėkui už pagalbą 4u.gif

user posted image

user posted image

Kažkodėl pasuka nuotrauką doh.gif
Atsakyti
QUOTE(gielux @ 2016 05 25, 13:37)
Parduodu kvepalus, gavau dovanų, bet ne ta koncentracija. Gavau EDP, O pas mane dar šimtinis edt butelys stovi ir tai aš jį labai saikingai naudoju  biggrin.gif  Bet per šias dienas gavau jau kelis klausimus ar originalūs, dėžutė labai daili, gal aš ko nematau  g.gif Pirkti tikrai žinau, kad parduotuvėje.
Didelis dėkui už pagalbą  4u.gif

Dar tuo pačiu iškilo klausimas. Ant kvepalų yra kodas, sako, kad jis lygiai toks pat, kaip ir kitų tokio pat pavadinimo kvepalų. Ar kiekvienas buteliukas turi savo atskirą kodą? g.gif Kažkodėl galvojau, kad kodai yra tik pagaminimo datai ir tarkime to mėnesio visa partija turės tą patį kodą g.gif

Būčiau labai labai dėkinga už bet kokią pagalbą 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(gielux @ 2016 05 25, 14:37)
Parduodu kvepalus, gavau dovanų, bet ne ta koncentracija. Gavau EDP, O pas mane dar šimtinis edt butelys stovi ir tai aš jį labai saikingai naudoju  biggrin.gif  Bet per šias dienas gavau jau kelis klausimus ar originalūs, dėžutė labai daili, gal aš ko nematau  g.gif Pirkti tikrai žinau, kad parduotuvėje.
Didelis dėkui už pagalbą  4u.gif

user posted image

user posted image

Kažkodėl pasuka nuotrauką  doh.gif

Turiu lygiai tokiais pačiais skaičiukais. Pirkau ankstyvą pavasarį Maximoje, ten buvo labai geras išpardavimas Guerlain ir Lancome kvepalų. Bet tikrai viskas originalu. Išbandyta.
Atsakyti
QUOTE(Jurkinas @ 2016 05 26, 18:46)
Turiu lygiai tokiais pačiais skaičiukais. Pirkau ankstyvą pavasarį Maximoje, ten buvo labai geras išpardavimas Guerlain ir Lancome kvepalų. Bet tikrai viskas originalu. Išbandyta.

Ačiūūūūū 4u.gif
Aš gavau praeitą rudenį, bet matau, kad galiojimas jų geras thumbup.gif
Atsakyti