QUOTE(MenulynaSon @ 2016 05 13, 11:40)
As patikrinau su lapukais taip pat - skirtumas labai ryskus. Na buvau tikrai objektyvi siuo klausimu ir dar paprasiau kitu savo seimos nariu ivertinti - nepaaiskinus kas nutiko - jie ivertino taip pat.
Taip - kvepalus grazinau. Esu rami. Del buteliuko ir performulavimo - parasysiu Montale e-laiska ir paklausiu. Nes man svarbu issiaiskinti. As savo pirma karta pirkau pries metus, kartojau siu metu koki sausi ar vasari - bet pirkau 50 ml ir jau vel isnaudojau . Tad del performulavimo abejociau , bet tikrai parasysiu jiems laiska .
Del Intense Tai ne , jie vis dar yra atskirai nuo edp tiek ju tinklalapyje tiek kremineje tad sitas atkrenta ..
Na situacija labai idomi. Jeigu gausiu is ju atsakyma - parasysiu cia .
Taip - kvepalus grazinau. Esu rami. Del buteliuko ir performulavimo - parasysiu Montale e-laiska ir paklausiu. Nes man svarbu issiaiskinti. As savo pirma karta pirkau pries metus, kartojau siu metu koki sausi ar vasari - bet pirkau 50 ml ir jau vel isnaudojau . Tad del performulavimo abejociau , bet tikrai parasysiu jiems laiska .
Del Intense Tai ne , jie vis dar yra atskirai nuo edp tiek ju tinklalapyje tiek kremineje tad sitas atkrenta ..
Na situacija labai idomi. Jeigu gausiu is ju atsakyma - parasysiu cia .
Na ka gavau Is Montale parfums atsakyma - kvepalai nera autentiski. Nera kazkokiu antru liniju butent sio kvapo. Vadinasi viskas yra aisku, tuose tinklapiuose kur nare anksciau ikele - taip pat padirbiniai, ech kaip gaila. Pranesiu pardavejai . Dekoju uz diskusija. Siulyciau neapsigauti perkant pigiau , nes tikrai - skupas moka du kartus. P.s. Pardaveja buvo Evelina23 . Nekalinu jos , gal but pati nezinojo ka parduoda....