Įkraunama...
Įkraunama...

Kvepalai: originalūs ar padirbti?

QUOTE(MenulynaSon @ 2016 05 13, 11:40)
As patikrinau su lapukais taip pat - skirtumas labai ryskus. Na buvau tikrai objektyvi siuo klausimu ir dar paprasiau kitu savo seimos nariu ivertinti - nepaaiskinus kas nutiko - jie ivertino taip pat.
Taip - kvepalus grazinau. Esu rami. Del buteliuko ir performulavimo - parasysiu Montale e-laiska ir paklausiu. Nes man svarbu issiaiskinti. As savo pirma karta pirkau pries metus, kartojau siu metu koki sausi ar vasari - bet pirkau 50 ml ir jau vel isnaudojau . Tad del performulavimo abejociau , bet tikrai parasysiu jiems laiska .
Del Intense Tai ne , jie vis dar yra atskirai nuo edp tiek ju tinklalapyje tiek kremineje tad sitas atkrenta ..
Na situacija labai idomi. Jeigu gausiu is ju atsakyma - parasysiu cia .

Na ka gavau Is Montale parfums atsakyma - kvepalai nera autentiski. Nera kazkokiu antru liniju butent sio kvapo. Vadinasi viskas yra aisku, tuose tinklapiuose kur nare anksciau ikele - taip pat padirbiniai, ech kaip gaila. Pranesiu pardavejai . Dekoju uz diskusija. Siulyciau neapsigauti perkant pigiau , nes tikrai - skupas moka du kartus. P.s. Pardaveja buvo Evelina23 . Nekalinu jos , gal but pati nezinojo ka parduoda....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MenulynaSon: 13 gegužės 2016 - 15:13
Pamenu temą basenotes apie Montale, kur kažkoks Montale atstovas vos ne teismais pradėjo grasinti basenoteriams, nesuprasi už ką, tai nenustebčiau, jei tyčia pasakė, kad neoriginalūs, nes pirkti ne iš oficialių distributorių, o iš grey market.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pink Pepper: 13 gegužės 2016 - 15:39
QUOTE(Pink Pepper @ 2016 05 13, 16:36)
Pamenu temą basenotes apie Montale, kur kažkoks Montale atstovas vos ne teismais pradėjo grasinti basenoteriams, nesuprasi už ką, tai nenustebčiau, jei tyčia pasakė, kad neoriginalūs, nes pirkti ne iš oficialių distributorių, o iš grey market.

Na patikrino pagal koda, pakomentavo isvaizda,kur pirkta manes neklause. As situacijos smulkiai nepasakojau tiesiog ikeliau sias nuotraukas ir jai paprasius - dugno nuotrauka kur matytusi pakuotes visi kodai ir numeriai , nes buvau visa dezute nufotografavus. Nebuvo ji grubi ar pan. Atvriksciai - greitai ir tikslingai atsake i klausima. Bet na sutikite kad sitiek faktu pries yra per daug ,kad pateisinti.
Neatitinka nei pakuote, nei kvapo laikymas, ir dar faktas kad atstovai sako , jog neoriginalu - visa puokste.
Tai vat .. As esu rami , kad neismeciau pinigu i siuksliu deze, o del orginalumo - manau cia jau pardavejos sazines reikalas, nes ji juos vel pardavines, o busimos pirkejos reikalas rizikuoti ar ne smile.gif
Atsakyti
QUOTE(MenulynaSon @ 2016 05 13, 17:17)
Na patikrino pagal koda, pakomentavo isvaizda,kur pirkta manes neklause. As situacijos smulkiai nepasakojau tiesiog ikeliau sias nuotraukas ir jai paprasius - dugno nuotrauka kur matytusi pakuotes visi kodai ir numeriai , nes buvau visa dezute nufotografavus.  Nebuvo ji grubi ar pan. Atvriksciai - greitai ir tikslingai atsake i klausima. Bet na sutikite kad  sitiek faktu pries yra per daug ,kad pateisinti.
Neatitinka nei pakuote, nei kvapo laikymas, ir dar faktas kad atstovai sako , jog neoriginalu - visa puokste.
Tai vat .. As esu rami , kad neismeciau pinigu i siuksliu deze, o del orginalumo - manau cia jau pardavejos sazines reikalas, nes ji juos vel pardavines, o busimos pirkejos reikalas rizikuoti ar ne smile.gif

Nieko neteigiu, tik šiaip keista pasirodė, nes buteliukas ir spaustukas labai gražiai atrodo, kiek matosi.

Beje, man atrodo, kad tokius buteliukus esu mačiusi creminėj doh.gif

Va čia geras video, kaip askirti Montale originalą:
https://www.youtube....h?v=TKgKtWeiXas
Ir dar vienas:
https://www.youtube....h?v=Lgh4EZ91zrU
Atsakyti
Na, apie tuos (tas) firmų konsultantus, jau buvo čia diskutuota, kad nežino net savo firmos ankstesnių flankerių ir pan. , taip, kad 100% pasitikėti neverta.
Beje, gal galite parašyti, kokie tie fake tinklalapiai, kad kartais neužsirautumėme? biggrin.gif
Beje , aš ne antrą liniją turėjau omeny, o tai kad buvo Roses Musk, o naujai išleido Intense Roses Musk, kur skirtumas yra tik +ambra. Turint omeny, kad visi Montale yra labai INTENSE, tai tas sviestas sviestuotas ir prašosi sąmokslo teorijų biggrin.gif Bet gal čia tik nevykusiai sužaidė su pavadinimu g.gif
Tų su įstrižom linijom buteliukų tiktai buvo Creminėje. Dar nesu mačiusi raudonų maišelių, bet gal ir būna g.gif
Dar radau Vinted pardavinėja panašų, tik su įstrižu užrašu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo theorema: 13 gegužės 2016 - 16:46
QUOTE(theorema @ 2016 05 13, 17:26)
Na, apie tuos (tas) firmų konsultantus, jau buvo čia diskutuota, kad nežino net savo firmos ankstesnių flankerių ir pan. , taip,  kad 100% pasitikėti neverta.
Beje, gal galite parašyti, kokie tie fake tinklalapiai, kad kartais neužsirautumėme? biggrin.gif
Beje , aš ne antrą liniją turėjau omeny, o tai kad buvo Roses Musk, o naujai išleido Intense Roses Musk, kur skirtumas yra tik +ambra. Turint omeny, kad visi Montale yra labai INTENSE, tai tas sviestas sviestuotas ir prašosi sąmokslo teorijų biggrin.gif Bet gal čia tik nevykusiai sužaidė su pavadinimu g.gif
Tų su įstrižom linijom buteliukų tiktai buvo Creminėje. Dar nesu mačiusi raudonų maišelių, bet gal ir būna g.gif
Dar radau Vinted pardavinėja panašų, tik su įstrižu užrašu.

Paziurejau vinted tai ten ir yra pardavinejami tie kvepalai, kuriuos pardaveja prieme atgal:)
Taip taip ,supratau apie Intense Roses Musk , gali buti ir toks variantas. Arba gal cia super senas ipakavimas ir tie kvepalai pasene .. Kas dabar zino ta tiesa.
Su istrizu as siandiena maciau kremineje violetinius oud , bet uzrasas nera istrizas kaip buvo ant tu kur pirkau , ir jo maiselis ir dezute vis gi juoda turi buti o ne ryski ruzava. Na kaip yra taip. Tikrai labai aciu visoms uz objektyvia diskusija ! smile.gif tikiuosi buvo naudina ne vien tik man smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Pink Pepper @ 2016 05 13, 16:25)
Nieko neteigiu, tik šiaip keista pasirodė, nes buteliukas ir spaustukas labai gražiai atrodo, kiek matosi.

Beje, man atrodo, kad tokius buteliukus esu mačiusi creminėj doh.gif

Va čia geras video, kaip askirti Montale originalą:
https://www.youtube....h?v=TKgKtWeiXas
Ir dar vienas:
https://www.youtube....h?v=Lgh4EZ91zrU

antram video tai reto baisumo butelys.. o ir skyle nagu jame prakrapstyta paliko gilu ispudi doh.gif
Atsakyti
QUOTE(MOja @ 2016 05 13, 21:00)
antram video tai reto baisumo butelys.. o ir skyle nagu jame prakrapstyta paliko gilu ispudi doh.gif

Kaip kirmėlių pragraužtas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(theorema @ 2016 05 13, 16:26)
Na, apie tuos (tas) firmų konsultantus, jau buvo čia diskutuota, kad nežino net savo firmos ankstesnių flankerių ir pan. , taip,  kad 100% pasitikėti neverta.
[...]

Ir aš tą patį atsiminiau.
Arba reikia paties direktoriaus /ės klaust biggrin.gif

QUOTE(MOja @ 2016 05 13, 20:00)

QUOTE(Pink Pepper @ 2016 05 13, 20:02)
Kaip kirmėlių pragraužtas biggrin.gif

lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(MenulynaSon @ 2016 05 13, 14:04)
Na ka gavau Is Montale parfums atsakyma - kvepalai nera autentiski. Nera kazkokiu antru liniju butent sio kvapo. Vadinasi viskas yra aisku, tuose tinklapiuose kur nare anksciau ikele - taip pat padirbiniai, ech kaip gaila. Pranesiu pardavejai . Dekoju uz diskusija. Siulyciau neapsigauti perkant pigiau , nes tikrai - skupas moka du kartus. P.s. Pardaveja buvo Evelina23 . Nekalinu jos , gal but pati nezinojo ka parduoda....

Perskaiciau istorija..tai man tik idomu paliko tas, kad pas mineta nare yra pardavinejami kiti montale 100tukai, prie kuriu rasoma kad pirkti creminej..tai idomu ar ji ir Jums sake kad is cremines ar ten siaip is oro skelbimuose parasius smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mimi88 @ 2016 05 18, 14:46)
Perskaiciau istorija..tai man tik idomu paliko tas, kad pas mineta nare yra pardavinejami kiti montale 100tukai, prie kuriu rasoma kad pirkti creminej..tai idomu ar ji ir Jums sake kad is cremines ar ten siaip is oro skelbimuose parasius smile.gif

Na ne , ji man to nesake, ji sake uzsakineja kvepalus is kazkokio zmogaus smile.gif
Atsakyti
Labas vakaras,

gal galėtumėte pagelbėti? Svarstau ar originalus testeris g.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti