Įkraunama...
Įkraunama...

Kvepalai: originalūs ar padirbti?

QUOTE(Pink Pepper @ 2016 05 02, 20:00)
Tuo, kad nedailus. Jeigu tamstai tinka, tai pirkit. Mačiau vintede už 16 eur parduoda biggrin.gif

tai tada gaunais, kad supermamos mamkų mylimas berniukas nedialius štampuoja doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2016 05 03, 00:12)
tai tada gaunais, kad supermamos mamkų mylimas berniukas nedialius štampuoja doh.gif  lotuliukas.gif

Gaunas, kad kažkas neprimato biggrin.gif Įdėk fotkę, tada ir šnekėsim. Netikiu, kad identiškai atrodo tas dugnas schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Pink Pepper @ 2016 05 03, 08:54)
Gaunas, kad kažkas neprimato biggrin.gif Įdėk fotkę, tada ir šnekėsim. Netikiu, kad identiškai atrodo tas dugnas schmoll.gif

Ne neprimato, o tauzija bele ką kai kas forume. Nu nėra tiek tų padirbtų kvepalų. Nėra smile.gif Kad senus, nupigintus užsienyje kažkas nuperka ir po to prekiauja, tai faktas, nes tai geras biznis, bet visus neoriginalumu iš eilės įtarinėti tai jau tikrai perdaug.
Aš ne fotografė, kad pulčiau čią viską iš eilės fotkinti. Be to, mano postas skirtas nuraminti tą narę, kuri turi tokius kvepalus. Galiausiai gali nueiti į Kristianą ir pasilyginti ir bus ramu.
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2016 05 03, 11:28)
Ne neprimato, o tauzija bele ką kai kas forume. Nu nėra tiek tų padirbtų kvepalų. Nėra smile.gif Kad senus, nupigintus užsienyje kažkas nuperka ir po to prekiauja, tai faktas, nes tai geras biznis, bet visus neoriginalumu iš eilės įtarinėti tai jau tikrai perdaug.
Aš ne fotografė, kad pulčiau čią viską iš eilės fotkinti. Be to, mano postas skirtas nuraminti tą narę, kuri turi tokius kvepalus. Galiausiai gali nueiti į Kristianą ir pasilyginti ir bus ramu.

Eik ir lygink, jei tau reikia irnesakyk.gif Net ir nesitikėjau, tiesą sakant, kad įdėsi tą fotkę, bile tik prisikabint, šumą pakelt, bet kai reik pagrįsti, tai jau nebe fotografė. Jei tokia tikra originalumu, tai nusipirk už 16 eur, gi geras deal'as biggrin.gif O jei man įtartini, tai tą ir pasakiau klausiančiajai. Jeigu išvis skaitei šitą temą, tai turėjai matyt, kad kaip tik dažniau rašom, kad originalūs, o ne "visus iš eilės neoriginalumu įtarinėjam".

Ir ten visai ne tos klausiančios narės kvepalai, ji tik svarstė, ar originalūs, gal pirkti norėjo. Jau matau, dingo tie kvepalai iš vinted. Gal Monteverte nupirko biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pink Pepper: 03 gegužės 2016 - 11:06
QUOTE(Pink Pepper @ 2016 05 03, 11:54)
Eik ir lygink, jei tau reikia irnesakyk.gif Net ir nesitikėjau, tiesą sakant, kad įdėsi tą fotkę, bile tik prisikabint, šumą pakelt, bet kai reik pagrįsti, tai jau nebe fotografė. Jei tokia tikra originalumu, tai nusipirk už 16 eur, gi geras deal'as biggrin.gif O jei man įtartini, tai tą ir pasakiau klausiančiajai. Jeigu išvis skaitei šitą temą, tai turėjai matyt, kad kaip tik dažniau rašom, kad originalūs, o ne "visus iš eilės neoriginalumu įtarinėjam".

Ir ten visai ne tos klausiančios narės kvepalai, ji tik svarstė, ar originalūs, gal pirkti norėjo. Jau matau, dingo tie kvepalai iš vinted. Gal Monteverte nupirko biggrin.gif

Šumą ne aš kėliau, aš kaip tik užtariau biggrin.gif Net neturite namuose tokių kvepalų, o kažką rašinėjate. Aš turiu iš jūsų daugumos mylimo manto ir teigiu, kad toks pat dugnas. Jei jūs teigiate kitaip, tai tuomet tą patį Mantą savo kaltinate. Taip gaunasi ax.gif
Žinote, aš tikrai neprivalau dėl jūsų gaišti savo laiką: fotografuoti, išiminėti foto, ją mažinti iki supermamos standartų ir jums kiloti. Susisiekite su Mantu ir jo paprašykite, gal dar turi tokių kvepalų ir žinosite. Jis bent pinigus gauna už juos, tai tegu ir pateikia jums įrodymus, o aš čia dykai jums nedirbsiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2016 05 04, 10:43)
Šumą ne aš kėliau, aš kaip tik užtariau biggrin.gif  Net neturite namuose tokių kvepalų, o kažką rašinėjate. Aš turiu iš jūsų daugumos mylimo manto ir teigiu, kad toks pat dugnas. Jei jūs teigiate kitaip, tai tuomet tą patį Mantą savo kaltinate. Taip gaunasi ax.gif
Žinote, aš tikrai neprivalau dėl jūsų gaišti savo laiką: fotografuoti, išiminėti foto, ją mažinti iki supermamos standartų ir jums kiloti. Susisiekite su Mantu ir jo paprašykite, gal dar turi tokių kvepalų ir žinosite. Jis bent pinigus gauna už juos, tai tegu ir pateikia jums įrodymus, o aš čia dykai jums nedirbsiu biggrin.gif

Nuotrauką padaryt ir įkelt būtų užtrukę trumpiau, nei čia tuos išvedžiojimus rašyt, tad nereikia čia apie laiko gaišimą rolleyes.gif Žinai, kad ne identiškas, tai ir nekeli, betgi onoras neleidžia pripažint. Mantu aš pasitikiu, nepasitikiu tavim wink.gif

Ir man visai nereikia turėt kvepalų, kad atpažinčiau neoriginalą mirksiukas.gif

QUOTE(mimi88 @ 2016 04 07, 10:21)

Va kaip atrodo originalas
user posted image

Net užrašas ne iš tos pusės, tai ką čia bekalbėti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pink Pepper: 04 gegužės 2016 - 10:45
QUOTE(Pink Pepper @ 2016 05 04, 11:37)
Nuotrauką padaryt ir įkelt būtų užtrukę trumpiau, nei čia tuos išvedžiojimus rašyt, tad nereikia čia apie laiko gaišimą rolleyes.gif Žinai, kad ne identiškas, tai ir nekeli, betgi onoras neleidžia pripažint. Mantu aš pasitikiu, nepasitikiu tavim wink.gif

Ir man visai nereikia turėt kvepalų, kad atpažinčiau neoriginalą mirksiukas.gif
Va kaip atrodo originalas

Net užrašas ne iš tos pusės, tai ką čia bekalbėti.

Rašau aš labai greitai, dėl to nesijaudink smile.gif
Koks dar užrašas ne iš tos pusės? Viskas tas pats biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2016 05 04, 16:08)
Rašau aš labai greitai, dėl to nesijaudink smile.gif

užrašas ne iš tos pusės ta prasme, kad buteliukai ant skirtingų pusių paguldyti - vienas ant užrašo(pavadinkime tai pilvu biggrin.gif ), o kitas - ant nugaros, kur užrašo nėra, tik numeriukas įspaustas.. Įsižiūrėkit, pasigilinkit. Neskubėkit.

doh.gif Monteverte, kodėl jums kyla toks didis noras gintis ir ginčytis? Jei bus ramiau - niekas jūsų nepuola, pati mušat, pati ginatės.. Kaip mano trimetis biggrin.gif

Bus nesmagu, jei pasijusite ignoruojama... ax.gif

Ai, beje, Pink Pepper, man nuotrauką įkelt į SM kaip į kosmosą nuskrist... Bet čia šiaip, pailiustravimui biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2016 05 04, 16:08)

Neiskenciau hihihi.gif ,Monteverde,ar Jus rimtai nematot kad is kitos? blink.gif
Atsakyti
RitaRazi,
disusija prasidėjo nuo šios narės pastabų, kurios yra, sutraukus į vieną postą:
QUOTE(Pink Pepper @ 2016 05 02, 20:00)
Dugnas tikrai įtartinas.

Tuo, kad nedailus. Jeigu tamstai tinka, tai pirkit. Mačiau vintede už 16 eur parduoda biggrin.gif

ax.gif
QUOTE(RitaRazi @ 2016 05 04, 16:29)
užrašas ne iš tos pusės ta prasme, kad buteliukai ant skirtingų pusių paguldyti - vienas ant užrašo(pavadinkime tai pilvu biggrin.gif ), o kitas - ant nugaros, kur užrašo nėra, tik numeriukas įspaustas.. Įsižiūrėkit, pasigilinkit. Neskubėkit.

doh.gif Monteverte, kodėl jums kyla toks didis noras gintis ir ginčytis? Jei bus ramiau - niekas jūsų nepuola, pati mušat, pati ginatės.. Kaip mano trimetis biggrin.gif 

Bus nesmagu, jei pasijusite ignoruojama...  ax.gif 

Ai, beje, Pink Pepper, man nuotrauką įkelt į SM kaip į kosmosą nuskrist... Bet čia šiaip, pailiustravimui biggrin.gif  biggrin.gif

Ačiū už paaiškinimą. Jūs teisi. Šito nepastebėjau, nes nesu ekspertė. Mane tik sudomino Pink Pepper postas dėl to užrašo ant dugno, nubėgau, pasiėmiau vyro buteliuką ir pasirodė tas pats, o jau ant kurios pusės tas Chanel užrašas, nebenagrinėjau.
Prie ko čia pasiginčyti? Šiaip užėjau į temą, radau pažįstamus kvepalus ir pamačiau, kad jie sudirbti. Patikrinau su savo, pasirodė tokie patys, tą ir parašiau. Košę tai ne aš užviriau, o Pink Pepper. Ji tai prikibo prie dugno, o ne prie buteliuko paties korpuso. Aš tik apgyniau dugną ir tiek. Tai gaunasi, kad ne man vienai čia reikia pasigilinti ir neskubėt, o PP taip pat biggrin.gif Aš bent jau nevaidinu ekspertės ir kiekvieno buteliuko čia įdėto nenagrinėju, tiesiog ėjau pro šalį ir pamačiau turimą prekę smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Monteverte: 06 gegužės 2016 - 15:41
Nereik skubėti dėl ko? Kad tu nusišnekejai, ne aš. Kai originalą pavadinsiu padielka, tada ir aiškink. Dabar, net būdama neteisi, nesugebi nusileist. Sakyk, ką nori, Monteverte, bet nedailus tas dugnas ir viskas. Tu bent į Chanel ženklą pažiūrėk. Ką reiškia "toks pats"? Kad ta pati info užrašyta? Nes nėra jis toks pats. Jei tik pagal užrašų sutapimą spręstume apie originalumą, tai didžioji dalis feikų būtų išteisinti. Ir nėr čia kuo labai didžiuotis, kad "apgynei" padielką. Kažkas gal patikėjo ir nusipirko.

Labai gerai, kad nevaidini ekspertės biggrin.gif Tau leidus, aš ir toliau kartais pavaidinsiu wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pink Pepper: 06 gegužės 2016 - 17:56
QUOTE(Pink Pepper @ 2016 05 06, 18:24)
Nereik skubėti dėl ko? Kad tu nusišnekejai, ne aš. Kai originalą pavadinsiu padielka, tada ir aiškink. Dabar, net būdama neteisi, nesugebi nusileist. Sakyk, ką nori, Monteverte, bet nedailus tas dugnas ir viskas. Tu bent į Chanel ženklą pažiūrėk. Ką reiškia "toks pats"? Kad ta pati info užrašyta? Nes nėra jis toks pats. Jei tik pagal užrašų sutapimą spręstume apie originalumą, tai didžioji dalis feikų būtų išteisinti. Ir nėr čia kuo labai didžiuotis, kad "apgynei" padielką. Kažkas gal patikėjo ir nusipirko.

Labai gerai, kad nevaidini ekspertės biggrin.gif Tau leidus, aš ir toliau kartais pavaidinsiu wink.gif

Tu tiek pat neteisi, nes nepastebėjai svarbiausio. Svarbiausias neoriginalumo įrodymas buvo tas, kurį pastebėjai ne tu, o RitaRazi. Taip kad ekspertė iš tavęs labai prasta, mokytis dar ir mokytis.
Ką ten žiūrėt į tą užrašą? Juk tai palietos, tikrai ne puikiausios kokybės nuotraukos. Žiūrėt galima tik sudėjus du buteliukus gyvai. O jei jau nagrinėji foto nuotraukas ir bandai ekspertę vaidinti, tai vaidink iki galo ir surašyk visus iki vieno pastebėjimus, nes minkšta ta tavo ekspertizė šį kartą buvo. 10 points go to Ritarazi, 1 point goes to Pink Pepper biggrin.gif
Atsakyti