RitaRazi,
disusija prasidėjo nuo šios narės pastabų, kurios yra, sutraukus į vieną postą:
QUOTE(Pink Pepper @ 2016 05 02, 20:00)
Dugnas tikrai įtartinas.
Tuo, kad nedailus. Jeigu tamstai tinka, tai pirkit. Mačiau vintede už 16 eur parduoda
QUOTE(RitaRazi @ 2016 05 04, 16:29)
užrašas ne iš tos pusės ta prasme, kad buteliukai ant skirtingų pusių paguldyti - vienas ant užrašo(pavadinkime tai pilvu
), o kitas - ant nugaros, kur užrašo nėra, tik numeriukas įspaustas.. Įsižiūrėkit, pasigilinkit. Neskubėkit.
Monteverte, kodėl jums kyla toks didis noras gintis ir ginčytis? Jei bus ramiau - niekas jūsų nepuola, pati mušat, pati ginatės.. Kaip mano trimetis
Bus nesmagu, jei pasijusite ignoruojama...
Ai, beje,
Pink Pepper, man nuotrauką įkelt į SM kaip į kosmosą nuskrist... Bet čia šiaip, pailiustravimui
Ačiū už paaiškinimą. Jūs teisi. Šito nepastebėjau, nes nesu ekspertė. Mane tik sudomino Pink Pepper postas dėl to užrašo ant dugno, nubėgau, pasiėmiau vyro buteliuką ir pasirodė tas pats, o jau ant kurios pusės tas Chanel užrašas, nebenagrinėjau.
Prie ko čia pasiginčyti? Šiaip užėjau į temą, radau pažįstamus kvepalus ir pamačiau, kad jie sudirbti. Patikrinau su savo, pasirodė tokie patys, tą ir parašiau. Košę tai ne aš užviriau, o Pink Pepper. Ji tai prikibo prie dugno, o ne prie buteliuko paties korpuso. Aš tik apgyniau dugną ir tiek. Tai gaunasi, kad ne man vienai čia reikia pasigilinti ir neskubėt, o PP taip pat
Aš bent jau nevaidinu ekspertės ir kiekvieno buteliuko čia įdėto nenagrinėju, tiesiog ėjau pro šalį ir pamačiau turimą prekę