Įkraunama...
Įkraunama...

Kvepalai: originalūs ar padirbti?

QUOTE(RitaRazi @ 2016 02 28, 22:21)
aš negaliu būti 100 proc. tikra, bet kažkada man irgi buvo paaiškinta (kaip ir basenote'uose rašo žmonės), kad TF yra tiesiog buteliukai kaip ir pardavimui, tiesiog didesnių taplų, kad testerių kaip tokių nebūna  g.gif
o dabar dar ryšium su padidėjusiu TF "grynuolių" antplūdžiu  g.gif pirkčiau tik iš tokių pardavėjų, kurie anksčiau nepavedė g.gif

ačiū visoms atsakiusioms 4u.gif
Atsakyti
astela99, tikrai neoriginalus tas testeris.
Atsakyti
QUOTE(astela99 @ 2016 02 28, 19:22)
Prašau konsultacijos - ar originalus testeris?

butu idomu toki pratestuoti rolleyes.gif
Jau rasiau apie pastebeta antpludi testeriniu pakuociu. Prasidejo nuo TF, dabar ir Amouage, ir By Kilian parduodami juokingomis kainomis.
Atsakyti
QUOTE(andorinha @ 2016 03 02, 02:06)
butu idomu toki pratestuoti  rolleyes.gif
Jau rasiau apie pastebeta antpludi testeriniu pakuociu. Prasidejo nuo TF, dabar ir Amouage, ir By Kilian parduodami juokingomis kainomis.

nu taip kaina tai tikrai juokinga, aciu visoms patvirtinusioms mano abejones 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mile @ 2016 03 05, 15:43)
Parduodu Yves Saint Laurent Black Opium EDP  90 ml EDP (testeris). Pora kartu pasipurskiau smile.gif Laiko gerai, kvapas geras, nu bet mano kvapas sad.gif 50 EUR Vilnius

user posted image

ar mile parduoda originalu testeri? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(rircik @ 2016 03 08, 14:32)

is tokios foto neaisku.. schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(rircik @ 2016 03 08, 13:32)

foto labai neaiski, bet jei atvirai manau kad neoriginalas cia. mano testerio kitokia dezute buvo, plius cia matau ant stiklo kazkoki uzrasai is nugareles, pas mane ant lipduko buvo parasyta kad testeris o cia turbut ant stiklo, siaip labai nelygus atrodo buteliuko virsus 4u.gif
va mano dezelka tokia buvo (aisku cia ne rodiklis nes pvz kleino euphorios originaliu testeriu bent keliu rusiu dezuciu pasitaiko),ir matyti kad buteliuko virsus lygus. atsiprasau uz foto kokybe
user posted imageuser posted image
siaip nesiimu garantuotai tvirtinti neoriginalumo, bet as asmeniskai nepirkciau 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mimi88: 10 kovo 2016 - 13:33
QUOTE(mimi88 @ 2016 03 10, 14:25)
foto labai neaiski, bet jei atvirai manau kad neoriginalas cia. mano testerio kitokia dezute buvo, plius cia matau ant stiklo kazkoki uzrasai is nugareles, pas mane ant lipduko buvo parasyta kad testeris o cia turbut ant stiklo, siaip labai nelygus atrodo buteliuko virsus 4u.gif
va mano dezelka tokia buvo (aisku cia ne rodiklis nes pvz kleino euphorios originaliu testeriu bent keliu rusiu dezuciu pasitaiko),ir matyti kad buteliuko virsus lygus. atsiprasau uz foto kokybe
siaip nesiimu garantuotai tvirtinti neoriginalumo, bet as asmeniskai nepirkciau 4u.gif

dabar paziurejau savo dezutes foto,tai maniske kaip jusiske ir ant buteliuko tester zodelis parasytas ant lipduko smulkiom raidem, ant dugno

aciu 4u.gif
Atsakyti
O LT Amouage ar buna neoriginaliu, siulo man is antru ranku rozini, neprapakuota, aisku gera kaina, bet bijau pirkti....
o ir cia kas blink.gif ? antpludis fake, kioskeliai, ar tikri Prancuzijos sandeliai geromis kainomis?
http://www.vinted.lt...-uzsakau?page=1

Jauciu,kad neuzilgo kvepeti prabangiais kvepalais bus nebe prabanga verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pichouette: 12 kovo 2016 - 14:08
QUOTE(Pichouette @ 2016 03 12, 14:05)
O LT Amouage ar buna neoriginaliu, siulo man is antru ranku rozini, neprapakuota, aisku gera kaina, bet bijau pirkti....
o ir cia  kas blink.gif ? antpludis fake, kioskeliai, ar tikri Prancuzijos sandeliai geromis kainomis?
http://www.vinted.lt...-uzsakau?page=1
Jauciu,kad  neuzilgo  kvepeti prabangiais kvepalais bus nebe prabanga verysad.gif

Aš manau, kad tikri geromis kainomis.

Na tai jeigu norit pirkti brangiai, tai ir toliau tą galit daryti, ar čia toks nepasitenkinimas, kad kiti nusipirks pigiau ir kvepės taip pat, kurie gal nepirktų parduotuvės kainomis? biggrin.gif Na tai dar yra Clive Christian ir Roja Dove, jei jau taip norisi išskirtinės prabangos.
Atsakyti
user posted image
ar originalus testeris?
Atsakyti
Atrodo originalus.
Atsakyti