Ramus vakaras viešbutyje, labai patiko virdulys ir arbatos-kavos rinkinukas kambaryje. Pagaliau ar tik ne pirmą kartą gyvenime paragavau iš pokelio vadinamosios "badasriubės", visai valgoma
Pusryčiai viešbutyje man labai tiko ir patiko. Viskas skanu kaip Lietuvoje
Nepasitaikė nei vieno nelabai valgomo produkto, ne taip kaip pietų šalyse
Kelių rūšių batonas, netgi moliūgų ir grūdėta juoda duona, aišku kitokia nei pas mus, bet vis artima dūšiai
Pasakiško skonio paštetas
net ir dabar prisiminus seilės nutįsta, rūkyta dešra su žiežirbas keliančia skūryte, oi kaip gardu. Ir sūris, patiko ne tiek sūris, kiek pats pjovimo procesas. Ten toks įrenginiukas, sukti rankenėlę tereikia. Na vyriokai savam stiliuje, o kaip čia jis sukonstruotas
gerai kad neišardė dar
Dar jogurtai, uogienės, bandelės, medus, sviestas, dribsniai, kava, arbata, nutela, ir sultys iš miltelių(aš taip manau), bet net ir tos tokios geriamos, nesijaučia laibai chemiškumo. Mano nuomone pusryčiai puikūs, o be to ne valgyti atvažiavome, bet susipažinti su vietiniais produktais visada smalsu.
Išsiruošiame į trasą
Diena pasitaikė šiek tiek lietinga. Bet nedidelis lietutis ne priežastis atsisakyti dviračių. Čia saugotis reikia labiau dviračio nei automobilio.
Vos ne miesto centre stotis.
Pirmiausia į Tivoli parką, bet... ir vėl per anksti ateiname
Dar nedirba
Kaip visada planas keičiasi, einame tolyn.
Nespėjame įsibėgėti ir jau Strøget gatvė matosi (ilgiausia pirkinių gatvė Europoje) Tik kažkodėl užmirštama pažymėti kad dar ir viena iš brangesnių Europos pirkinių gatvių
Magnetukas 5 eurai, apie didesnius pirkinius nė nešneku.
Vitrina priminė kad Legolendas juk Danijoje
Papildyta:Gineso rekordų muziejus, į šį neiname, kažkaip man ne prie dūšios tokio stiliaus muziejai
Čia didžiausias pasaulio žmogus
O taip jis atrodė sėdintis