QUOTE(miodei @ 2015 11 18, 11:28)
Tai šitas momentas ir yra didžiausias klaustukas, ar gali būti pigiai ir kokybiškai
Aš irgi dažnai sau užduodu tokį klausimą: ar tikrai pigiai gali būti ir kokybiškai. Kartais gali, bet kartais ne. O jei ir gali būti kokybiškai, tai greičiausiai reikės daug laiko praleisti su jais ir žiūrėti ar viską padarė, kaip žadėjo.
Kiek pamenu, tai Evacon žadėjo pirkti savo gręžimo mašiną, todėl gal čia gali padaryti šiek tiek geresnę kainą. Bet sutaupymas tikrai nebus labai ženklus. Kas dar lemia stipriai mažesnę kainą, bet ilgą net 5 metų garantiją? Ir kam ta garantiją taikoma? Gal čia kaip Kia modeliai: 7 metų garantija, bet tik keliams mazgams. Man "Alpha Innotec" 5 metų garantiją duoda absoliučiai viskam nieko neišskirdami. Reikia tik siurblį iki kito rudens prijungti prie interneto. O tas internetas tam, kad jie nuotoliu būtų galėtų ne tik stebėti siurblio darbą, bet ir jį reguliuoti. Aišku, kad nustato tokius parametrus, kad jie būtų kuo palankesni siurbliu, bet nebūtai gręžiniui. Todėl pradėjau abejoti dėl tos 5 metų garantijos.
Papildyta:
QUOTE(knopke* @ 2015 11 18, 11:33)
Vat, ir susiduriam su dilema, santechnikai aiskina, kad nepatiks, kad nebus gerai, kad daugeliui state ir veliau prase atjungti termostatus
Mano name siurblį montavęs santechnikas (Saulės šiluma) irgi burbėjo, kad pasyvi vėsinimo funkcija - kaip šuniui penkta koja. Jis atsieit klausė 2 žmonių, kurie turi tokią funkciją, tai niekas nenaudoja. O "Tenko" sako, kad žmonės kaip tik naudoja ir yra patenkinti. Aš manau, kad naudosiu, bet laikas parodys. Tokią prieštaringą nuomonę gali reikšti tik tai, kad arba kažkas blogai sumontuota, arba tam tikros funkcijos (termostatai, pasyvi vėsinimo funkcija) tikrai nėra reikalingos.