QUOTE(tuti-fruti @ 2017 01 11, 23:19)
Man jau galva susisuko.. buvau radusi pora Bosch variantu, kuriuose nera kubeliu pjaustymo (man jo nereikia) ir nei vieno modelio nebegamina. Lieka vienintelis variantas bosch 52421. Gal nebent kazkam reikia kubeliu pjaustymo disko? Nusipirkusi kombaina parduociau uz gera kaina :-D nemegstu kai nenaudojamos dalys metosi. Ir peiliu nereikia... o gal yra variantas, kur butu tik kablys, maisykles, mesmale, sulciaspaude ir kokteiline?
Turejau is Lidl pirkta kombaina, viskas su juo super, bet pardaviau, nes indas 6,3l! Buciau turejusi galimybe apziureti buciau nepirkusi...
as nusipirkau MUM 57860
http://pigu.lt/buiti...inas?id=4430273
pirkausi toki nes pasirode tvirtesni kiausiniu plakimo ir teslos maisymo antgaliai. Bent kiausiniu plakimo antgalis visas metalinis, kai kituose plastmasiu yra.
Darzoviu pjaustymo visa dalis yra mazesne ir lengviau susideda nei su kubeliais priedas (cia irgi buvo pliusas, kai rinkausi si modeli), jis daug didesnis griozdas. Beto cia buvo papildomi priedai azijietiskom darzovem ir bulvem tarkuoti. Is tarkavimo disku labai patiko azijietiskas; bulviu tarkavimo man senas philipsinis graziau sutarkuodavo, o cia arba reikia igusti, bet man tokiu ilgesniu tarkiu gavosi, nezinau kaip paaiskinti
Ir nepatiko burokine tarka, nes tarkuoja dvigubai didesniais gabaliukais nei iprastine rankine.
Nusipirkau papildomai kubeliais pjaustymo prieda. Labai patiko siame puslapyje auksciau isdestyta nuomone, kad reikia gerai pagalvoti ar daznai ta prieda naudosit? Dariau 1 karta balta misraine, tai supjauste viska idealiai, pasiskaicius pirma pjausciau kiausinius, o paskui kitus produktus. Tai kubeliai idealus, viskas vyksta greitai. Na bet kombaina turiu nuo spalio, ir ta misraine dariau tik 1 karta, kada vel darysiu tai neaisku
kokteiline plaka gerai, tik man mazoka
sakyciau tai daiktas 2 zmonem
bet dabar ir philipsas ir kenwoodas mazas gamina, nera pasirinkimo cia.
o mesmale mane nuvyle. Buvusio senuko philipso daug paprasciau susidedavo, buvo stabili. O cia kazkokiu gumeliu dar papildomai prideta snargliniu, kurios neaisku kiek laikys, sieteli malti mesai radau tik viena, pati mesmale visa dreba kreta malant, atrodo kaip paskutini atodusi atiduos tuoj
ir tas padeklas virs mesmales irgi toks visas judantis. Gal dabar ir philipsai taip pat pagedo nezinau, bet pries desimt metu pirktas philipsas mesmale buvo idealiai padares.