Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės kombainai - 5

QUOTE(Jolancike @ 2016 06 09, 14:32)
Galvoju apie BOSCH MUMXL40G ar kažką panašaus, galbūt yra atitinkantis mano poreikius kombainas ir už mažiau pinigų  g.gif Į plastmasinius dairytis turbūt neverta, bijau kad ilgai nelaikys jie...
Mano paminėtas kaip supratau tešlą maišo puikiai, tarkuoja stambiai ir smulkiai, turi azijietiško smulkinimo peilį, pjaustymas skiltelėmis. Bulvių netarkuoja ir kubeliais nepjausto ? Peilį fri bulvytėms radau, kad galima pirkt atskirai.
Padėkite išsirinkti...  doh.gif

Visus priedus, kas perkama atskirai galit pasižiūrėti čia: aprašymas Priedai skiltis. Bulvių tarkavimo diskas yra, o kubeliais ne. Dar siūlyčiau MUM5 serijos kombainus pasižiūrėti.
Atsakyti
QUOTE(Tanite @ 2016 06 09, 14:01)
Visus priedus, kas perkama atskirai galit pasižiūrėti čia: aprašymas Priedai skiltis. Bulvių tarkavimo diskas yra, o kubeliais ne. Dar siūlyčiau MUM5 serijos kombainus pasižiūrėti.

Ačiū. Jei noriu pjaustyti kubeliais ir nevargti ieškant atskirai kubelių pjaustymo disko, suprantu, kad lieka vienintelis variantas Bosch MUM54251, iš ankstesnių temų skaičiau, kad buvo nemažai jį perkančių. Bulvių tarkavimo diską teks pirkti atskirai, na bet pliusas, kad dukart pigesnis nei Bosch MUMXL40G. rolleyes.gif
Atsakyti
Vis tik gerai apgalvojusi pasirinkau viduriuką - BOSCH MUM57860. Paskaičiau atsiliepimus, kad Bosch MUM54251 kombaino plastiko detalės žmonėm užkliuvo, mano pasirinkto modeliuko maišymo, plakimo priedai geresnės kokybės, kaip brangesnių modelių Bosch MUMXL40G. Jei reiks kubelių pjaustymo, nusipirksiu papildomai. Jau dariau mielinę tešlą bandelėms, super atliko savo darbą. Tik reiks nusipirkt dar vieną dubenį, man tai būtinas daiktas, nes dažnai reikia kokius baltymus atskirai išplakt. Dar svarstau apie ledų gamybos priedą Bosch MUZ5EB2, pigiausiai radau Lietuvoj už 80 Eur. Gal kas turit, ar verta ? Labai norėčiau savo šeimai pagamint ledų, brangaus aparato pirkt nenoriu, o tų paprastesnių funkciją turbūt atlieka tas kombaino priedas. SM neradau apie Bosch MUZ5EB2 atsiliepimų. Negi niekas nenaudojat ? rolleyes.gif
Atsakyti
Sveiki,
ieskau virtuvino kombaino tokio tipo
user posted image

nei pjaustykliu nei tarkavimu nereikia, tik teslai (skystai ir kietai..)

Gal galit ka parekomenduoti nelabai brangaus, nes naudociau nedaznai smile.gif
Atsakyti
gal daugiau kas patarimu duotu apie MCM68885 ? ir galbut kuo MUM serija geriau uz MCM ?
Atsakyti
QUOTE(MrGreitis @ 2016 07 10, 19:53)
gal daugiau kas patarimu duotu apie MCM68885 ? ir galbut kuo MUM serija geriau uz MCM ?

Jei tešlos minkymas neaktualu, tai galima rinktis ir MCM seriją, bet jei dažnai plaksit, minkysit ir maišysit, geriau MUM serija. Mačiau youtube filmuka, kur lygino abiejų tipų (ne bosh) kombainus, gal padės pasirinkti. Va jis

https://www.youtube....h?v=LIJUXSHhxME
Atsakyti

Pasimeciau 😚
Kad pirksiu MUM serijos kombaima tai nutarta, bet kokį, man tik skaiciukai ten skiriasi , kartais dar koks priedas idetas ar pakeistas.
Reik maišyti tešlai,
Smulkinti daržoves, tarkuot bulves, mėsmalě gerai but, bet galima dasipirkt.
Nei sulciaspaudes, nei kokteiliniu, nei asmeninio trintuvo ar panasiai man nereik. Turiu lengviau naudojamus.
Patarkit koki pirkt.plyz🌹
Papildyta:
QUOTE(Jolancike @ 2016 06 26, 20:52)
Vis tik gerai apgalvojusi pasirinkau viduriuką - BOSCH MUM57860. Paskaičiau atsiliepimus, kad Bosch MUM54251 kombaino plastiko detalės žmonėm užkliuvo, mano pasirinkto modeliuko maišymo, plakimo priedai geresnės kokybės, kaip brangesnių modelių Bosch MUMXL40G. Jei reiks kubelių pjaustymo, nusipirksiu papildomai. Jau dariau mielinę tešlą bandelėms, super atliko savo darbą.

Kaip jums jis ? Gerai dirba ? Viskas tvarkoj? Ar noretusi jau kitokio ?
Atsakyti
Labas, gal kas yra pirkes lietuvoje teslos maisykle buitiniam naudojimui (gali buti koks rimtas kombainas). Nereikia tu PRO su didelem talpom ? Ar koks KitchenAid 5KSM150 pajegus butu ismaisyti tesla picoms, tortams, duonai ir panasiai ? Gal kas turi ir naudoja siuos produktus ir gali pasidalinti pastebejimais.
Nes kiek esu bandes tu Bosch, Kenwood ir kitos velniavos kombainu, tai visiskai niekam tike siam aspektui: jokio stabilumo, vos pasuka kietesne tesla, kad ir minkstesnes didesni kieki nei 1ltr. jau sunkiai suka...
Atsakyti
QUOTE(Augė @ 2016 07 12, 19:44)
Kaip jums jis ? Gerai dirba ? Viskas tvarkoj? Ar noretusi jau kitokio ?

Aš labai patenkinta savo kombainu. Maišiau įvairias tešlas, įskaitant ir mielinę, puikiai susitvarkė. Yra ir mėsmalė, nedidelius kiekius puikiai sumala. Naudojau ir kokteilinę, citrusų sulčiaspaudę, ir daržoves tarkavau, priekaištų neturiu. Tik nusipirkau antrą dubenį, nes dažnai tešlą reik daryt dvejuose, net elementariam varškės apkepui baltymus atskirai išplakt, man su dviem dubenim daug patogiau. Dar neišbandžiau įsigyto ledų gaminimo priedo, bet artimiausiu metu ir tą išbandysim. Vertas savo kainos aparačiukas manau. thumbup.gif
Man šitas kombainas - BOSCH MUM57860 pakankamai stabilus atrodo, kojelės su guminiais siurbtukais, juda kažkiek aišku tešlą sukdamas, bet nesmarkiai. Tešlos iki 2 kg max gali gamint, panašiai tiek ir minkiau, išsuko normaliai. Dar fainas dalykas, kad laidas susitraukia.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jolancike: 14 liepos 2016 - 15:17
QUOTE(Jolancike @ 2016 07 14, 15:10)
Aš labai patenkinta savo kombainu. Maišiau įvairias tešlas, įskaitant ir mielinę, puikiai susitvarkė. Yra ir mėsmalė, nedidelius kiekius puikiai sumala. Naudojau ir kokteilinę, citrusų sulčiaspaudę, ir daržoves tarkavau, priekaištų neturiu. Tik nusipirkau antrą dubenį, nes dažnai tešlą reik daryt dvejuose, net elementariam varškės apkepui baltymus atskirai išplakt, man su dviem dubenim daug patogiau. Dar neišbandžiau įsigyto ledų gaminimo priedo, bet artimiausiu metu ir tą išbandysim. Vertas savo kainos aparačiukas manau.  thumbup.gif
Man šitas kombainas - BOSCH MUM57860 pakankamai stabilus atrodo, kojelės su guminiais siurbtukais, juda kažkiek aišku tešlą sukdamas, bet nesmarkiai. Tešlos iki 2 kg max gali gamint, panašiai tiek ir minkiau, išsuko normaliai. Dar fainas dalykas, kad laidas susitraukia.

Dekui. As dar vistiek pasimetus. Vyras sako pirkt galingesni
Atsakyti
Mama jau virš metų turi MUM 54240.
Yra ten visokių priedų - ir tarkavimo ir mėsmalė, dar kažkas.
Bet ji to viso beveik nenaudoja.
Rinko vien dėl tešlos minkymo, nes turi problemų su ranka. Ji patenkinta kombainu.

Padėjau rinktis modelį, nes nežinojo ką rinktis. Tai tada daug skaičiau forumuose, visur buvo pasikartojantis patarimas - jei daugiau bus naudojamas tešlai, tai rinktis ne mažesnį nei 900W galingumą.
Atsakyti
O ka manote apie toki Turbotronic TT-008, radau akcija uz 60 euru. Man tesloms reikia.. g.gif

http://zline-world.c...08-stand-mixer/

ar geriau toks uz 80 euru.. doh.gif

http://royaltyline.c...ces/rl-pkm1400/
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Shalimar: 15 liepos 2016 - 18:50