Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės kombainai - 5

Sveikos, gal kas turite ir naudojate Electrolux EKM4200 - pasidalinkite informacija ar patogus toks daržovių pjaustymo būdas. Aš turiu philips essence, čia daržovės tarkuojamos uždaram inde, todėl neramu, ar tarkuojamos jos nesitiškės aplink?
Lauksiu info ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Šokoladė @ 2015 12 07, 17:35)
koki pirktumete sau? ar verta pirkti ir investuoti antra tiek i ta pati paciausia?

Man sočiai užtektų ir pigesnio, nes nesu kažkokia super šeimininkė, daugiau gaminu nebent savaitgaliais, todėl pajėgumo ir funkcijų užtektų ir mum5...
Bet čia tik mano asmeniniai poreikiai, kitiems visai galbūt kitko reikia, tad spręskit pagal save. smile.gif
Atsakyti
Ar galima rasti kažkur Bosch Mum5 papildomai nusipirkt tradicinę burokinę tarką? Gamintojo puslapyje tokio priedo nerandu, bet senose temose matau, kad buvo apie tokius kalbėta, tik nuorodos jau nebeaktuvios unsure.gif
Atsakyti
Sveiki,

Senasis Braun kombainas po 10 tarnavimo metų pagaliau sulūžo. Atsinaujinome į Bosch MCM68885. Pagrindas pas mus yra pjaustymas ir maišymas, bei reikalinga didesnė talpa, tad pasirinkimas būtent toks. Iš atsiliepimų forumuose ir iš video youtube matėsi, kad pjausto tikrai gerai, ką galime patvirtinti ir mes biggrin.gif. Kol kas ir išbandėme tik pjaustymą ir kokteilinę. Vėliau parašysiu kaip kitos funkcijos veikia.
Atsakyti
Nusipirkusi Bosch MUMXL 20C ir priedų rinkinį gausiu tą patį Bosch MUMXL 40G? Skirsis tik spalva ir laido sutraukimas?
Atsakyti
Sveikos, gal kuri turi kenwood KMC050 modeliuka? Ką gero galėtų apie jį papasakoti smile.gif Tiesa gal susidūrėte su kombainų pagaminimo vieta, t.y aš nusižiūrėjau kombainą kuris pasirodo iš kinijos, sako dar būna prancūziški, vokiški ir pan., kur gauti ne kinietiškų kombainų. Ačiū
Atsakyti
QUOTE(jurgina1975 @ 2015 12 03, 21:29)
Sveikos, gal kas turite ir galite pasidalinti informacija apie kombaina KitchenAid 5KFP1335ECU

http://www.derekis.l...uct/5kfp1335ecu

Turiu Kitchenaida, tik ts pati didziausia
Atsakyti
Neseniai nusipirkau BOSCH MSM88190 blenderį su tarkavimo indu. Komplektacija ir indų dydžiai tobuli.

Bet labai esu nusivylusi blenderiu, nes tikėjausi kad jis bus galingesnis už mano nusilpusį 6 metų phillips 700 w. O šitas bosch 800w sunkiai blenderiuoja kietesnius produktus, nepakabina žolių, jos vis malasi aplinkui ir nepakliūna po peiliais sad.gif tuo tarpu senukas įveikdavo visus žalius kokteilius.

Gal kas turite atsiliepimų būtent dėl šio bosch blendrio... tikriausiai maža tikimybė kad čia koks gamyklinis brokas sad.gif sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Rami-Puma @ 2016 05 30, 16:31)
Neseniai nusipirkau BOSCH MSM88190 blenderį su tarkavimo indu. Komplektacija ir indų dydžiai tobuli.

As turiu tokio tipo Braun. Pas mane yra du mygtukai. Vienas "paprastas", kitas - turbo funkcija. Kiek nuotraukose ziurejau jusu modeli ir jei gerai iziuriu, tai ir pas jus irgi turi buti ta turbo funkcija. Kai isigyjau savo, is pradziu irgi buvau siek tiek nusiminus, nes kai reikedavo ka nors stipriau, "smarkiau" pakapoti, "pablenderiuoti" ar tas pacias zoleles su koteliais susmulkinti, tai beveik ju neimdavo, nors greitis budavo ant maksimumo nustatytas. Bet po to "atradau" ta mygtuka "turbo", zinokit dabar kapoja viska kaip bite. Tik atsiminkit, kad negalima per ilgai laikyti "turbo" mygtuko. Na, o jei zoleles su kotais labai ilgos (kaip pvz. krapai su stiebais), as perpjaunu i 2 - 3 dalis.
4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Renata123 @ 2016 05 30, 18:06)
As turiu tokio tipo Braun. Pas mane yra du mygtukai. Vienas "paprastas", kitas - turbo funkcija. Kiek nuotraukose ziurejau jusu modeli ir jei gerai iziuriu, tai ir pas jus irgi turi buti ta turbo funkcija. Kai isigyjau savo, is pradziu irgi buvau siek tiek nusiminus, nes kai reikedavo ka nors stipriau, "smarkiau" pakapoti, "pablenderiuoti" ar tas pacias zoleles su koteliais susmulkinti, tai beveik ju neimdavo, nors greitis budavo ant maksimumo nustatytas. Bet po to "atradau" ta mygtuka "turbo", zinokit dabar kapoja viska kaip bite. Tik atsiminkit, kad negalima per ilgai laikyti "turbo" mygtuko. Na, o jei zoleles su kotais labai ilgos (kaip pvz. krapai su stiebais), as perpjaunu i 2 - 3 dalis.
4u.gif

Taip, tas mygtukas naudojamas pas mane smile.gif Irgi smulkinu ilgas žoles ar mėsą skersai raumens. Bet sakau, galingumas ryškiai nuvylė sad.gif
Atsakyti
Gal kas žinot ar Bosh MUM serijos kombaino kokteilinėje galima karštus produktus smulkinti? Nerandu info instrukcijoje doh.gif
Atsakyti
Sveikos, aptarinėjančios virtuvės pagalbininkus 4u.gif Prisidedu prie besirenkančiųjų gretų biggrin.gif Skaičiau ir senesnes temas ir visai susipainiojau tarp tokios kombainų gausos ir galimybių. Todėl prašau pagalbos blush2.gif
Man aktualiausios yra šios funkcijos:
1. bulvių tarkavimas (blynams, kugeliui, cepelinams)
2. tešlos minkymas
3. įvairūs peiliai pjaustymui, kapojimui, būt gerai pjaustymas kubeliais, azijietiškas smulkinimo peilis, peilis fri bulvytėms ( tinka galimybė įsigyti diskus atskirai).
Galvoju apie BOSCH MUMXL40G ar kažką panašaus, galbūt yra atitinkantis mano poreikius kombainas ir už mažiau pinigų g.gif Į plastmasinius dairytis turbūt neverta, bijau kad ilgai nelaikys jie...
Mano paminėtas kaip supratau tešlą maišo puikiai, tarkuoja stambiai ir smulkiai, turi azijietiško smulkinimo peilį, pjaustymas skiltelėmis. Bulvių netarkuoja ir kubeliais nepjausto ? Peilį fri bulvytėms radau, kad galima pirkt atskirai.
Padėkite išsirinkti... doh.gif
Atsakyti