Įkraunama...
Įkraunama...

Dulkių siurbliai - 6

QUOTE(SmtmsCrazy @ 2016 02 22, 22:23)
Nebutinai tik cikloninio, gali but ir su maiseliais. Svarbu, kad filtras butu geras, pritaikytas augintiniams, ekonomiskas, tinkantis parketui bei kilimams, bei su 360 lapsniu apsisukancia zarna.

Jei planuojate turėti augintinį, ypač jei didesnį/daugiau besišeriantį, rekomenduočiau cikloninį. Maišeliai greit prisipildys, reiks dažnai keisti arba, jei keisit rečiau, sumažės trauka. Cikloninį po kiekvieno siurbimo ištuštinsite ir vėl galia bus maksimali.
Filtrų specialiai augintiniams nebūna, būna žemesnės dulkių sulaikymo klasės arba aukštesnės (dažnai Hepa 13 ar 12). Būna specialūs antgaliai, kuriais lengviau išvalyt šuns plaukus iš kilimu ir pan. (dažniausiai su šepetėliais). Kokį maždaug biudžetą planuojat skirt?
Atsakyti
QUOTE(SmtmsCrazy @ 2016 02 22, 21:23)
Nebutinai tik cikloninio, gali but ir su maiseliais. Svarbu, kad filtras butu geras, pritaikytas augintiniams, ekonomiskas, tinkantis parketui bei kilimams, bei su 360 lapsniu apsisukancia zarna.

Turintiems augintinius tik su vienkartiniais maišeliai siūlau pasižiūrėkite MIELE Complete C3 Electro Plus Marine thumbup.gif
Atsakyti
Ar kas nors yra isirenge stacionaria dulkiu siurbimo sistema su automatiskai sutraukiama zarna? Noreciau atsiliepimu/ patarimu/konsultacijos.
Atsakyti
QUOTE(bezdzioniukas @ 2016 02 22, 20:47)
Kokį maždaug biudžetą planuojat skirt?

Iki 250 eur smile.gif
Atsakyti
Laba, pirksiu ir aš siurblį-šluotą, tik KOKĮ??????

3 vaikai, vyras, 2 šuniukai............. 3k.butas, kilimų nerasta, tik prie durų. Vaikams dabartinis siurblys tampyti per sunku (tam kur 17m., tai ne, 10tmečiui), todėl lababi gerai nusimuilinti nuo darbo būna biggrin.gif
o ir man pačiai sunku lenktis ir keturpesčiai šliaužioti į dieną po kelis kartus. Būsiu labai dėkinga už patarimus kas jau turi įsigiją.
Atsakyti
o kaip elecroliuxo , pvz My Webpage, butas mazas, nera kilimu, aktualu mazas + siurbliukas (auginame papugas), ka manote?
Nenoriu jokiu laidu - pakraunamas
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo S@gi: 03 kovo 2016 - 12:00
QUOTE(S@gi @ 2016 03 03, 11:59)
o kaip elecroliuxo , pvz My Webpage, butas mazas, nera kilimu, aktualu mazas + siurbliukas (auginame papugas), ka manote?
Nenoriu jokiu laidu - pakraunamas

Gavau tokį dovanų ...išsivežiau į sodybą tai nesužavėjo mane jis...baigi siurbti tai nedidelis kiekis šiukšlių iškrenta iš siurblio doh.gif na bet kaip sodybai tai lai būna bet namuose matyt tik virrtuvej jam vieta....galvoju kad Electrolux ZB3105 būtų geresnis(bet tikrai nežinau ar nesusidursite ir su tokiu su tokia problema)....ar Electrolux ZB3013
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kikker: 03 kovo 2016 - 12:13
QUOTE(Kikker @ 2016 03 03, 13:11)
Gavau tokį dovanų ...išsivežiau į sodybą tai nesužavėjo mane jis...baigi siurbti tai nedidelis kiekis šiukšlių iškrenta iš siurblio doh.gif na bet kaip sodybai tai lai būna bet namuose matyt tik virrtuvej jam vieta....galvoju kad Electrolux ZB3105 būtų geresnis(bet tikrai nežinau ar  nesusidursite ir su tokiu su tokia problema)....ar Electrolux ZB3013

Pavyzdžiui Dyson - man idealesnio nėra smile.gif tiesa pas mane Dyson Animal Pro smile.gif Susiurbia puikiausiai, greitai, patogu...net įpratau jį vežioti su savimi, jei lekiam kur nors savaitėlei.

Vienintelis minusas - ar įmanoma kur nors Lietuvoje įsigyti papildomą įkroviklį siurbliui Dyson V6? Nes bazinis įdėtas į laikiklį, kuris prigręžtas prie sienos jau...ir kitaip jo įdėti nelabai išeina, todėl kur nors važiuojant reikalingas atsarginis...
Atsakyti
QUOTE(edita_s @ 2016 03 04, 09:45)
Pavyzdžiui Dyson - man idealesnio nėra smile.gif tiesa pas mane Dyson Animal Pro smile.gif Susiurbia puikiausiai, greitai, patogu...net įpratau jį vežioti su savimi, jei lekiam kur nors savaitėlei.

Vienintelis minusas - ar įmanoma kur nors Lietuvoje įsigyti papildomą įkroviklį siurbliui Dyson V6? Nes bazinis įdėtas į laikiklį, kuris prigręžtas prie sienos jau...ir kitaip jo įdėti nelabai išeina, todėl kur nors važiuojant reikalingas atsarginis...

Jo Jūsų Dyson fainas thumbup.gif thumbup.gif ....pabandykite pasidomėti servise http://www.bcsc.lt/ dėl papildomo kroviklio 4u.gif
Atsakyti
Ieškau elektrinės šluotos-svarstau Dyson, tik kokį modelį rinktis ir kas Lietuvoj juos pardavinėja?
Nėra jokių gyvūnų ir kilimų-tik medinės grindys ir plytelės, laiptai..
Ten lyg skiriasi modeliai pagal grindų paviršius g.gif
Atsakyti
Pirmadieni parsitempiau sita nuostabu daikta
ZB5022

Ir nuo pat pirmos minutes jis mano geriausias draugas smile.gif super daiktas nezinau kaip gyvenau be j. kasdienineje namu ruosoje tai tik ciupt ir prasilekiai, ar trupiniu virtuveje ar kokiu dulkeliu pukeliu vonioje nu negaliu atsidziaugti thumbup.gif traukia super pasvietimas labai smagus reikalas kur tamsesniuose kampeliuose. Internetinese parduotuvese dar ir kaina padori visai gaunasi tik reikai pasidereti netingeti smile.gif
Atsakyti
sveiki,
reikia patarimu g.gif

ieskau siurblio, reikia kad siurbtu ir kilimus ir laminata. Yra gyvunu su plaukais. Kaina nesvarbi. reikia kokybes. Plaunamo nereikia.
Galvoju kad tos sluotos visai fainas daiktas... g.gif ax.gif

HELP 000189.gif
Atsakyti