Įkraunama...
Įkraunama...

Dulkių siurbliai - 6

QUOTE(pupune @ 2016 01 22, 05:43)
Parekomenduokit siurblį - el.sluotą. 4u.gif
Generaliniam namų tvarkymui turime siurblį.
Dabar norėčiau patogios el.šluotos su kuria kiekvieną rytą galėčiau "prasieiti" virtuvę ir pagrindinius kambarius.
P.S..Gyvūnų nelaikome.
Nesinoretų brangaus, nebent butų verta mokėti  biggrin.gif

pasižiūrėkite Bosch BBH21631 arba Electrolux ZB3106
http://www.bosch-hom...l?source=browse
http://www.electrolu...orapido/zb3106/
Atsakyti
Norejau pasitikslinti o nemažas galingumas dulkių siurblio šluotos 17w?, nes dulkių siurblys šluota Bosch BCH6256N1 yra 2400 w? Ar kažko nesuprantu? O gal kas turite ELECTROLUX zb3015sw?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo wauuu: 29 sausio 2016 - 11:44
Sveiki, prasau patarimo dél dulkių siurblio šluotos... Atsibodo tie laidai, maiseliai, ilgos "zarnos" ir t.t., namuose mazameciai trys vaikai - tai siurbti reikia vos ne po kiekvieno pavalgymo... doh.gif Kilimu praktiskai nera, pirmame aukste plyteles, antrame laminatas, bet kiekviena diena siurbsiu gal tik pirmo auksto erdve... I ka reiktu kreipti demesi, ko vengti - patarkit, prasau, nes vyras amzinai komandiruotese, tad ir pasitarti nera kaip. Please.... Aciu labai uz atsakymus. drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(KristinaBal @ 2016 02 06, 11:09)
Sveiki, prasau patarimo dél dulkių siurblio šluotos... Atsibodo tie laidai, maiseliai, ilgos "zarnos" ir t.t., namuose mazameciai trys vaikai - tai siurbti reikia vos ne po kiekvieno pavalgymo...  doh.gif Kilimu praktiskai nera, pirmame aukste plyteles, antrame laminatas, bet kiekviena diena siurbsiu gal tik pirmo auksto erdve... I ka reiktu kreipti demesi, ko vengti - patarkit, prasau, nes vyras amzinai komandiruotese, tad ir pasitarti nera kaip. Please.... Aciu labai uz atsakymus.  drinks_cheers.gif

Šio mėnesio Stiftung Warentest žurnale yra straipsnis apie tokias šluotas. Viso jo neskaičiau, tik užmečiau akį, bet išvada tokia, kad visi siurbia vidutiniškai arba blogai, greičiau genda ir t.t. Taigi, jei norite švaros, ieškokite patogaus siurblio su laidu, o šluotą galite nusipirkti kaip papildomą, kai kur nors reikia greitai prasiurbti. Pirmą vieta - Dyson SV05 v6 absolute, antra - Bosch BCH6L2560 Athlet.
Atsakyti
Sveiki gal galite patarti kuri siurbli rinktis, thomas multi clean x10 parquet ar philips aqua trio pro fc7080? Kuriz geriau plauna, ir kuri lengviau priziureti?
Atsakyti
QUOTE(Babauzis22 @ 2016 02 08, 00:55)
Sveiki gal galite patarti kuri siurbli rinktis, thomas multi clean x10 parquet ar philips aqua trio pro fc7080?  Kuriz geriau plauna, ir kuri lengviau priziureti?

Apie thomas multi clean x10 nieko negaliu patarti, o fc7080 turiu, idealus variantas, jei nėra kilimų (kilimų neplauna). Priežiūra labai paprasta, baigus plauti tereikia įpilti 300 ml į specialų padėklą ir 15 s įjungti.
Atsakyti
QUOTE(bezdzioniukas @ 2016 02 08, 16:27)
Apie thomas multi clean x10 nieko negaliu patarti, o fc7080 turiu, idealus variantas, jei nėra kilimų (kilimų neplauna). Priežiūra labai paprasta, baigus plauti tereikia įpilti 300 ml į specialų padėklą ir 15 s įjungti.

o sakykit, ar cia philipsas toks pats kaip pas jus? philips sauso dregno valymo siurblys
. Gal galetumet apie ji papasakot placiau,jau kaip naudotojas... blush2.gif 4u.gif Ir dar man klausimas iskilo, o juo retkarciais galima kaip papraprastu siurbliu pasinaudot...? g.gif Kiek laiko turit, gal islindo kokie nepatogumai....? Esu turejus Garu sluota H2O mops sena versija, bet man nepatiko del to, kad pries plaunant ja, grindis dar reikia issiurbt , o ilgiau plaunant (didesni plota) ant grindu lieka slapi ruozai, ta prasme, nebe garai eina, o vanduo... blink.gif o sluota siurbli labai supeiket pris pora postu, tad laaabai susimasciau ka daryt ir I ka investuot...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo KristinaBal: 09 vasario 2016 - 13:53
QUOTE(KristinaBal @ 2016 02 09, 14:44)
o sakykit, ar cia philipsas toks pats kaip pas jus? philips sauso dregno valymo siurblys
. Gal galetumet apie ji papasakot placiau,jau kaip naudotojas...  blush2.gif  4u.gif  Ir dar man klausimas iskilo, o juo retkarciais galima kaip papraprastu siurbliu pasinaudot...?  g.gif Kiek laiko turit, gal islindo kokie nepatogumai....? Esu turejus Garu sluota H2O mops sena versija, bet man nepatiko del to, kad pries plaunant ja, grindis dar reikia issiurbt , o ilgiau plaunant (didesni plota)  ant grindu lieka slapi ruozai, ta prasme, nebe garai eina, o vanduo... blink.gif o sluota siurbli labai supeiket pris pora postu, tad laaabai susimasciau ka daryt ir I ka investuot...

Taip, pas mane būtent toks, pirkau pries Kalėdas. Juo galima tik drėgnai valyti, sauso siurbimo funkcijos jis neturi. Dėl to, ar reikia prieš tai išsiurbti, tai mano atveju dažniausiai reikia, bet tik dėl to, kad turiu didelį šunįsmile.gif Jei augintinių namie neturit, tai tada tai nebus būtina. Šlapių ruožų tikrai nepalieka, laminato grindys lieka tik vos drėgnos. Dabar, kai oras viduj sausas, išdžiūsta per kelias minutes. Vienintelis nepatogumas yra tai, kad kraštuose nevalyti ruožai (kairėj apie 4 cm, dešinėj gal kokie 3), pvz. neišvalo prie pat sienos. Tai žinojau prieš pirkdamas, todėl man nebuvo staigmena. Dar pagalvočiau, jei būtų labai mažai vietos ir daug baldų - gal tokiu atveju jis nebūtų labai tinkamas, gal koks mažas ir itin manevringas siurblys geriau tiktų, bet dideliem plotam- pats tas. Jei dar turit klausimų - klauskit smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bezdzioniukas: 09 vasario 2016 - 14:45
QUOTE(bezdzioniukas @ 2016 02 09, 14:31)
Taip, pas mane būtent toks, pirkau pries Kalėdas. Juo galima tik drėgnai valyti, sauso siurbimo funkcijos jis neturi. Dėl to, ar reikia prieš tai išsiurbti, tai mano atveju dažniausiai reikia, bet tik dėl to, kad turiu didelį šunįsmile.gif Jei augintinių namie neturit, tai tada tai nebus būtina. Šlapių ruožų tikrai nepalieka,  laminato grindys lieka tik vos drėgnos. Dabar, kai oras viduj sausas, išdžiūsta per kelias minutes. Vienintelis nepatogumas yra tai, kad kraštuose apie 2 cm lieka nevalyti ruožai, pvz. neišvalo prie pat sienos. Tai žinojau prieš pirkdamas, todėl man nebuvo staigmena. Dar pagalvočiau, jei būtų labai mažai vietos ir daug baldų - gal tokiu atveju jis nebūtų labai tinkamas, gal koks mažas ir itin manevringas siurblys geriau tiktų, bet dideliem plotam- pats tas. Jei dar turit klausimų - klauskit smile.gif

Isigyjau philips siurbli, vakar isbandziau, bet pasiurbus koki 20 minuciu vis uzsidega raudona sepeciu lempute ir jis sustoja veikes, pradedu siurbti is naujo ir tai vel kartojasi kas kazkur 30sec. Niekas neistrigo, dangtelis uzdarytas gerai. Siandien ryte viskas buvo ok, bet pasiurbus kuri laika ir vel tas pats prasidejo. Kas cia galejo nutikti?
Atsakyti
QUOTE(bezdzioniukas @ 2016 02 09, 15:31)

Hm... blush2.gif Suns neturim, bet trys mazameciai = trupiniu ir dulkiu kruvos kiekviena diena po kiekvieno valgymo... doh.gif senasis dulkiu siurblys (kazkoks Philips senuciukas) jau atsisake tarnauti..tad ir ieskau tokio universal a us modeliuko greitam apsitvarkymui ryte ar vakare.... Jei reiktu dar siubti paprastu siurbliu, tai grindis su paprasta sluoste greiciau butu isplaut kaip ir.. tuo paciu ir dulkes ir trupinius surenkant...o generaline tvarka tada karta I savaite pasiliekant... Galvociau taip... GAL..nezinau... unsure.gif doh.gif Nes tas dvigubas dArbas: issiurbt (del to svarsciau apie sluota siubli, kad bent maziukus trupinukus ir dulkes surinkt, ir kad nereiktu siurblio traukt, laidu traukt, zarnu islankstyt ir vel Po visko surinkt) ir tik tada dregnai valyt (butent del to Garu sluotos senajai sugedus nepataisomai nebepirkom)... unsure.gif Zodziu, nebezinau... verysad.gif o idomu, kur nors pabandymui neduoda tokiu dalyku... rolleyes.gif na, o erdve nera maza, ir dar tokios plyteles pirmam aukste sunkiai plaunasi, ne glazuruotos jos... Tai po ilgo "pasiguodimo", dar klausimas - siaip, ar svariai "plauna", nes, sakykim, ypac tambure, kur visi purvinais batais ieina, ir zvyro bus, net jei ji susluotum sluota, tai purvo tikrai lieka ant grindu... g.gif va kiek "priburiau" bobiskai taip..bet taip atsibodo tai tvarkai vergaut.. lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Babauzis22 @ 2016 02 09, 15:42)
Isigyjau philips siurbli, vakar isbandziau, bet pasiurbus koki 20 minuciu vis uzsidega raudona sepeciu lempute ir jis sustoja veikes, pradedu siurbti is naujo ir tai vel kartojasi kas kazkur 30sec. Niekas neistrigo, dangtelis uzdarytas gerai. Siandien ryte viskas buvo ok, bet pasiurbus kuri laika ir vel tas pats prasidejo. Kas cia galejo nutikti?

Pirkot drėgno valymo FC7088? Ar tikrai šepetėlių lemputė dega? Jei siurbėt 20 min, tai labai panašu, kad prisipildė nešvaraus vandens talpa arba baigėsi švarus vanduo. Jei tikrai šepetėliai, tai labai kruopščiai pažiūrėkit, ar jie ko nors neįsuko, man taip pora kartų buvo pasitaikę.
Papildyta:
QUOTE(KristinaBal @ 2016 02 09, 16:17)
Hm...  blush2.gif Suns neturim, bet trys mazameciai = trupiniu ir dulkiu kruvos kiekviena diena po kiekvieno valgymo...  doh.gif senasis dulkiu siurblys (kazkoks Philips senuciukas) jau atsisake tarnauti..tad ir ieskau tokio universal a us modeliuko greitam apsitvarkymui ryte ar vakare.... Jei reiktu dar siubti paprastu siurbliu, tai grindis su paprasta sluoste greiciau butu isplaut kaip ir.. tuo paciu ir dulkes ir trupinius surenkant...o generaline tvarka tada karta I savaite pasiliekant... Galvociau taip... GAL..nezinau...  unsure.gif  doh.gif Nes tas dvigubas dArbas: issiurbt (del to svarsciau apie sluota siubli, kad bent maziukus trupinukus ir dulkes surinkt, ir kad nereiktu siurblio traukt, laidu traukt, zarnu islankstyt ir vel Po visko surinkt)  ir tik tada dregnai valyt (butent del to Garu sluotos senajai sugedus nepataisomai nebepirkom)...  unsure.gif Zodziu, nebezinau...  verysad.gif o idomu, kur nors pabandymui neduoda tokiu dalyku...  rolleyes.gif na, o erdve nera maza, ir dar tokios plyteles pirmam aukste sunkiai plaunasi, ne glazuruotos jos... Tai po ilgo "pasiguodimo", dar klausimas - siaip, ar svariai "plauna",  nes, sakykim, ypac tambure, kur visi purvinais batais ieina, ir zvyro bus, net jei ji susluotum sluota, tai purvo tikrai lieka ant grindu...  g.gif va kiek "priburiau" bobiskai taip..bet taip atsibodo tai tvarkai vergaut.. lotuliukas.gif

Trupinius jis surinks (plaukus irgi surenka, bet mano atveju šuns plaukų daug, o talpa maža, reiktų nuolat ištuštinti, patogiau su paprastu). Purvui ar žvyrui tiks puikiai, bet pvz. virtuvėj jei kas išsilieja ir pridžiūsta, tada jau reikia daug kartų toj vietoj "važinėt". Jei vis tiek kasdien tas plyteles drėgnai valot, tada manau toks siurblys išsigelbėjimas, nėra ko ir svarstyti. Bet valymas su juo vis tiek nebus toks greitas, kaip su paprastu siurbliu. Baigus valyti reikia tuos šepetėlius praplaut. Ką tik pamatavau laiką: neskubėdamas šepetėlius ir talpas išploviau ir sutvarkiau per nepilnas 6 minutes, jei būčiau skubėjęs, būtų užtekę gal kokių 3 min
Atsakyti
[quote=bezdzioniukas,2016 02 09, 15:31]
Pirkot drėgno valymo FC7088? Ar tikrai šepetėlių lemputė dega? Jei siurbėt 20 min, tai labai panašu, kad prisipildė nešvaraus vandens talpa arba baigėsi švarus vanduo. Jei tikrai šepetėliai, tai labai kruopščiai pažiūrėkit, ar jie ko nors neįsuko, man taip pora kartų buvo pasitaikę.
Papildyta:

Tikrai sepeteliu lempute. Ir tikrai nieko neisuka ir viskas gerai uzdaryta. Palaukus koki puse valandos atsigauna ir veikia kuo puikiausiai. Toks jausmas kad tiesiog pradeda pjauti gryba ilgiau panaudojus. Gal brokuotas pakliuvo.

O kaip priziurite sepetelius. Neskaitant kad pagal instrukcija praplaunat 15sec tam spec inde? Juos praplovus kazkur padziaunate?
Atsakyti