Įkraunama...
Įkraunama...

Dulkių siurbliai - 6

QUOTE(singrida25 @ 2018 05 15, 10:39)
Renkuosi siurbli is 3 gal patarsite koki geriau rinktis(miele c3 ar dyson v8 ar bosch bgl 45z001)  huh.gif​ 

Sunku suprasti Jūsų pasirinkimo kriterijus. Juo labiau, kad Miele C3 yra keletas modelių...
Žiūrėkite Electrolux EUS8ANIMAL. Bus krūva šepečių, AAAB klasės ir triukšmo lygis vos 58 dB. Retas kuris gartraukis taip tyliai dirba!
Atsakyti
Renkuosi dulkių siurblį - šluotą. Norėtųsi kokybiško daikto. Prioritetas būtų 2 in 1 - su rankiniu siurbliuku. Elektroliux baterijas reikia dažnai keisti ir forma nepatogi, po žemesniais baldais nepalenda. Žiūrinėju bosch ir dyson. Bet tarp galingesnių jų variantų nematau pasirinkimo su rankiniu siurbliuku. Ar rankinis siubliukas kažkaip neigiamai įtakoja siurblio veikimą? Nors, mano nuomone, tai labai patogus priedas smulkiems pasiurbimams. Gal kas susidūrėt?
Atsakyti
Patarkit, ar Dyson siurblio volelis su minkštu paviršium labai reikalingas? ar jau didelis jaučiamas švarumo skirtumas siurbiant grindis su minkštu ar paprastu? Siurblys man reikalingas vietoj šluotos ir šiupelio, kad greit ką susiurbti max iki 5 min.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo 1000inis: 24 gegužės 2018 - 19:31
sveiki,

sakykit koki fluffy antgali galeciau pritaikyti Dyson V8 absolute animal siurbliui... ar visi antgaliai tinka viens kitam siurbliui...

aciu ats... 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti

Sveiki,

Ieškau siurblio ~40 kvadratų butui (danga parketlentės). Turiu pasirinkimus Dyson DC37C Parquet arba Dyson Big Ball Parquet 2. Patirties su belaidžiais siurbliais pvz.: V6 ar V8 neturiu, todėl neįsivaizduoju ar tokio noriu.

Gal galite patarti kokį siurblį pirkti mano butui būtu "optimalu"?

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Andrius P.: 27 birželio 2018 - 12:07
QUOTE(Andrius P. @ 2018 06 27, 14:07)
Ieškau siurblio ~40 kvadratų butui (danga parketlentės).

Ar norite būtent cikloninio, ar tinka ir maišeliniai?
Atsakyti
Mane taip pat domintų siurblys kietai dangai 60kv butui, pirmenybė cikloniniui, bet tiktų ir maišelinis
Atsakyti
QUOTE(kipras66 @ 2018 06 27, 23:06)
Mane taip pat domintų siurblys kietai dangai 60kv butui, pirmenybė cikloniniui,  bet tiktų ir maišelinis

Jei norite siurbti tyliai ir efektyviai, žiūrėkite EUS8X2DB ar EUS8ANIMAL.
Atsakyti

Ar norite būtent cikloninio, ar tinka ir maišeliniai?

Prieš tai naudojau dyson kažkokį modelį tai patikto cikloninis, tačiau nieko prieš maišelius neturiu. Man svarbiausia yra, kad tiktų parketlentes siurbliuoti.

Atsakyti
Domintų atsiliepimai apie šį siurblį
https://www.kaina24....karcher-se4001/
Pagrinde būtų minkštų baldų plovimas ir įprastinis sausas siurbimas
Atsakyti
Gal kas galėtų pakomentuoti šį siurblį Dulkių siurblys SAMSUNG VS60K6050KW/SB
Atsakyti
QUOTE(1000inis @ 2018 05 24, 20:30)
Patarkit, ar  Dyson siurblio  volelis su minkštu paviršium labai reikalingas? ar jau didelis jaučiamas švarumo skirtumas  siurbiant grindis su minkštu ar paprastu?  Siurblys man reikalingas vietoj šluotos ir šiupelio, kad greit ką susiurbti max iki 5 min.

Tas minkstas volelis kaip tik labai gerai pakeicia sluota ir siupeli smile.gif Puikiai surenka dulkes, trupinius ir maisto likucius. O tas antgalis su sereliais superinis kilimamas. Kilimas iskart atsviezeja, kai prasiurbliuoju, plaukus gerai nurenka. Surblio "stotele" pritvirtinta patiogioje vietoje, kad jis visada butu po ranka. Tai siurblys naudojamas beveik kasdien ir net kelis kartus per diena greitam apsivalymui. Dvieju kambariu butui pilnai uztenka baterijos rimtesniam tvarkymuisi. Ant maxi lygio niekada nestatau, nes ir taip viska gerai sutraukia. Masinos juo nesiurbiu, nes biski gaila gadinti, kai ten visoki zvyra ar kitoki stambesni slamsta prades traukti. Apskritai Dyson V8 absolute esu 100% patenkinta ir dziaugiuosi atsikraciusi Philips Power Pro Aqua mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aijos: 14 rugpjūčio 2018 - 18:51