Domėjausi Dyson belaidžiais siurbliais, peržiūrėjau komentarus amazon'e, keletą video apžvalgų. Man nepatiko trumpas siurblio veikimo laikas. Siurblį išbandę žmonės komentuoja, kad tuo atveju, jeigu siurbiama su turbo antgaliais ir maksimalia galia, tai siurbimo laikas tesiekia apie 25 minutes. O pakrauti siurblį reikia apie 5 valandų Tai iš karto atmečiau belaidžius Dyson siurblius. Pati turiu Miele siurblį, jau antrą (pirmasis atitarnavo po dešimties metų), juo esu labai patenkinta ir šio darbinio, pagrindinio arkliuko nekeisčiau į jokį kitą siurblį. Taip pat po namus važinėja siurblys-robotas Neato, kuris taip pat pateisino, o gal ir viršijo, mano lūkesčius. Ieškojau nedidelio, kompaktiško siurblio, su kuriuo galėčiau greitai nusiurbti namo laiptus, prireikus išsiurbti nedidelį plotą, netraukiant pagrindinio siurblio, nusiurbti katinų draskykles, plaukus iš lovos, nes maniškiai mėgsta miegoti kartu su mumis, tai Miele tampyti į miegamąjį, antrą aukštą, norint greit nusiurbti lovą, nelabai patogu. Taigi, vakar įsigijau Karcher VC 5 Premium siurblį ir išbandžiau. Siurbia gerai, galingas, kompaktiškas, užima mažai vietos, laido ilgis - 9 metrai. Juo greitai nusiurbiau laiptus, lovą, manau, naudosiu ir automobilio salonui išsiurbti, vešiuosi į sodybą vasarą. Visgi, vienas trūkumas yra - rankoje laikyti siurblį nėra labai lengva, tai siurbiant 2 metrų katinų draskyklę, ranka pavargsta, o visa kita - puiku, gavau tai, ko ir tikėjausi.
Ačiū,linkstu prie karcher,nes jis pakankamai patogus ir laiptus nusiurbit,nesveria 10kg,kompaktiškas,kasdien naudoti atrodo patogus :-)