Įkraunama...
Įkraunama...

Dulkių siurbliai - 6

QUOTE(Pusė penkių ryto @ 2018 04 05, 10:18)
Labas rytas,

Domėjausi Dyson belaidžiais siurbliais, peržiūrėjau komentarus amazon'e, keletą video apžvalgų. Man nepatiko trumpas siurblio veikimo laikas. Siurblį išbandę žmonės komentuoja, kad tuo atveju, jeigu siurbiama su turbo antgaliais ir maksimalia galia, tai siurbimo laikas tesiekia apie 25 minutes. O pakrauti siurblį reikia apie 5 valandų  blink.gif  Tai iš karto atmečiau belaidžius Dyson siurblius. Pati turiu Miele siurblį, jau antrą (pirmasis atitarnavo po dešimties metų), juo esu labai patenkinta ir šio darbinio, pagrindinio arkliuko nekeisčiau į jokį kitą siurblį. Taip pat po namus važinėja siurblys-robotas Neato, kuris taip pat pateisino, o gal ir viršijo, mano lūkesčius. Ieškojau nedidelio, kompaktiško siurblio, su kuriuo galėčiau greitai nusiurbti namo laiptus, prireikus išsiurbti nedidelį plotą, netraukiant pagrindinio siurblio, nusiurbti katinų draskykles, plaukus iš lovos, nes maniškiai mėgsta miegoti kartu su mumis, tai Miele tampyti į miegamąjį, antrą aukštą, norint greit nusiurbti lovą, nelabai patogu. Taigi, vakar įsigijau Karcher VC 5 Premium siurblį ir išbandžiau. Siurbia gerai, galingas, kompaktiškas, užima mažai vietos, laido ilgis - 9 metrai. Juo greitai nusiurbiau laiptus, lovą, manau, naudosiu ir automobilio salonui išsiurbti, vešiuosi į sodybą vasarą. Visgi, vienas trūkumas yra - rankoje laikyti siurblį nėra labai lengva, tai siurbiant 2 metrų katinų draskyklę, ranka pavargsta, o visa kita - puiku, gavau tai, ko ir tikėjausi.

Ačiū,linkstu prie karcher,nes jis pakankamai patogus ir laiptus nusiurbit,nesveria 10kg,kompaktiškas,kasdien naudoti atrodo patogus :-)
Atsakyti

Sveiki, norejau pasidalinti, kad esu begalo patenkinta savo pirkiniu Dyson V8 absolute Pro! Jis virsijo mano lukescius ir skeptikai gali uzsikimsti  :yahoo: . 2 menesius seiles varvinau, domejausi, galvojau, ar verta pirkti. Ieskojau butinai belaidzio. Bijojau del Dyson galingumo, kad po laidinio siurblio nusivilsiu. Bet viskas puiku. Siurbia idealiai! Veikimo laiko visiskai uzteko, issiurbiu 90 kv, pirmas aukstas plyteles, antram - laminatas ir siek tiek kilimu. Pajauciau malonuma nuo namu tvarkymo  :rolleyes: Automobilio dar nesiurbiau, bet manau problemu nebus.Tiesa , siurblys veikia tik laikant nuspaudus mygtuka, bet man tai netgi privalumas

Atsakyti

Norėtume pirkti plaunantį siurblį, norėtųsi išgirsti realių atsiliepimų kas kokius turite ir pliusus/minusus.

Atsakyti
QUOTE(zavinga78 @ 2018 04 24, 21:06)
Sveiki, norejau pasidalinti, kad esu begalo patenkinta savo pirkiniu Dyson V8 absolute Pro! Jis virsijo mano lukescius ir skeptikai gali uzsikimsti  yahoo.gif ... Veikimo laiko visiskai uzteko, issiurbiu 90 kv, pirmas aukstas plyteles, antram - laminatas ir siek tiek kilimu.

Kai nėra ką siurbti (laminatas, plytelės ...), tai ir veikimo laiko užtenka.
Atsakyti

Sveiki, norejau pasidalinti, kad esu begalo patenkinta savo pirkiniu Dyson V8 absolute Pro! Jis virsijo mano lukescius ir skeptikai gali uzsikimsti  :yahoo: . 2 menesius seiles varvinau, domejausi, galvojau, ar verta pirkti. Ieskojau butinai belaidzio. Bijojau del Dyson galingumo, kad po laidinio siurblio nusivilsiu. Bet viskas puiku. Siurbia idealiai! Veikimo laiko visiskai uzteko, issiurbiu 90 kv, pirmas aukstas plyteles, antram - laminatas ir siek tiek kilimu. Pajauciau malonuma nuo namu tvarkymo  :rolleyes: Automobilio dar nesiurbiau, bet manau problemu nebus.Tiesa , siurblys veikia tik laikant nuspaudus mygtuka, bet man tai netgi privalumas

Man ir V6 gėrių gėris, jau tuoj bus du metai, bet negaliu atsidžiaugti - "nekeisčiau jo į nieką"  :D​ 

Niu... nebent į V8  :D

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ladute: 02 gegužės 2018 - 11:48
QUOTE(Ladute @ 2018 05 02, 13:48)
Man ir V6 gėrių gėris, jau tuoj bus du metai, bet negaliu atsidžiaugti - "nekeisčiau jo į nieką"  biggrin.gif​ 

Niekas ir nesiginčija - tai puikus antras siurblys. Arba ir pagrindinis, jei nėra ko siurbti, namų nedaug ir tvarkotės dažnai.
Savaitiniam valymui, su ilgaplaukiais kilimais ir kvadratūra 200+ tokie nelabai ...
Atsakyti
Gal kas turite Philips Aqua pro siurblius, ar verta ji pirkti? Ar geriau be plovimo funkcijos nupirkt siurbli sluota? Nedidelei patalpai prasivalyt reikalimgas siurblys kuris neuzimtu daug vietos.
Atsakyti

Na tie zmones, kurie turi kvadraturos virs 200 ir kilimu pilna, manau isvis nesuka galvos del valymo ir siurbliu: issikviecia valymo paslaugas teikiancias imones, kurios isvalo, isplauna ir ramu. :4u:​ Beje, pas mane ir katinas ilgaplaukis, ir du vaikai....Tai kaip ir yra ka valyt ;) Cia kazkuri klauset del Phillips plaunamo siurblio, tai viena drauge turi toki. As jo nenoreciau. Ne visur prakisi kur reik, vis tiek teks rankytemis darbuotis. Del elektroliux siurbliu sluotu irgi nekas. Jie neplaunami, bet su baterijom problema. Kita drauge per metus du kartus keite baterija, galu gale parduotuveje rekomendavo isvis pakeist i kita. Dyson tuo metu nebuvo, Reikejo uzsakinet, tai rekomendavo Bosch. As irgi asmeniskai buvau link jo pirkimo. Kol kas patenkinta.

Atsakyti
QUOTE(vavute11 @ 2018 05 03, 08:47)
Gal kas turite Philips Aqua pro siurblius, ar verta ji pirkti? Ar geriau be plovimo funkcijos nupirkt siurbli sluota? Nedidelei patalpai prasivalyt reikalimgas siurblys kuris neuzimtu daug vietos.

Jei skaitote angliškai čia rasite daug išsamių atsiliepimų iš vartotojų.
Papildyta:
QUOTE(zavinga78 @ 2018 05 03, 09:44)
Na tie zmones, kurie turi kvadraturos virs 200 ir kilimu pilna, manau isvis nesuka galvos del valymo ir siurbliu...

Manau, kad nesuprantate apie ką kalbate ...
Atsakyti
Aciu 4u.gif
Atsakyti

Sveiki. Reikalingas plaunantis siurblys-šluota. Norisi kuo galingesnio, kad tikrai susiurbtų trupinius virtuvėje bei kolidoriuje smėlį ir pan. Naudojamas būtų daugiausia pirmama aukšte (apie 50 kv.). Belaidis būtų privalumas. Ar galite ką parekomenduoti? Ir ar plovimo funkcija pasitvirtino tiems, kas turi? Ar vis tik norint geresnio traukimo rinktis ne plaunantį?

Atsakyti

Renkuosi siurbli is 3 gal patarsite koki geriau rinktis(miele c3 ar dyson v8 ar bosch bgl 45z001)  :huh2:​ 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo singrida25: 15 gegužės 2018 - 09:01