Įkraunama...
Įkraunama...

Dulkių siurbliai - 6

Sveiki, noriu nusipirkti dulkių siurblį su kotu grindim ir kad būtų galima ir minkšta kampą prasiurbliuoti, gal galit ką parekomenduoti, dar gyvūnų plaukus kad surinktų gerai  :hm:​ 

Atsakyti

Vis dėlto nusipirkau Dyson v8 :)

Atsakyti
Puikus pasirinkimas! Draugai turi atsidžiaugt negali smile.gif Aš dabar bandau "Valentinišką" norą įgyvendinti Dyson Supersonic plaukų džiovintuvą gauti.... wub.gif  Taip papildysiu Dyson kolekcija namuose.
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2018 01 29, 20:50)
<p>visi svaigsta dėl Dyson, aš nusipirkau Philps, prieš tai rankose palaikius ir Dyson. Konkrečiai PowerProDuo, esu tikrai patenkinta, manevringas, viską siurbia, ir dulkes, ir trupinius, ir žemę, ir kilimą. mažuoju siurbliuku dulkes nuo palangių surenku. vienu įkrovimu išsiurbiu 120 kv.m ir dulkes nuo 10 palangių, ir dar lieka. turiu 2 savaites, gal ir anksti kalbėti, bet nežinau, ar kada betrauksiu savo laidinį. vienintelis ala minusas, kad netelpa išsiurbti po lova, bet ten prasivalau plaunant grindis.</p>

Sveiki.Na kaip jusu siurbliukas?Patenkinta?Reikia ir man,tik vis dar neissirenku.😉
Jusiskis toksai?
https://mobile.pigu....amp;cid=6717677
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo maltakava: 07 vasario 2018 - 20:06

Sveiki.Na kaip jusu siurbliukas?Patenkinta?Reikia ir man,tik vis dar neissirenku.😉
Jusiskis toksai?
https://mobile.pigu....amp;cid=6717677

siurblys puikus, tikrai patenkinta. dar papildysiu, kad neturime naminių gyvūnų, todėl dėl plaukų siurbimo iš kilimo, nuo sofų ir kt. paviršių, nepasakysiu.

taip, mano toks kaip nuorodoje.

Atsakyti
Sveiki,ar DYSON,sakykim V8,tikrai dirba 40 min?o jei ant stipriausio lygio?
Atsakyti
Sveiki,

Ieškau lengvo ir kompaktiško siurblio, skirto namo laiptams, antro namo aukšto siurbimui, šiaip greitam išsitraukimui, kai nesinori traukti pagrindinio siurblio, su kuriuo darbuojuosi kartą per savaitę pirmame aukšte. Nusižiūrėjau Karcher VC 5 seriją. Gal kas nors turi tokį siurblį ir gali pakomentuoti? Kiek domėjausi, tai vienintelis trūkumas - nedidelė dulkių talpa, kuri greitai prisipildo, tai manęs šitas trūkumas negasdina, nes siurblys būtų skirtas greitam nedidelių plotų siurbimui.
Atsakyti
Sveiki, ieškau lengvo kompaktiško siurblio, biudžetas gali svyruoti iki 300-400e, bet norėtųsi pigiau smile.gif ar dyson tikrai verti tokios investicijos? nusižiūrėjome karcher mažylį kompaktišką, tik jis su laidu...
nenusprendžiu ar reikia siublio, kuris valo ar tik kur siurbia...
Atsakyti
QUOTE(j88 @ 2018 04 04, 21:01)
Sveiki, ieškau lengvo kompaktiško siurblio, biudžetas gali svyruoti iki 300-400e, bet norėtųsi pigiau smile.gif ar dyson tikrai verti tokios investicijos? nusižiūrėjome karcher mažylį kompaktišką, tik jis su laidu...
nenusprendžiu ar reikia siublio, kuris valo ar tik kur siurbia...

Labas rytas,

Domėjausi Dyson belaidžiais siurbliais, peržiūrėjau komentarus amazon'e, keletą video apžvalgų. Man nepatiko trumpas siurblio veikimo laikas. Siurblį išbandę žmonės komentuoja, kad tuo atveju, jeigu siurbiama su turbo antgaliais ir maksimalia galia, tai siurbimo laikas tesiekia apie 25 minutes. O pakrauti siurblį reikia apie 5 valandų blink.gif Tai iš karto atmečiau belaidžius Dyson siurblius. Pati turiu Miele siurblį, jau antrą (pirmasis atitarnavo po dešimties metų), juo esu labai patenkinta ir šio darbinio, pagrindinio arkliuko nekeisčiau į jokį kitą siurblį. Taip pat po namus važinėja siurblys-robotas Neato, kuris taip pat pateisino, o gal ir viršijo, mano lūkesčius. Ieškojau nedidelio, kompaktiško siurblio, su kuriuo galėčiau greitai nusiurbti namo laiptus, prireikus išsiurbti nedidelį plotą, netraukiant pagrindinio siurblio, nusiurbti katinų draskykles, plaukus iš lovos, nes maniškiai mėgsta miegoti kartu su mumis, tai Miele tampyti į miegamąjį, antrą aukštą, norint greit nusiurbti lovą, nelabai patogu. Taigi, vakar įsigijau Karcher VC 5 Premium siurblį ir išbandžiau. Siurbia gerai, galingas, kompaktiškas, užima mažai vietos, laido ilgis - 9 metrai. Juo greitai nusiurbiau laiptus, lovą, manau, naudosiu ir automobilio salonui išsiurbti, vešiuosi į sodybą vasarą. Visgi, vienas trūkumas yra - rankoje laikyti siurblį nėra labai lengva, tai siurbiant 2 metrų katinų draskyklę, ranka pavargsta, o visa kita - puiku, gavau tai, ko ir tikėjausi.
Atsakyti
QUOTE(Pusė penkių ryto @ 2018 04 05, 11:18)
Domėjausi Dyson belaidžiais siurbliais, peržiūrėjau komentarus amazon'e, keletą video apžvalgų. Man nepatiko trumpas siurblio veikimo laikas. Siurblį išbandę žmonės komentuoja, kad tuo atveju, jeigu siurbiama su turbo antgaliais ir maksimalia galia, tai siurbimo laikas tesiekia apie 25 minutes.

Pažiūrėkite tokį Bissell - veikimo laikas iki 95 min.
Atsakyti
QUOTE(speedy @ 2018 04 05, 11:56)
Pažiūrėkite tokį Bissell - veikimo laikas iki 95 min.

Taigi jau nusipirkau Karcherį, ačiū mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Pusė penkių ryto @ 2018 04 05, 12:57)
Taigi jau nusipirkau Karcherį, ačiū  mirksiukas.gif

Tai kiti žinos, kad Dyson nėra "belaidžių siurblių dievas" mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo speedy: 05 balandžio 2018 - 11:03