Dyson V8 Mano artimiausias pirkinys
Bet šiuo metu yra užsakymas nupirkti gerą siurblį su laidu, popieriniais maišeliais (kad nebūtų problemos jų įsigyti) ir galingą . Kaina iki 100-150 eur.
Kuris siurblys šiai dienai atitiktų šiuos reikalavimus?
Dyson V8 puikus pasirinimas. turiu jo pirmtakį Dyson V6 total clean. Neįsivaizduoju dabar valymo be jo, o esu išbadžius tikrai daug. Manevringas ir galingas. Dyson oficialioje svetainėje dabar didelis išpardavimas, o kai kuriems modeliams nuolaida dar didesnė - pritaikoma pačiam krepšeliui (FB reklamą rodė), pvz. V6 Cord Free. 249 eur kai anksčiau buvo 349 eur. http://www.dyson.lt/vacuumcleaners/cordless/dyson-v6/v6-cord-free.aspx
Sveiki visi, na ir as nusipirkau isvajotaji Dyson V8 absolute, dabar esu pasimetusi. Siandien gavau ir ismeginau, mano pirmine nuomone, kad trauka silpnoka. Meginau kieta grindu danga ir masinos salona. Tikrai nesusiurbia visko, masinoj jei koks sapukas isiveles, ar plaukas net nepritrauke. Ranka pridejus prie siurblio, jauciu kad trauka tikrai nedidele lyginant su paprastais laidiniais siurbliais, kad ir uz 30€ (drauge tevai turi elementariusia, su juo lyginu, nes neseniai naudojau). Ar tokiems belaidziams siurbliams galbut ir taikomi mazesni reikalavimai? Jie niekad gal neprilygs laidiniams? nes jauciuos nusivylus, jo patogumu net neavejoju, lengvas, greitas naudoti ir pan, bet tikejausi to nerealaus surinkimo, kad susiurbs viska netgi smulkiausias dulkes, daleles, ko nepadarytu paprastas. Vienas dalyvis maciau daug geru komentau buvo parases, kaip jis pakomentuotu? Gal kas turit ir galit pakomentuoti, koks mazdaug traukimas turetu jaustis pridejus ranka prie antgalio? Galvoju vaziuoti i salona ir pameginti kaip veikia ekspozicijoje isstatyti.. Gal cia jo baterija buvo i pabaiga, ar kas pastebejo mazesne trauka, baterijai issikraunant? nors jis dar veike 10 min po gavimo. Tai va tokios nuotaikos apie dyson v8 absolute.
Skiriasi tik antgaliais. Kiek skaiciau, visa v8 linija turi to pacio galingumo varikli ir baterija, tik v8 animal berods fluffy antgalio neturi. As ismeginau savo v8 absolute siurbiant kilimines dangas, lyg ir geriau nei kieta danga. As galvoju, kad jie gal ir neturi tokio stipraus vakumo sudaryt, gal ta technologija labiau pagrista dulkiu ir siuksliu atkelimo nuo zemes, nes siurbiant sukasi ir pacio anrgalio dalis, ne tik motoras virsuje. Gaila, kad neatsitanda naudojanciu, butu idomus ju komentarai
klausiu todėl kad tiekėjas uk, kur pirkau, sumaišė modelius man... vietoj absolute, atsiuntė animal....
vat ir įdomu koks skirtumas tarp jų yra.... jei tik antgaliais tai anokia čia bėda tada... nebent antgaliu pas absolute daugiau.
terliotis su grąžinimais nenorėjau...
siurbimui ant greitųjų gerai, viens du ir yra, kilimą siurbia gerai....
o daugiau tai net nežinau
Bet tas vienas antgalis kurio nera animal kainuoja apie 100€, tai manau jums verta paprasyti tiesiog ji atsiusti papildomai. apie skirtumus tarp siu irenginiu galite paziureti si video, jei angliskai suprantate : https://youtu.be/VVZ8OvM4d1o
Kas liecia del siurbimo galios, tai jis ir neturi siurbti kaip statybinis siurblys, nera ko noreti is tokio mazo varikliuko. Beto jis turi apsauga, jai siurbiand uzdengsit siurbimo skyle jis automatiskai atsijungia. Atkreipkit demesi, i antgali maza, sone net specialiai padarytos skylutes.
Sveiki visi, na ir as nusipirkau isvajotaji Dyson V8 absolute, dabar esu pasimetusi. Siandien gavau ir ismeginau, mano pirmine nuomone, kad trauka silpnoka. Meginau kieta grindu danga ir masinos salona. Tikrai nesusiurbia visko, masinoj jei koks sapukas isiveles, ar plaukas net nepritrauke. Ranka pridejus prie siurblio, jauciu kad trauka tikrai nedidele lyginant su paprastais laidiniais siurbliais, kad ir uz 30€ (drauge tevai turi elementariusia, su juo lyginu, nes neseniai naudojau). Ar tokiems belaidziams siurbliams galbut ir taikomi mazesni reikalavimai? Jie niekad gal neprilygs laidiniams? nes jauciuos nusivylus, jo patogumu net neavejoju, lengvas, greitas naudoti ir pan, bet tikejausi to nerealaus surinkimo, kad susiurbs viska netgi smulkiausias dulkes, daleles, ko nepadarytu paprastas. Vienas dalyvis maciau daug geru komentau buvo parases, kaip jis pakomentuotu? Gal kas turit ir galit pakomentuoti, koks mazdaug traukimas turetu jaustis pridejus ranka prie antgalio? Galvoju vaziuoti i salona ir pameginti kaip veikia ekspozicijoje isstatyti.. Gal cia jo baterija buvo i pabaiga, ar kas pastebejo mazesne trauka, baterijai issikraunant? nors jis dar veike 10 min po gavimo. Tai va tokios nuotaikos apie dyson v8 absolute.
Išbandykite skirtingus antgalius (ypatingai mažą motorizuotą ar dvigubą) ir turbo režimą jeigu yra sunkiai išvalomų vietų. Turbo režimu V8 siurbimo galia 115 AW, tai yra labai daug, variklio galia 425W. Aš asmeniškai turbo režimo net nenaudoju, tikrai puikiai viską išvalo. Plytelėms, laminatui naudoju tą minkštąjį (Fluffy), kilimams ir kilimėliams turbo šepetį. Siurbimo galios tikrai užtenka, nors ir turiu V6 total clean, jis kažkiek už V8 yra silpnesnis. Kaip ir minėjau, svarbu parinkti tinkamą antgalį ir tiesiog mėgautis siurbimu
visi svaigsta dėl Dyson, aš nusipirkau Philps, prieš tai rankose palaikius ir Dyson. Konkrečiai PowerProDuo, esu tikrai patenkinta, manevringas, viską siurbia, ir dulkes, ir trupinius, ir žemę, ir kilimą. mažuoju siurbliuku dulkes nuo palangių surenku. vienu įkrovimu išsiurbiu 120 kv.m ir dulkes nuo 10 palangių, ir dar lieka. turiu 2 savaites, gal ir anksti kalbėti, bet nežinau, ar kada betrauksiu savo laidinį. vienintelis ala minusas, kad netelpa išsiurbti po lova, bet ten prasivalau plaunant grindis.