Įkraunama...
Įkraunama...

Dulkių siurbliai - 6

Sveiki.O ka manote apie si electrolux belaidi siurbli?

https://www.senukai....lux-zb3213/4srh
Gal kas turite?Kokie atsiliepimai?Ar uz panasiai kaina,gal galima ir geresni paciupti?
Atsakyti
Reikalavimai dulkiu siurbliui:
1. kadangi esu tingine, turi buti paprastas naudojime, visokiu daliu daleliu plovimas jau aukstas pilotazas man biggrin.gif ;
2. turiu ilgaplauke kate ir keleta zmoniu-kiauliu, todel turi buti geras kilimu valymas nuo kates plauku ir trupiniu;
3. namuose yra alergiku;
4. kaina iki 150 eur, gali buti ir pigesnis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Libra @ 2017 06 21, 14:38)
Reikalavimai dulkiu siurbliui:
1. kadangi esu tingine, turi buti paprastas naudojime, visokiu daliu daleliu plovimas jau aukstas pilotazas man  biggrin.gif ;
2. turiu ilgaplauke kate ir keleta zmoniu-kiauliu, todel turi buti geras kilimu valymas nuo kates plauku ir trupiniu;
3. namuose yra alergiku;
4. kaina iki 150 eur, gali buti ir pigesnis  smile.gif

Electrolux SP1CLASSIC pagal poreikį galite įsigyti urbo antgalis: ZE 013.1
Atsakyti
Ieskosime siurblio ir mes.
Kokia galia turėtu buti, kad siurbtu normaliai siurblis ?

Gal kazka rekomenduotumete iki 100e ?
noreciau kad butu siuksles dezutei surenkamos ir paskui lengvai ispilama. Ar tai blogis ? nes ziurau yra dar su maisiukais surinkimas.

KIKKER - kuo ipatingas jūsų pasiulytas Electrolux SP1CLASSIC siurblis ?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristynka*: 28 birželio 2017 - 06:22
Padėkit pasirinkti tarp:
Thomas Multi Clean X10 Parquet ir Thomas Pet & Family Aqua+. Kaina skiriasi 75 eur.

Butas, alyvuotos ąžuolinės parketlentės, kurias norėčiau tausoti, keli kilimai, katukas.
Ar gerai suprantu, kad patys siurbliai praktiškai identiški, tik antgaliai skiriasi ir pilnam komplektui prie vieno reikia nusipirkti vienokį antgalį, prie kito kitokį. Dar žarna X10 atrodo (bet neaišku ar ir yra) patvaresnė.
Atsakyti

Prieš gerą mėnesį nusipirkom Electrolux ZCS2100WEL. Mokėjom lyg129 Eur. Visiškai pakanka, ant minimalaus rėžimo pakelia linoleumą, siurbiuos kasdien. Antgalių trys: tarpam, baldam ir šepetukas (dulkes kartais juom siurbiu). Ilgas laidas, yra antgalis parketui. Universalus antgalis galėtų būt rimtesnis. 

Pas tėvus jau n metų Electrolux Ultra Silencer. Tikrai tylus ir jau paėmus į rankas teleskopinį vamzdį jaučiasi, jog daiktas brangesnis, tvirtesnis, universlus antgalis rimtesnis.

Atsakyti
QUOTE(Y2K @ 2017 06 28, 15:36)
Ar gerai suprantu, kad patys siurbliai praktiškai identiški, tik antgaliai skiriasi ir pilnam komplektui prie vieno reikia nusipirkti vienokį antgalį, prie kito kitokį. Dar žarna X10 atrodo (bet neaišku ar ir yra) patvaresnė.

Taip ir yra.
Atsakyti
Sveiki, gal galėtumėte padėti išsirinkti iš dviejų siurblių - Electrolux SP1PARKETT ar Electrolux ZUSORIGWR+ ?
Atsakyti
QUOTE(Enita @ 2017 07 06, 10:32)
Sveiki, gal galėtumėte padėti išsirinkti iš dviejų siurblių - Electrolux SP1PARKETT ar Electrolux ZUSORIGWR+ ?

O gal Electrolux ZUOORIGW+ ?
Atsakyti

Sveiki. Gal galite rekomenduoti kelis super gerus dulkiu siurblius. Dimintu ikraunami. Butas nedidelis apie 63kv. Laminatas, tad reikia, kad jo neraizytu.  Domina kiek laiko su ikrautu galima siurbti.  Aciu

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo indraja190: 19 liepos 2017 - 17:19
Laba diena,
gal kas turi dullkių siurblį Maestro MR609, kokie atsiliepimai?
Atsakyti
Nemažai čia yra klausiančių patarimų dėl pigių siurblių, bet atsakymų į juos mažai. Aš iš tų, kuri galėjau leisti ~100 Eur naujam dulkių siurbliui, tad geras dvi savaites skaičiau, lyginau ir galų gale nusipirkau Elektroliux Zspcclass.

https://www.topocent...mp;gclsrc=aw.ds

Pradėjau su mintim, kad noriu vandens filtro, jau beveik nusipirkau Arnica, bet ačiū kažkuriai iš čia esančių, kuri sakė, jog kiekvieną kartą nori ją suspardyti biggrin.gif O šiuo Elektroliux'u esu labai patenkinta:

geros klasės (A, A, C ir energijos B);
Hepa filtras;
ganėtinai lengvas (6 kg) ir neypatingai triukšmingas (76 dB);
paprastas dulkių iškratymas ir filtrų pasiekiamumas;
ilga žarna ir laido ilgis;
filtro užterštumo indikatorius ir galios reguliatorius (ko dažniausiai pasigedau kituose pigiuose siurbliuose).

Gal kam nors padės pasirinkti smile.gif
Atsakyti