Įkraunama...
Įkraunama...

Dulkių siurbliai - 6

Čia gal amžinas ginčas, bet meile c3 parquet su maišeliais ar Philips 9921 cikloninis?
Kietos grindys, svarbiausia dulkių surinkimas ir filtracija.
Atsakyti
QUOTE(laiminga-777 @ 2017 04 05, 17:37)
Gal kas susidūrė ir gali pakomentuoti kuris iš DYSON siurblių šluotų geriausias variantas?

total clean'ui nusiskundimų neturiu ax.gif
Atsakyti
Sveiki, gal kas gali pakonsultuoti? Reik siurblio- sluotos, belaidzio. Butinai, kad plautu grindis. Namuose laminatas ir plyteles, yra suo. Kaina nelb svarbi.. aciu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Chrizantemaa @ 2017 04 24, 10:10)
Sveiki, gal kas gali pakonsultuoti? Reik siurblio- sluotos, belaidzio. Butinai, kad plautu grindis. Namuose laminatas ir plyteles, yra suo. Kaina nelb svarbi.. aciu smile.gif

Aš taip pat žiūrinejuosi tokio, tai randu tik iš Philips
FC6401/01; FC6402/01
https://www.senukai....H2I0xoCBX3w_wcB

Bet niekas nepataria, ar verti jie demesio smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo norala: 25 balandžio 2017 - 15:06
QUOTE(norala @ 2017 04 25, 15:06)
Aš taip pat žiūrinejuosi tokio, tai randu tik iš Philips
FC6401/01; FC6402/01

Bet niekas nepataria, ar verti jie demesio smile.gif

Zinokit siandien uzsisakiau su laidu philips, tikiuosi nepasigailesiu smile.gif FC7088
Atsakyti
Sveikos,

ieškau nebrangaus dulkių siurblio (iki 100 eur), gal galėtumėte ką parekomenduoti? Ar apsimoka pirkti siurblius su vandens filtrais?
Atsakyti
Labukas visoms (visiems),
Radau svajonių siurblį su tokiais afigienais parametrais, kad žiūriu ir negaliu patikėti. Ir kaina už tokius parametrus fantastiškai maža..... Jei tik būtų tiesa ką rašo info, tai noriu šio siublio:
https://www.topocent...81-xp25011.html

Prašau, pasidalinkite nuomone apie hoover multicikloninius siurblius. Būčiau labai dėkinga, nes kažkaip iki šiol tebuvo pavykę rasti tokios kokybės Mielės cikloninius ir tai kilimus siurbia prasčiau B klasė, o čia tik A raidės visame kame.....
Ačiū
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Simuk7: 02 gegužės 2017 - 07:57
sveiki
žiūrinėju samsung siurblius VCC45S0S3R, VCC44E0S3G ir VC15QSNMARD
gal kas esate susiduria su šiais modeliais, kuris iš jų vertesnis.
Atsakyti
Sveiki, gal kas turite Hyla siurbli? Kokie atsiliepimai? Aciu uz atsakymus.
Atsakyti
QUOTE(rimulėėė @ 2017 04 18, 18:59)
Sveiki  4u.gif Na indaplove padėjot išsirinkt, skalbia ji, o aš džiaugiuosi, dabar eilė dulkių siurbliui atėjo. ax.gif  mirksiukas.gif
Reikalavimai: pirmiausia kaip įmanoma lengvesnis, galvojau gal kartais ta šluotą pirktis ax.gif ... bet reikalingas jis man pagrinde gyvūnų plaukam rinkt, nuo grindu ir sofu .. mašinai išsiurbt, namie kilimu nėra, garsas nesvarbu, kaimynu neturim.
Svarbiausia bendras svoris,  namie grindų lygiai skiriasi , siurbiant pakilot jį reikia, o aš nelabai  sunkiau pakeliu. Turėjau Karcher su  vandens indu  naudojau 10 metų, geras galingas, bet kad sunkus labai nepatysiu aš jo... tuščia dar dar o va įpili vandens ir noras siurbt praeina.
  4u.gif
PS. iki mašinos bus kas nuneša pati tai nesiurbiu...pati tik namie. ax.gif

Visiškai mano situacija aprašyta biggrin.gif Gal ką jau išsirinkote? MAno Karcher dar veikia, bet jau tas vandens pylimas ir sunkusmas atsibodo tongue.gif Reikia naujo smile.gif
Atsakyti

Tai  ar kas įsigijo šį gėrį? 

Philips FC6402/01

Domina atsiliepimai  :4u:​ 

Atsakyti

Nusipirkau  :blink: ELECTROLUX ZB3214G šeip fainas, siurbia gerai, manevringas , kilimus iš vis pasakiškai siurbia, mažina siurbiau po šuns vežimo  išsiurbė... dar išsiima  mažiuks siurbliukas, juo siurbiau laiptus po pakopom, tai laiptai seniai  nebuvo tpkie švarūs. Dukrom patiko labai nes laido nėra  ir vandens pilstyt nereik. Na o man jis per sunkus, aš   ta 1 kg tą mažiuką pasinešioju man rankas skauda... nu bet čia jau mano specifika, pirksiu žinau jau ką, imsiu patį lengviausią 3 -4,5 kg radau ... siurbliuką tik kad klas siurbimo A butu, perkelt per laiptukus nebus sunku, o paskui jau šlanga nebesveria.. na  sunkoka neigaliam žmogui risirinkt technika, o be tos technikos sunkoka irgi...

Atsakyti