Paliksiu atslėpimą, gal kam padės apsispręsti.
Dažnai čia minimas Thomas Aqua+ Multi Clean X10.
Rinkomės tarp jo ir Thomas Pet&Family, kadangi gausiai besišeriančių kačių veislynas
Nusipirkome Pet&Family dėl šepečių, kadangi platesnė juosta plaukų surinkimui universaliniame šepetyje (grindys/kilimai), kadangi komplekte yra Turbo šepetys plaukams rinkti. Atskirai nupirkome antgalį parketui/laminatui Aqua Stealth ir skirtumas tarp šių siurblių liko tik tame, kad rankena nepadengta papildomu sluoksnių, kaip pas MultiClean, neįmontuotas į vidų vamzdžio vandens padavimo vamzdelis (kas gali būti ir pliusu, jei dažnai valyti sausu arba keičiant vamzdelį) ir nėra įjungimo mygtuko ant rankenos.
Kaip ir buvo tikėtasi - valo puikiai sausai ir šlapiai, kažkiek vargo (po cikloninio) su praplovimais ir sunkokas.
Kokybė nepatiko tik siurbimo vamzdžio/rankenos, atrodo, lyg pigus plastikas, o šiaip, kaip ir neblogai.
QUOTE(laskatarija @ 2016 08 21, 11:29)
turiu sita siurbli, patenkinta.Dabar ieskau siurblio-sluotos.Gal kas rekomenduosite
QUOTE(ajd @ 2016 07 13, 10:15)
Mes prieš metus nusipirkom Arnica bora, kurią labai rekomandavo bendradarbis. Aš kaskart ją noriu suspardyti kai tik paimu. Ir vat reikia nusipirkt siurblį ir baugu. Nesimaudom piniguose, kad kas met siurblį pasikeistumę.
Oi kaip pažįstama situacija
Sveiki, perskaiciau visa tema, bet i daug kartu uzduota klausima "koks butu apypadoris" siurblys uz 100-120 atsakymo lyg ir nepastebejau
Tai va pasikartosiu - ka rinktis, kai biudzetas apie 110e
Kietos grindys, nedidelis kilimas, trumpakailiai sunys, kartais auto salonas...Noretusi cikloninio...Tas daug kartu minetas filipsiukas man mazumele per brangus.
Gundausi ELECTROLUX ZSPCCLASS , kokia nuomone apie ji, gal yra kas gudriau?
Ačiū atsakiusiems
Kietos grindys, nedidelis kilimas, trumpakailiai sunys, kartais auto salonas...Noretusi cikloninio...Tas daug kartu minetas filipsiukas man mazumele per brangus.
Ačiū atsakiusiems
QUOTE(etiu @ 2017 01 20, 11:53)
Oi kaip pažįstama situacija
Komentaras buvo apie noreta suspardyti arnica bora..tai va sian topo centre man pasiule kaip gera daikta... nezinau kiek ten tu modeliu...sitas su vandeniu, apie 150e.
QUOTE(svieske @ 2016 12 27, 11:49)
Pasiulykit gera siurbli namui 160 m2. Grindys- laminatas, parketlentes, plyteles, kilimas- vienas. Noreciau kad nebutu labai sunkus.
Pagal Jusu pageidavimus labiausiai tiktu centrinis dulkiu siurblys su papildomu vroom'u virtuves zonoje, po viena wallyflex tambure ir drabuzineje ar vonioje. Sveria tik slanga, tad tinka ir labai liaunai rankutei bei paciai inoringiausiai seimininkaitei.
QUOTE(Adwoco @ 2017 01 23, 21:25)
Pagal Jusu pageidavimus labiausiai tiktu centrinis dulkiu siurblys su papildomu vroom'u virtuves zonoje, po viena wallyflex tambure ir drabuzineje ar vonioje. Sveria tik slanga, tad tinka ir labai liaunai rankutei bei paciai inoringiausiai seimininkaitei.
Aciu uz atsakyma. Bet jeigu tai jau nesumontuota, tai ka dabar daryti
Sveiki.
Ateinu protingu zmoniu patarimo. Renkuosi tarp siu dvieju siurbliu ir nelabai suprantu, kuom jie skiriasi - tik spalva, pavadinmu, garso lygiu ir kaina, ar dar kazkuo esminiu. Aciu, jei kas galite padeti 😉 https://www.amazon.d...e...XB7XF&psc=1
https://www.amazon.d...e...XB7XF&psc=1
Ateinu protingu zmoniu patarimo. Renkuosi tarp siu dvieju siurbliu ir nelabai suprantu, kuom jie skiriasi - tik spalva, pavadinmu, garso lygiu ir kaina, ar dar kazkuo esminiu. Aciu, jei kas galite padeti 😉 https://www.amazon.d...e...XB7XF&psc=1
https://www.amazon.d...e...XB7XF&psc=1
QUOTE(cile @ 2017 01 22, 20:32)
Sveiki, perskaiciau visa tema, bet i daug kartu uzduota klausima "koks butu apypadoris" siurblys uz 100-120 atsakymo lyg ir nepastebejau
Ačiū atsakiusiems
Ačiū atsakiusiems
Ir as tokiu paciu klausimu ir kaip tik irgi si modeli esu nusiziurejusi;)
QUOTE(cile @ 2017 01 22, 21:32)
Ačiū atsakiusiems
Ačiū atsakiusiems
Vistik isigijau..nieko geriau neradau uz tokia kaina...tylus, gana gerai siurbia
Sveiki, rekomenduokite dideliems plotams robota siurbliuka, daug grindu, kilimas tik prie kampo,parindas vien laminatas, aciu
Sveiki,
Idomu, kokios rekomendacijos butu del siurbliu zmonesms su alergijomis.
Asmeniskai pradzioje masteme apie Dyson (ciklona), bet nuvaziavus i parduotuves labai rekomendavo Miele (maiselini)..
Gal yra turinciu patirties tokioje situacijoje
Ir idomu ar teko kam nors siustis is uzsienio? Kokius patikimus vezejus esate atrade?
Idomu, kokios rekomendacijos butu del siurbliu zmonesms su alergijomis.
Asmeniskai pradzioje masteme apie Dyson (ciklona), bet nuvaziavus i parduotuves labai rekomendavo Miele (maiselini)..
Gal yra turinciu patirties tokioje situacijoje
Ir idomu ar teko kam nors siustis is uzsienio? Kokius patikimus vezejus esate atrade?